Şimdi Ara

lol için hangi internet firması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diğer seceneklerin hepsi turk telekom alt yapısı( superonline adsl de dahil)
    yani süperonline fiber bulunmayan bir bölgede hangi iss secmeliyim sorusunun hiç bir anlamı yok,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle süperonlinedan uzak durun. Üç kuruş ucuz diye 8 ay önce geçtim süperonline'a ama geçtiğime pişmanım, her hafta hızım 1 mb e düşüyor, arıyorum 1-2 gün oyaladıktan sonra yükseltiyorlar, 1 hafta sonra gene düşüyor. Sürekli bu döngüyü yaşıyorum, artık gına geldi iptal bedelini ödeyip tekrar ttnete geçmeyi düşünüyorum...
  • bence hız arama onun yerine yansıma süresi yani ping ara daha karalı olur çünkü oyunu hız değil ping önemli çünkü 1mbit olup ping az olan netler var hem az para hem çok iş + eğer az dowload yapıyorsan sadece online oyun + sosyal ağlar forumlarda takılmak için kullancaksan ping önem verderim
  • Hepsi tıraş Superonline bile bozdu.
  • hepsi kötü ama maalesef el mahkum

-ttnet 3lü paket kampanyası vardı, ama son gün ne zaman bilmiyorum (bitmiş olabilir)
    adresini teyit ettir, fiber/hiper altyapısı varsa kurarlar eğer yoksa, ttnet yalın adsl falan kullan
    bölgeni bilmiyorum ama genel olarak, 7-8 mbit hız + 10-30 arası ping değerleri oluyor

iyi bi internet için, 4-5 yıl beklemek lazım superonline yapacak bi şeyler
  • Evde TTNet kullanıyorum. Hem hesapla hem 60'tan yukarı çıkmıyor benim.

TTnet müşteri hizmetlerine çok bağırıyorum, sağolsunlar manyak diye işaretlediler heralde 2-3 aydır bağırmak için aramıyorum.
  • Ttnette kullanıyorum Supoeronlinede. İkiside var supoeronlinede pingim dahaaz oluyor ama kesilme gibi bir şeyleri yok ikisinden de aşırı memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 21 Ekim 2013; 21:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsterali

arkadaşlar ttnet kullanıyordum kapattım 1ay önce şuan yeni pc sistemi + sınırsız net alıcam.
    bölgemizde fiber yok ve yalın internet olarak hangi firmayı seçmeliyim aylık 60-65 tl arası faturayı geçmiycek paketlerden kullanan varsa iyi yanlarını kötü yanlarını yazarlarsa sevinirim

Turkcell super online kullanıyorum düne kadar çok memnundum , dün gelip modemi değiştirdiler acayip berbaat oyundan 10 saniye felan düşüp duruyorum aradım yarın tekrar gelicekler ilgililer ve herşeyi doğru yaparlarsa çok hızlı ve sorunsuz internetleri var başkasına güvenme zaten , eğer hala karar verememiş olursan yarın yaptıklarından sonra tekrar gelir söylerim durumu
  • Ttnet fiber kullanıyorum gayet memnunum 55 ping in üstüne zor çıkarım. Önceden superonline kullanırdım nede bu kadar övülduğünü hala anlamadım. Suanlik tek sorun akk ile hızın düşürülmesi ama hız düşünce ping te yine oynama olmuyor. Şuana kadar gereksiz internet kopması yaşamadım.

• Bende Ttnet kullaniyorum. Cogu kisi aksine sorun yasamiyorum.Yeri gelmisken sorayim .

Stream yapmak istiyorum. Yani en az 2-3mb upload hizi istiyorum. Ttnet zannedersem bunu saglamiyor. Fiyat olarak en uygun ve bunu saglayan internet hangisi ???

• ttnet 80 ping
  • Internete 65 tl nedir la

• diğer operatörler diye bişey yok hepsi ttnet altyapısı uydunet ve superonline bak vasa altyapınız
  • Uydunet der.m ben. Bir iki kere anca kesilme yapılmışlardır. O da sabaha karşı yaptılar 4-5 gibi.
    Ben adamların teknik servisinden baya memnunum. Teledünya için 10 kere aradım adamlar akşam 9 da bile gelip yaptılar.
    Teknik servis daire içinde diseqc bozuldu adamlar tereddüt etmeden hemen değiştiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

ADSL bakır kablo üzerinden iletiliyor.Hepsinin altyapısı Türk Telekom'a bağlı.

Fiber olarak ise Superonline(Turkcell) TTNET'ten farklı kendi altyapısı var.

TTNET'inde var fakat durum şöyle sizin site apartman ev artık herneyse kapınızın önüne kadar(apartman kapısı,site önü vb. vb.) önüne kadar yerinaltından fiber kablolarla(göreniniz olmuştur turuncu kalın bir kablo) apartmanın önüne kadar bu şekilde getiriyorlar geriye sizin evinize kadar ise(4.kat, 5.kat herneyse) bakır kablo(adsl altyapısı kullanılan kablo) ile iletim yapıyorlar.

be dediğin olayın aynı var ama kutuda türkcell süper online yazıyor :S daha açılmadı o da ayrı bir durumda
  • Ben 1yıl kadar önce ttnet kullanıyordum daha sonra herkezin tahmin edebileceği sorunlardan dolayı deli oldum geçtim birinete sanırım Vodafone satın almış onn altyapısını kullanıyor gayet memnunum 8mbps'e kadar sınırsız tarife 55-65 ping arası oynuyorum ne kopma ne lag hic bir sorun yok gayet memnunum tavsiye edebilirim
  • Oturduğun yere göre değişir hepsi. Genel konuşmak imkansız.

Hem Tekirdağ/Çorluda hemde İzmir/Göztepede 10 mbit uydunet internet üyeliğim var. İzmirdeki efsane ama Çorludaki için aynı şeyleri söylemek güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 22 Ekim 2013; 3:44:46 >
  • Bölgesine göre değişir. En iyisi orada uzun süreden beri kullanan kişilere sorman.
    Ama pahalı da olsa çoğu bölgede en stabil Ttnet ne yazık ki
  • türk net diye berbat bi firma var onu alacağına beyin gücünle internete bağlanmaya çalış daha iyi sonuç alırsın
  • TTnet suan turkiyenin en iyi internet sunucusu. Zaten super online haric diger butun firmalar ttnetin alt yapisini kullaniyor. Eger imkanin varsa super online yoksa ttnetten sasma derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.