Şimdi Ara

Lol ile Ticket yollarken iki kere düşünün ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benzer bişe banada olmuştu 30 tane soru sordulardı hepsini yanıtladım sorunum çözüldü senin düşüncesizliğin ordaki soruları bilemiyorsan yuh yani
  • Kimseye şifremi vermedim kardeşim dahi bilmiyor şifremi. Evde 3 pc var üçüylede girmişliğim var lole hepsini tarattım keylogger v.b de yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torunlarına bırakırsın artık üzülme
  • Hocam lig önemli değil gümüş 1 ya da 2ydim galiba üzüldüğüm şey nerdeyse tüm champlar acıktı 50-60skin vardı 16rün sayfasının 10u doluydu. 1 yıl önce başlamıştım oyuna. Açılmazsa büyük ihtimalle son olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RidetoFreedom R kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin gibi yazdım yolladım galiba acılacak . Yarısından çoğunu zaten doğru yanıtladım dedim. Daha üst bir yetkiliye aktarın beni yazdım. Halloldu

Tekrar merhaba!

Bu bilgileri benimle paylaştığın için teşekkürler. Sabrın için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum :) Biliyorum bunca soruyu cevaplamak kolay iş değil.

Sıradaki ve son adımımız eposta adresini doğrulamak. Senden ricam bana çok güvenli bir eposta adresi göndermen. League of Legends hesabını bu yeni eposta adresine bağlayacağım ve ardından sana bir doğrulama göndereceğim. Böylece ileride hesabının tekrar çalınmasını engelleyeceğiz.

Cevabını bekliyorum, görüşmek üzere!

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek

İntikam ile Adalet aynı şey değildir!!!

07.Ekim.2014 11:17

• Hic birini hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot a herkes çalınsa ya da çalınmasa çalındı diye bildirse birçok kişi 100 yıllık banı yer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan1

Hocam dediğin gibi yazdım yolladım galiba acılacak . Yarısından çoğunu zaten doğru yanıtladım dedim. Daha üst bir yetkiliye aktarın beni yazdım. Halloldu

Tekrar merhaba!

Bu bilgileri benimle paylaştığın için teşekkürler. Sabrın için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum :) Biliyorum bunca soruyu cevaplamak kolay iş değil.

Sıradaki ve son adımımız eposta adresini doğrulamak. Senden ricam bana çok güvenli bir eposta adresi göndermen. League of Legends hesabını bu yeni eposta adresine bağlayacağım ve ardından sana bir doğrulama göndereceğim. Böylece ileride hesabının tekrar çalınmasını engelleyeceğiz.

Cevabını bekliyorum, görüşmek üzere!

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek

İntikam ile Adalet aynı şey değildir!!!

07.Ekim.2014 11:17

hayırlı olsun. riot çalışanlarına her zaman şakayla yaklaş geri dönüşler daha olumlu oluyor 1-2 kere daha denemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Ben ilk karthus aldığımı hatırlıyorum. Dahada bişi hatırlamam ki

Abi insan bi 450 ip lık alır karthus nedir.

Oyunu açtım ilk dikkatimi çekti ona tıkladım hiç unutmam sonra kapattım oyunu neyse 2 hafta sonra tekrar açayım dedim O aralar Dota2 oynuyordum ( tartışma çıkmasın )

sonra bi baktım o istediğim Champ yok gittim onu aldım bende sonra hiç oynamadım

• sezon 1 de açtığım hesapta nasıl hatırlayabilirim ip ile rp ile ilk aldığım şeyleri hesap açılış gün ay yıl nasıl hatırlanır ki? hani ilk oynayanların açtığı master ashe diyip geçicem onlar açık bile değil :D

1.) Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim): tamam
    2.) Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim): tamam
    3.) Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA): tamam
    4.) Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA): tamam
    5.) Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl): bilmiyorum (belki mailde kayıt olduğunuz için teşekkür ederiz tarzı bir mesaj vardır ama sanmıyorum)
    6.) Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl): tamam
    7.) Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:tamam
    8.) Hesaba ulaştığın son tarih: tamam
    9.) Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke): tamam
    10.) Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri: tamam
    11.) Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar: onlarca hediye var sihirdar isimlerini verebilirim
    12.) Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar: tamam
    13.) Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri (şampiyon, kostüm, rün vb.): lb zed
    14.) Hesabı ilk oluşturan kişi: tamam
    15.) Hesaba nasıl sahip olduğun: zorla
    16.) Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri: tamam
    17.) Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?): tamam
    18.) Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi): tamam
    19.) Satın aldığın ilk 5 şampiyon: bilmiyorum
    20.) RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Veigar" veya "IP Takviyesi"): bilmiyorum
    21.) IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne" veya "Rün"): bilmiyorum

şöyle bir bakınca hemen hemen herkes aynı sorularda takılır hangi manyak 4 yıl önce oyunda aldığı karakteri hatırlar ki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.