Şimdi Ara

lol için hangi internet firması? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 yıllık TTnet kullanıcısıyım. Yıllardır forumlarda okurum TTNet böyle şöyle diye ama valla hiç sorun çıkarmadı bana bu zamana kadar. 2 ev değiştirdik ama hiç problem olmadı. TTNetten şaşma :D

Şuan yalın internet kullanıyorum ultranet limitsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flixtor -- 22 Ekim 2013; 8:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

türk net diye berbat bi firma var onu alacağına beyin gücünle internete bağlanmaya çalış daha iyi sonuç alırsın

ahhahahahaahaha ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsterali

quote:

Orijinalden alıntı: Akiro

Zaten ne alirsan al butun internet firmalari ttnetin altyapisini kullaniyor galiba ttnet almak istemiyorsan turkcell superonline alabilirsin kendi alt yapisi var turkcellin

bi bakayım saolasın

superonline da ttnet altyapısı kullanıyor.şahsen superonline kullanıyorum pişmanım.
  • Turkcell super online en iyisi ama iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukaranlık

Telefonun modem yapilmaya uygunsa aylik 40 tl ye turbo internet paketi var 45 mbps hızında bağlanıyorsun.Turkcell de internetten bak kullanıyorum ping sabit 100

Yetiyor mu o 4 gb paket ya da kopma vs. problem ?
  • Sadece lol için kullanicaksaniz artıyor bile bi oyun 30-50 mb bharciyor.Ama video film işine girersen işin rengi değişir.Daha hiç kopma olmadı 90-100 ping arası oynuyorum çok rahat

• superonline son 1.5 aydır eskişehirde hizmet veremiyor. bir gün net var, bir gün telefon var. abonelikten çıkmak isteyenlerin dilekçelerini görmezden geliyor. faxlarla üzerine giderseniz verdiği modemi TIM'lere geri vermenizi söylüyor. turkcell iletişim merkezleri ise modemi geri almıyor ve 1.5 aydır kendilerinin de superonline hizmet ekranına bağlanamadıklarını söylüyorlar. sonunda araştıranların varabildiği nokta ise istanbulda prest telekominikasyon denen telefonuna kimsenin bakmadığı güya modem geri alma merkezi.

velhasılı superonline itina ile içi boşaltılmış bir şirket olmadan önceki güzel hizmet ettiği zamanları özlüyorum. bulaşanın üzerinden atamadığı yeni hali ise çok gelecek vaadetmiyor.
  • AT&T super net 100megabit hız var ama Türkiye'de yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.