Şimdi Ara

LoL Kayıt Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Riot'ın canlı yayınlarda kullandığı arayüzle izleyebileceğim kayıt programları var mı? MK LoL dediler indirdim kayıt etmedi hiç bir şeyi. LoL Replay dediler dandik ve bozuk bir arayüzle geldi. Var mı önerebileceğiniz program

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Şu Riot'ın canlı yayınlarda kullandığı arayüzle izleyebileceğim kayıt programları var mı? MK LoL dediler indirdim kayıt etmedi hiç bir şeyi. LoL Replay dediler dandik ve bozuk bir arayüzle geldi. Var mı önerebileceğiniz program

MF Lol kullananlar banlanıyormuş artık yavaş yavaş duyduğum kadarıyla , bence uzak dur bu işten sıkıntı çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

Şu Riot'ın canlı yayınlarda kullandığı arayüzle izleyebileceğim kayıt programları var mı? MK LoL dediler indirdim kayıt etmedi hiç bir şeyi. LoL Replay dediler dandik ve bozuk bir arayüzle geldi. Var mı önerebileceğiniz program

MF Lol kullananlar banlanıyormuş artık yavaş yavaş duyduğum kadarıyla , bence uzak dur bu işten sıkıntı çıkmasın

Yok mu bildiğiniz adam gibi bir kayıt programı?
  • quote:

quote:

quote:

ben hiç öyle bir ihtiyaç duymadım ondan bilmiyorum herhangi bir program

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben hiç öyle bir ihtiyaç duymadım ondan bilmiyorum herhangi bir program

Silver'da oynadığım için takımımdakilerin bir kaç anını kesip birleştirsem rahat 95-100 milyon izlenme alır. Mallar çok moda bu ara.

• lol replay kullanabilirsin oto kaydediyor boyutu en fazla 20 mb falan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

lol replay kullanabilirsin oto kaydediyor boyutu en fazla 20 mb falan oluyor

Berbat arayüz. Kullanışlılık sıfır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baronreplays
  • baron replay
  • Baronreplays

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baron replay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baronu indirdim oyun bitti şimdi bakalım nasıl. 3 dakika bekliyoruz bakalım.
  • Tam aradığım gibi be eyvallah.
  • dragonreplay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.