Şimdi Ara

LOL Gizli fps arttırma tekniği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında fakirken lol oynardım şimdi güzel bir pc em var fakat lolü bıraktım işte sınavdan dolayı. Fakirken 40 fps ile penta falan atardım neyse uzatmadan taktiği söyleyeceğim.

Oyun BAŞLADIKTAN sonra sihirdarvadisi açılacak yani ondan sonra görev yöneticisini açın. İşlemlerden LolLauncher.exe yi silin. 5 fps falan artıyordu bende. benim ramım azdı 1.5 gb mi ne baya iyi oluyordu benim için. Eksi yanı oyun bittikten sonra oyun kapanıyor. Tekrar açmanız gerek.

• LOL Gizli fps arttırma tekniği
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    hocam trolleme harbi ciddi bu dediğim. Grafik sürücüsünden fps arttırmak zaten internette var.
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    bunla uğraşmana gerek var mı bilmiyorum. istemci ayarlarında "oyun sırasında istemciyi kapat" seçeneği var onu açınca zaten arka planda çalışma durduruluyor. dezavantajı şu, oyun bittikten sonra biraz daha geç giriyorsun istemciye.
  • bu ne biçim içerik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu zeka ile burada harcanıyorsun.
  • Drxl kullanıcısına yanıt
    Sen birde 1.5 gb ramlı pc emle lol oynarken google chorme hayvan gibi ram yemesinden dolayı televizyondan radyo fenmomen açtığımı görsen demek ki bana neler vermezsin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LoL düşük FPS alan makina kaldı mı ? Ben işyerinde core 2 Duo ve 8800gs ile bile 80-100fps alıyordum

Memleket Afrika ülkesine dönmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam işte o zamanlar kötü bilgisayarım vardı. amd athlon bilmem kaç 1.81 ghz işlemci + 1,5 gb ram + 8500 gt vardı. Sonradan işlemciyi e7400 dualcore yapmıştım sanırım. Şimdi ki bilgisayarım iyi hocam 2017 yazında topladım :D yani aradan çok zaman geçti bu pc ye ulaşmam için.
    bak bu benim sayfam.
    valla hocam baksana harbi acıncak haldeymişim fight yokken bile 40 fps :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 4 Mayıs 2019; 23:22:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.