Şimdi Ara

Lol ile Ticket yollarken iki kere düşünün !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabıma biri giriyor diye ticket yolladım. Kümeden düşürmüş 20tane ranked atıp18ini kayberek heaaba giren d*l israfı.dedim ki şunun attığı oyunları hesabımdan silin gelen ipleri de alın hesaptN. 30 a yakın soru sordu riot. Hatırladıklarımı cevapladım. Verdikleri cevaba bakın

Kullanıcı fotoğrafı Lootah
    Riot Games
    Üzgünüm ama söz konusu hesap bilgileri ile verdiğin bilgiler ne yazık ki eksik ve uyuşmuyor. Hesap sahibi olduğunu kanıtlayan bu bilgileri sisteme doğru şekilde giremediğimiz sürece sistem bu hesaba erişimi engelliyor. Aşağıda sana vermiş olduğum bilgileri doğrulayarak hesap sahibi olduğu kanıtlayabilirsin. Senden ricam vermiş olduğum bilgileri tekrar doğrulaman. Doğruladığın an hesabın hakkında sana seve seve yardımcı olacağıma emin olabilirsin:

• Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon,kostüm,rün vb.):
    • Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    • RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Veigar" veya "IP Takviyesi"):
    • IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne" veya "Rün"):

Dönüşünü bekliyorum.

Lootah
    Riot Games Oyuncu Destek Ekibi

06.Ekim.2014 08:30

Ben 30küsür sorunun çoğunu cevapladım. Allah aşkına yukarıdaki soruların cevaplarını nasıl hatırlMamı bekliyorlar. Halbuki hesaba ben cafe v.b yerden girmedim hep aynı yerden girdim. Kafaları çalışsa heaaba girilen ip adreslerinin hangi bölgelerde olduğuna baksalar sorun çözülecek. 2100e kadar askıya aldılar hesabı (nerdeyse tüm champlar açık 50-60skin var ) durduk yere hesaptan olacaz gibi. Öyle bir şey olursa tüm hakkım haram zıkkım olsun buna sebep olanlara ve yardımxı olmayan riot destek ekibi olacak cahil işe yaramaz kendini adam sayan insan topluluğuna. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan1 -- 7 Ekim 2014; 19:28:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"LOL ile Ticket Yollarken İki Kez Düşün!"

{lol bilet} almadan önce dikkatle düşünmenizi tavsiye ediyoruz. {lol biletler} genellikle yüksek fiyatlara satılır ve satın aldıktan sonra para iadesi yapılmaz. Ayrıca, {lol biletler} içinden çıkan oyuncakların kalitesi de değişken olabilir. Bazı oyuncaklar nadir ve değerli olsa da, çoğu zaman daha yaygın ve daha az değerli oyuncaklar çıkar.

{lol biletler} satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Oyuncaklar rastgele seçilir ve istediğiniz oyuncağı alma garantisi yoktur.
    • Biletler genellikle oyuncağın perakende fiyatından daha pahalıdır.
    • Biletlerden çıkan oyuncakların kalitesi değişken olabilir.
    • Biletler için para iadesi yapılmaz.

{lol biletler} satın alıp almama kararı size kalmıştır. Ancak, satın almadan önce potansiyel riskleri ve faydaları dikkatlice tartmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu soruları hatırlamaman senin hatan, ben tüm sorularımı hatırlıyorum
  • Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk karthus aldığımı hatırlıyorum. Dahada bişi hatırlamam ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

Bu soruları hatırlamaman senin hatan, ben tüm sorularımı hatırlıyorum

Eksilemenin ne mantıgı var gayet bu senin hatan aldığın şampiyonları hatırlamaman senin problemin.

Aynısını westte yaşadım TR'dekiler weste yönlendirdiler ve hepsini hatırladım 1.5 yıl geçmesine rağmen hemde.
  • Senin riotun o oyunlarını silmeyeceğini bilmen lazım. Ayrıca adama hesabıma başka biri giriyor demişsin o da çalındığını düşünerek sana hesap kurtarma sorularını sormuş. Sen onları hatırlayıp cevaplasan bile o oyunlar silinmeyecek.

• Bi işe yaramıyor bu destek ekibi. Durduk yere hesaptan olmazsak iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam 2 Defa Para Çekti Neden ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada aynısı olmuştu sadece yetkili bana
    - Bu soruların yarısı yanlış- gibisinden bi cümle kurdu bende
    - Diğer yarısı doğru- yazmıştım lavuk gülme smileyi atıp yeni bi eposta adresi istedi :D
  • RidetoFreedom R kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin gibi yazdım şimdi ben de .şimdi. İnş yardımcı olur riot ekibi.
  • Genelde tüm her yerde böyle sorular var msn desteğindeki sorular daha kazık çaktım ben o sorulardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Ben ilk karthus aldığımı hatırlıyorum. Dahada bişi hatırlamam ki

Abi insan bi 450 ip lık alır karthus nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

Bu soruları hatırlamaman senin hatan, ben tüm sorularımı hatırlıyorum

Eksilemenin ne mantıgı var gayet bu senin hatan aldığın şampiyonları hatırlamaman senin problemin.

Aynısını westte yaşadım TR'dekiler weste yönlendirdiler ve hepsini hatırladım 1.5 yıl geçmesine rağmen hemde.

Sezon 1den beri oynadığım hesabımın tüm bilgileri ezberimde, hatırlayamayan insanları anlamıyorum. Bırak çekemeyen eksiliyor işte

• Dostum tek onları sormadılar bak hepsini koyayım buraya ;

Merhaba Sihirdar,

Hesabını şuanda, çalınmış olma ihtimaline karşı 2100 yılına kadar askıya aldım ve bu süreçte kimse bu hesaba erişemeyecek. Bunu yapmamın nedeni, hesabın asıl sahibinin güvenliğini korumaktır.

Hesabın sahibi olduğunu doğrulamak amacıyla bazı bilgilere ihtiyacım var. Aşağıdaki soruların yanlarına cevaplarını yazıp bana göndermeni rica ediyorum. Bu bilgiler doğrulandıktan sonra seninle eposta doğrulaması yaparak hesabını alman konusunda yardımcı olmaya çalışacağım.

1.) Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2.) Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3.) Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4.) Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5.) Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6.) Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7.) Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    8.) Hesaba ulaştığın son tarih:
    9.) Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    10.) Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri:
    11.) Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    12.) Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar:
    13.) Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri (şampiyon, kostüm, rün vb.):
    14.) Hesabı ilk oluşturan kişi:
    15.) Hesaba nasıl sahip olduğun:
    16.) Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    17.) Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    18.) Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    19.) Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20.) RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Veigar" veya "IP Takviyesi"):
    21.) IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne" veya "Rün"):

Belki de “çok soru sordunuz” diyorsun ama emin ol bu senin güvenliğin için. Böylece sana ait birkaç bilgiyi ele geçirenlere hesabını vermemiş oluyoruz.

Bu konudaki sabrın ve işbirliğin için teşekkür ederim. Kısa sürede sorununu halletmek için cevabını bekliyorum!

Görüşmek üzere.

Lootah
    Riot Games Oyuncu Destek Ekibi

• Perma yemissin gecmis olsun bu saatten sonra açmazlar ama torunun oglunun harika bir LOL hesabi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 7 Ekim 2014; 19:41:45 >
  • alicanatakan1 A kullanıcısına yanıt
    5. hatırlamıyorum
    11 12 13 19 20 21 bu 6 soruda zorlasam çıkar gerisini hatırladım ben
    Hocam zaten her insanın böyle şeyleri hatırlaması aklında tutmasını mantıklı bulamayız olmazda sonucta adamlarda güvenlik amaçlı yapıyo senın bılebılcegın cesıtlı sorular soruyo kım nerden bılcek rp ile ip ile aldığın ilk heroyu
  • Sanki hayatımız lol oynamaktan ibaret herkes ilk aldığı 5 heroyu ezbere biliyor :( ben hepsini biliyorum diyen bi kaç kişi gördüm eminim ki biliyorlardır
    Edit : hesabı oluşturma tarihini ezbere bilen kaç kişi var diye sorsak kaç kişi çıkar burda anca ayı hatırlar benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan1 -- 7 Ekim 2014; 19:49:00 >
  • alicanatakan1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sende haklısın özetle dediğim gibi hatırlama hatırlamama insandan insana çok değişiyo
    Bide sana kıyağım

Lol ile Ticket yollarken iki kere düşünün !
  • bir arkadaşımın hesabı çalındı ben bile bu 30 soruyu cevaplayıp geri aldım. Gerisini sen düşün artık. Birde benim anlamadığım birisi hesabını çalıp ranked maç giriyor. Ya bırakın abi bu işleri..
  • Sifreni verirken bunlari dusunucektin.

• Hesabımı çalan yok hesabımı çalması için mail şifremi birmesi lazım. Ben sana şöyle özetleyeyim. Benim hesap afk kalmaktan dolayı ban yemişti bu ayın 10unda acılacaktı. Diğer hesabımla oyuna girecektim bi bakayim dedim arkadaşlardan kimler açık . Bi baktım benim hesap 21dkdır lucian oynuyor. Hemen şifremi değiştirdim. Oyun askıda kaldı. 20küsür ranked atmış namussuz. ticket artım. Atmaz olaydım, anlamadığım vir nokta da şu ayın 10unda açılması gereken hesaba ayın5inde biri nasıl giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan1 -- 7 Ekim 2014; 20:05:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.