Şimdi Ara

Lol için pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar alacağım sosyal medyada gezinme ve lol dışında çok bişi yapmıcam o yüzden çok özellikli bi pc ye gerek duymuyorum.
    Lol ü iyi oynayabilceğim bi pc arıyorum masaüstü alcam all in one tarzı pc ler fena görünmüyor ama pc den çok anlamıyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Al apu sistem yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle en önemli şey ekran kartı. Masaüstünde GT 940 üstü gani gani yetecektir. GTX 750Ti=GTX 960M olduğunu da düşünürsek, GTX 960M'in ve onun bir alt GPU'su GTX 950M'in LoL için gereksiz güçlü olduğunu ve GT 950M'in desktop kuzeninin GT 740 olduğunu biliyorum. Hazır almışken güncel nesilden bir şey almayı öneren ben GT 940 diyorum.

İşlemcide ise ortalama bir i5 yeterince güçlü olacaktır.

RAM en az 8 GB olsun, zaten yeterince ucuz şu an.

SSD önemli. En az 128 GB olsun bundan, tercihen 250 GB civarı bir şey olmalı içinde.

Üzerimdeki insan APU demiş bak o da olabilir. Richland'dan sonra bayağı ilerlemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 27 Haziran 2016; 11:37:32 >
  • Olmadı R7 240 ve FX 4300 bile yeter.
  • Glyfi G kullanıcısına yanıt
    almışken biraz iyi bişey al sonra sinirlenip bırakıyorum lol ü dersin owerwatch gtaV e niyet edersin pc kaldırmaz ertesi gün yine lol oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR1987

almışken biraz iyi bişey al sonra sinirlenip bırakıyorum lol ü dersin owerwatch gtaV e niyet edersin pc kaldırmaz ertesi gün yine lol oynarsın

Hocam ps var oyun için onu kullanıyorum zaten bana lol için pc lazm oda fazla bisi vermek istemiyorum max 1000 1500 arası.
    Görüntü kullanış olarak all in one pc ler fena görünmüyor ama bilmiyorum.

• hemen yardımcı olayım.

i5 6600k
    gtx 1080
    gskill ripjawsx 2x8 ram
    corsair rm850 gold
    corsair obsidian 900d
    msi z170a gaming

eksikler varsa yaz yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 27 Haziran 2016; 12:34:51 >
  • Suppordle,Damenda dışındakiler 20 liraya format atan bilgisayarcılar herhalde önerilere bak te allam

1000 liraya apu topla
  • la ne gıcık bi insansın sen iyi ki real de senin gibiler karşıma çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

la ne gıcık bi insansın sen iyi ki real de senin gibiler karşıma çıkmıyor

• Kasa mı düşünüyorsun yoksa dizüstü mü ? Bi de bütçe ne kadar ?

• 5 cigolayt ram olsa yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Öncelikle en önemli şey ekran kartı. Masaüstünde GT 940 üstü gani gani yetecektir. GTX 750Ti=GTX 960M olduğunu da düşünürsek, GTX 960M'in ve onun bir alt GPU'su GTX 950M'in LoL için gereksiz güçlü olduğunu ve GT 950M'in desktop kuzeninin GT 740 olduğunu biliyorum. Hazır almışken güncel nesilden bir şey almayı öneren ben GT 940 diyorum.

SSD önemli. En az 128 GB olsun bundan, tercihen 250 GB civarı bir şey olmalı içinde.

Üzerimdeki insan APU demiş bak o da olabilir. Richland'dan sonra bayağı ilerlemişlerdi.

960m var fightlarda 50-70 fps

• quote:

Orijinalden alıntı: FiiqX

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Öncelikle en önemli şey ekran kartı. Masaüstünde GT 940 üstü gani gani yetecektir. GTX 750Ti=GTX 960M olduğunu da düşünürsek, GTX 960M'in ve onun bir alt GPU'su GTX 950M'in LoL için gereksiz güçlü olduğunu ve GT 950M'in desktop kuzeninin GT 740 olduğunu biliyorum. Hazır almışken güncel nesilden bir şey almayı öneren ben GT 940 diyorum.

960m var fightlarda 50-70 fps

Benim 960M'im asla 120 FPS altına inmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.