Şimdi Ara

LoL Kart Oyunu Çıktı (League of Legends Card)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL Bağımsız yapım kart oyunu çıktı, oyunu yeni keşfettim. Ben genelde oyuna girerken seçim ekranındayken oynuyorum 3-4 saniye sürüyor bir kart savaşı yapmak, siz istediğiniz zaman oynayabilirsiniz masaüstü oyunu desteğimizi gösterirsek daha hızlı gelişir.

Öncelikle oyun sade ve basit web sayfası oyunu yani aşırı kaliteli bir görüntü bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir fakat oyunun mantığı çok güzel

En beğendiğim özellik
    League of Legends ile Pokemon mantığını birleştirmişler

Kartlar level atladıkça skin kazanıyor. 3. levela kasılan kartlar otomatik skin atlıyor ve skill kazanıyor.

1-) Kartları koleksiyon yapabiliyoruz
    2-) Savaştırabiliyoruz
    3-) Karşıdaki kişinin kartını temelli yok edebiliyoruz (kazanırsak)
    4-) Karşıdaki kişinin kartını çalabiliyoruz (kazanırsak)

Desteklersek gelecek olan sistemler

1-) Pazar sistemi geliştiriliyor, para ile kartları satabileceğiz.
    2-) İntikam sistemi, bize saldıran kişilerden intikam alabileceğiz.

Refli üyelik :http://www.onlinevs.net/ref/25423
    Refsiz üyelik :http://www.onlinevs.net

Refli üye olursanız fazladan +200 puan ile başlıyorsunuz ben de kazanıyorum siz de
    refsiz üye olursanız daha az puan ile başlıyorsunuz.

Oyun oynanışı ile ilgili 15 saniyelik video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreudes -- 10 Ağustos 2018; 12:29:8 >

• ÇÖP
  • Senin gibi insanlar yüzünden dolar 6 lira oldu emeğe saygı yerine çöp dediğin hiç bir şey yapılamadığı için.

League of legends gibi milyon dolarlar harcanarak yapılan büyük çaplı bir oyun değil

vakit geçirmelik küçük bir kart oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: schadenfreudes

Senin gibi insanlar yüzünden dolar 6 lira oldu emeğe saygı yerine çöp dediğin hiç bir şey yapılamadığı için.

League of legends gibi milyon dolarlar harcanarak yapılan büyük çaplı bir oyun değil

vakit geçirmelik küçük bir kart oyunu
    Orijinal bir şey yapsınlar o zaman. LoL ün adını kullanarak prim yapmaya çalışmasın.
  • çöp
    ortada emek yok dolayısıyla saygı duymam gereken bir şey yok
    doların neden 6+ olduğunu uzun uzun açıklayabilirdim ama anlamayacağın ortada
  • Bir kere dolar artmıyor TL düşüyor, bir kaç yerden öğrenmişsin bir kaç üstad dinlemişsin anlatma kabiliyetin olmadığı için cahilliğin ortaya çıkmasın diye çok laf yapamıyorsun sen de haklısın :)

Ekonominin anlık ve şu an güncel olayların yanı sıra dalgalanmasının sebeplerini o güzel beynin çözmüş fakat hala TL değer kaybetmekte, yani boş konuşmakla o iş olmuyormuş

Bunun şu anki sebeplerini bir kenara bırak ve kendini geliştirmeye bak, emeklere emek değil demek, Sermaye ile emeği karıştırmak ki Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri sermaye eksikliği.

Bahsettiğim yapımın dünyanın en iyisi demedim zaten, ama çöp de değil ortada bir emek var

Türk yapımı oyunları böyle aşağılayarak, destek vermeyerek, birbirinize hakaret ederek yaşamaya devam edin, zaten etme bulma dünyası başınıza bunlar geldiği için bu hale dönüşmüşsünüz, belanızı bulacaksınız dememe bile gerek yok, çoktan kendi pisliğinizde boğulduğunuz için o pislikleri sağa sola fırlatmaya devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreudes -- 10 Ağustos 2018; 13:15:7 >

• quote:

Bir kere dolar artmıyor TL düşüyor, bir kaç yerden öğrenmişsin bir kaç üstad dinlemişsin anlatma kabiliyetin olmadığı için cahilliğin ortaya çıkmasın diye çok laf yapamıyorsun sen de haklısın :)

Ekonominin anlık ve şu an güncel olayların yanı sıra dalgalanmasının sebeplerini o güzel beynin çözmüş fakat hala TL değer kaybetmekte, yani boş konuşmakla o iş olmuyormuş

Bunun şu anki sebeplerini bir kenara bırak ve kendini geliştirmeye bak, emeklere emek değil demek, Sermaye ile emeği karıştırmak ki Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri sermaye eksikliği.

Bahsettiğim yapımın dünyanın en iyisi demedim zaten, ama çöp de değil ortada bir emek var

Türk yapımı oyunları böyle aşağılayarak, destek vermeyerek, birbirinize hakaret ederek yaşamaya devam edin, zaten etme bulma dünyası başınıza bunlar geldiği için bu hale dönüşmüşsünüz, belanızı bulacaksınız dememe bile gerek yok, çoktan kendi pisliğinizde boğulduğunuz için o pislikleri sağa sola fırlatmaya devam edin
    hll qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • schadenfreudes S kullanıcısına yanıt
    Bir şey sadece Türk yapımı olduğu için onu el üstünde tutmamıza gerek yok.

Şahsen bana tanıtımı da içeriği de çok kötü geldi. "1tuşa tıkla, hop sonuç gelsin" tarzı şeylere oyun bile diyesim gelmiyor.

Eskiden queue da beklerken vakit öldürmek için saçma sapan oyunlar oynardım, o zaman bile oynamazdım bunu.

Bir oyun Türk yapımı olduğu için değil de, "oynanılabilir" olduğu sürece oynamak gerek. Diğer türlü kendi zevkinden kısıp gereksiz milliyetçilik yapmış olursun.

Bir de rica ediyorum "çöp" diye trolleyenleri bu kadar ciddiye alıp nefret kusmayın. Kustuklarınız boşa gidiyor hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Bir şey sadece Türk yapımı olduğu için onu el üstünde tutmamıza gerek yok.

Şahsen bana tanıtımı da içeriği de çok kötü geldi. "1tuşa tıkla, hop sonuç gelsin" tarzı şeylere oyun bile diyesim gelmiyor.

Eskiden queue da beklerken vakit öldürmek için saçma sapan oyunlar oynardım, o zaman bile oynamazdım bunu.

Bir oyun Türk yapımı olduğu için değil de, "oynanılabilir" olduğu sürece oynamak gerek. Diğer türlü kendi zevkinden kısıp gereksiz milliyetçilik yapmış olursun.

Bir de rica ediyorum "çöp" diye trolleyenleri bu kadar ciddiye alıp nefret kusmayın. Kustuklarınız boşa gidiyor hani
    Hocam benim penta konuma neden yonum yapmıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

ÇÖP
    +1
  • çöp
  • quote:

çöp
    Lux pasifi ile seni vurdu sanırım.

Güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Artı 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ç Ö P
  • Senin gibi insanlar yüzünden dolar 6 lira oldu demiş oyunu beğenmeyen adama Usta olayın suçluları hariç herkesi suçluyosunuz yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Orijinal bir şey yapsınlar o zaman. LoL ün adını kullanarak prim yapmaya çalışmasın.

Alıntıları Göster
    Sanane la millet neyden prim yapacağını sana mı soracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.