arkadaşlar anlatımımı yaptım sadece uygulayın gang yapın bolca gang nedir derseniz arkadaşlarınızla birlikte rakibe dalcaksınız bu dalan kişi orman yani jung yapıcak bunu diğer takım arkadaşlarınızlada yapın gang isteğin yardıma gelen olacaktır kill almadan neye dikkat etmelisiniz onaları anlattım eğer isteklerini olursa burdan veya videonun yorum kısmından bana iletin her türlü yardımı yaparım :)) http://www.youtube.com/watch?v=ORLk8o40FJw
Gang
saol karşim teq attım herkese 15 kişiye saldırdım tabi yanımda arkadakımda var çünkü gang attım
Harbi gang ne
quote:
Orijinalden alıntı: yikes
saol karşim teq attım herkese 15 kişiye saldırdım tabi yanımda arkadakımda var çünkü gang attım
repini verdim kardeş
Gangbang den mi geliyor kardeş cahilliğimi mazur gör
quote:
Orijinalden alıntı: algülümvergülüm
Gangbang den mi geliyor kardeş cahilliğimi mazur gör
şimdi gang dediğimiz hadise sadjkflsg arkadaşlar gang demek baskın demektir çevirisi gangplak mıydı neydi onla bir alakası yok ormancı gardaşımızdan yardım dilemek suretiyle sana kill almanda yardım etmesidir yani 2 kişi tek adama aniden saldırmaktır (gizlendişğiniz yerden) hayatımda gördüğüm en basit oyunlardan biri 30 levelim beni mahvettiler feedlediler oytunu sonra da afk kaldılar zalım lar neyse uzun lafın kısası gang bu beyler
quote:
Orijinalden alıntı: Ireina Nadar
sen kimin yan hesabısın küçük sincap
Bolca gangster yapın diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jokerll
şimdi gang dediğimiz hadise sadjkflsg arkadaşlar gang demek baskın demektir çevirisi gangplak mıydı neydi onla bir alakası yok ormancı gardaşımızdan yardım dilemek suretiyle sana kill almanda yardım etmesidir yani 2 kişi tek adama aniden saldırmaktır (gizlendişğiniz yerden) hayatımda gördüğüm en basit oyunlardan biri 30 levelim beni mahvettiler feedlediler oytunu sonra da afk kaldılar zalım lar neyse uzun lafın kısası gang bu beyler
Sen ciddisin
quote:
Orijinalden alıntı: Broken Wings
quote:
Orijinalden alıntı: Jokerll
Sen ciddisin
Alıntıları Göster
Bence de ciddi. Kardeş bu anlattıkların LoL'e başlayan birinin en geç ilk bir ayda öğrenmesi gereken şeyler zaten. Öğrenemeyen de bronz ligini oluşturuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Straw Hat
Bence de ciddi. Kardeş bu anlattıkların LoL'e başlayan birinin en geç ilk bir ayda öğrenmesi gereken şeyler zaten. Öğrenemeyen de bronz ligini oluşturuyor.
Alıntıları Göster
Gang peki
quote:
Orijinalden alıntı: Kanae
Gang peki
gank diyoruz biz ona
Karşim sen heçkır falan mısın
Kardeş yoksa sen RITO musun çünkü bu bilgiyi sadece onlar bilio.