Şimdi Ara

Lol Fps drop problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 2 Temmuz 2016; 3:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu kişide bu sorun var ben de yaşıyorum aynı sorunu. 120 lerden düşüyor 60 lara kadar ama donuyor bildiğin. gtx850m ekran kartım
  • win 8 den win 10 a yükselttiyseniz geri dönün, düzelir
  • Up

• Up

• upp sorun devam ediyor
  • Bence yazılımsal bir sorun. Serverla alakası yok. Bende de berbat bir kart var. Sabit 150 fps civarında hep.
  • 6 yıllık Eski laptopumda 60 70 fps alıyorum. Ekran kartı gt230. Sendeki sorun başka.
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni bilgisayarla csgo ve gta 5 de oynuyorum ikisindede bir sikinti yok sadece lolde nasil yazilimsal bir sikinti olabilir

• Up

• 940m kullanıyorum win 8.1 e geri döndüm ama bendede aynı şekil sıkıntı var fps ara ara düşüyor
  • Yenissary Y kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulabildinizmi hocam
  • sLord kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masasından bi kac ayar yaptım ama düzgün bir sekilde kullanmıyor ekran kartını oyun açıkken 55 derece ekran kartı ısınmıyor bile anlamadım gitti
  • Hocam aynı sorun bendede var 250-300 fps den bir anda 20 fps e düşüyor ve çok sıkıntı oluyor.Grafikleri düşürsemde aynı.

• Dikey senkronizasyonu kapatıp fps limitini kullanacam bakalım iş görcekmi.Bilmeyenler için söylüyorum dikey senkronizasyon monitörünüz kac hertz ise fps i ona sabitler 60 hertz ise fps 60 a sabitlenir bu sayede yırtılmalar önlenir.

• Hocam dikeydede sınırsızdada düşüyor bende normal ekran kartındada entegre grafik kartındada düşüyor her türlü.İnsanı delirtiyor bir süreden sonra yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 25 Haziran 2016; 1:02:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.