Bildirim
LoL Kayıt Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Puzlu Masta
Şu Riot'ın canlı yayınlarda kullandığı arayüzle izleyebileceğim kayıt programları var mı? MK LoL dediler indirdim kayıt etmedi hiç bir şeyi. LoL Replay dediler dandik ve bozuk bir arayüzle geldi. Var mı önerebileceğiniz program
MF Lol kullananlar banlanıyormuş artık yavaş yavaş duyduğum kadarıyla , bence uzak dur bu işten sıkıntı çıkmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: vanjou
quote:
Şu Riot'ın canlı yayınlarda kullandığı arayüzle izleyebileceğim kayıt programları var mı? MK LoL dediler indirdim kayıt etmedi hiç bir şeyi. LoL Replay dediler dandik ve bozuk bir arayüzle geldi. Var mı önerebileceğiniz program
MF Lol kullananlar banlanıyormuş artık yavaş yavaş duyduğum kadarıyla , bence uzak dur bu işten sıkıntı çıkmasın
Yok mu bildiğiniz adam gibi bir kayıt programı? -
quote:
quote:
quote:
MF Lol kullananlar banlanıyormuş artık yavaş yavaş duyduğum kadarıyla , bence uzak dur bu işten sıkıntı çıkmasın
Yok mu bildiğiniz adam gibi bir kayıt programı?
ben hiç öyle bir ihtiyaç duymadım ondan bilmiyorum herhangi bir program
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok mu bildiğiniz adam gibi bir kayıt programı?
ben hiç öyle bir ihtiyaç duymadım ondan bilmiyorum herhangi bir program
Silver'da oynadığım için takımımdakilerin bir kaç anını kesip birleştirsem rahat 95-100 milyon izlenme alır. Mallar çok moda bu ara.
-
lol replay kullanabilirsin oto kaydediyor boyutu en fazla 20 mb falan oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathlyVisage
lol replay kullanabilirsin oto kaydediyor boyutu en fazla 20 mb falan oluyor
Berbat arayüz. Kullanışlılık sıfır. -
baronreplays -
baron replay -
Baronreplays
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baron replay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baronu indirdim oyun bitti şimdi bakalım nasıl. 3 dakika bekliyoruz bakalım. -
Tam aradığım gibi be eyvallah. -
dragonreplay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X