Şimdi Ara

Lol Kurulumda Donuyor Yardım Nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Oyuna arkadaşımın tavsiyesiyle başlayacaktım ama başlayamıyorum arkadaşlar.Oyunun kurulumunu indiriyorum next next geçiyorum bilirsiniz klasik okudum ama herşeyini tek tek en son yüklenme geliyor bu şekilde kalıyor.Bazı setuplar yapabilir böyle kalıp bir anda bitebilir diye 1 gece bilgisayarımı açık bile bıraktım.yani yaklaşık 8-10 saat bu şekilde kaldı hiç bir şey değişmedi.Bilgisayarım windows 8.1 özelliklerim gayet bu oyunu kaldırabilecek şekilde 8gb ram 2gb ekran kartım var.Yani bilgisayarımın özellikleriyle alakalı olduğunu sanmıyorum.Ama bu şekilde kalıyor deli ediyor beni gerçekten 1 haftadır uğraşıyorum.Yükelmeyi kapatıp başlatayım diyorum görev yöneticisi dahil her yerden işlemi sonlandır diye kapattım tekrar açtım başka yükleme devam ediyor diye tekrarda başlamıyor ama kalıyor öyle yani hiç bir değişiklik yok.Lütfen yardım
     Lol Kurulumda Donuyor Yardım Nolur

• Windows 8.1 e geçince lol uyumsuz oluyor benimde bi ara oyun saçmalamıştı sonra bir çözüm buldum sana o çözümü anlatacağım ama ben oyuna yapmıştım sen yinede bi dene
    oyunu kuracağın programa sağ tıkla
    özellikler de
    uyumluluğa bas
    ordan bu programın çalışacağı uyumluluk modu nu işartleyip
    Windows Vista (serviece pack2) seç

ben bunu oyuna yapmıştım belki olmaz ama yazıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeRT35 -- 22 Şubat 2015; 22:35:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.