Şimdi Ara

LoL FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lolde 60fps de kalıyor bi düzeltemedim ayarları düşürüyorum yine 60fps en yükseğe alıyourm yine 60 fps stream izlerken adamlar 100fps ile oynuyor en düşük ayarlarda oynayıp bende öyle oynamak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardım eder misiniz

• Monitörün 60 fps den fazlasını desteklemiyordur.
  • 60 yeterli zaten daha ne full ayar 120 fps sabit alıyorum hiçbir farkı yok
  • ayarlarınızı söyler misiniz cidden fark ediyor ama
  • monitörle fps nin alakası olduğunu bilmiyodum söylediğiniz içn sağol
  • Sesleri ve gölgeleri kapatınca daha iyi olacaktır.
  • birde aram girdiğim zaman arada 30fps ye düşüyor sabit kalıyor 30da sonra 60fps ye çıkıyor tekrar eskiden böyle olmazdı son iki gündür bu sorun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    2 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayarlardan dikey senkronizasyonu (vsync) kapat. üstteki mesajların hiçbirinde yazılmamış yuh dedim.

monitörden de farketmez ayrıca. arkadaşlar monitörün tazeleme hızıyla (hertz), saniyede gösterilen kare sayısını (fps=frame per second) karıştırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax Teller -- 24 Ağustos 2013; 22:17:05 >
  • peki teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakef97

Arkadaşlar lolde 60fps de kalıyor bi düzeltemedim ayarları düşürüyorum yine 60fps en yükseğe alıyourm yine 60 fps stream izlerken adamlar 100fps ile oynuyor en düşük ayarlarda oynayıp bende öyle oynamak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardım eder misiniz

Şükretmen Lazım Bence :) FPS im Sabit 30 ayarlar Very Lowda
  • 1 yıldır 7yıllık pc de oynuyodum lolü artık yeter dedim :D aynı benimde öyleydi fps
  • benimde 50-60fps'de gidip geliyor sabit değil :D parayı bulayım ilk işim saglam bir kasa toplamak 1 ss kulaklık bide geniş bir ekran almak olcak :D:D

soruna cevapta vereyim kasa ekran kartı önemli az önce facede gördüm mesala siv hd kasası ve ekranı :D

LoL FPS Sorunu

LoL FPS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 25 Ağustos 2013; 0:11:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.