Şimdi Ara

(LoL) League of Legends Kostüm ve Mağaza harcamalarınız yapılır! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Riot Games'in yakalamasından dolayı (3. Parti şahıs adına satış yapmak ve hesap paylaşımı)'ndan dolayı stok olan bütün hesaplar banlanmıştır. Satış bu yüzden dolayı iptal edilmiştir.

Ban yiyen arkadaşlar da benim bir suçum olmadan beni dolandırıcı niteliğinden tanıtıyor. Şahıs adına RP satışı yaparken bunları zaten göze almış oluyorsunuz. Mağazadaki 130 TL değerinde olan RP'yi 60 TLye almanızın bir kuralı olmalıydı. Yapacak bir şey yok malesef, elimden gelen bir şeyde yok.

50.000 RP çöp olup gitmiştir. Satış yaptığım 1-2 kişinin mağduriyetlerini şuan için gideremiyorum malesef maddi sıkıntılardan dolayı. Zamanı gelince bana dolandırıcı niteliğini durduk yere konduran herkesin geri ödemesi fazlasıyla yapılacaktır.

İyi forumlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatergin

Riot Games'in yakalamasından dolayı (3. Parti şahıs adına satış yapmak ve hesap paylaşımı)'ndan dolayı stok olan bütün hesaplar banlanmıştır. Satış bu yüzden dolayı iptal edilmiştir.

Ban yiyen arkadaşlar da benim bir suçum olmadan beni dolandırıcı niteliğinden tanıtıyor. Şahıs adına RP satışı yaparken bunları zaten göze almış oluyorsunuz. Mağazadaki 130 TL değerinde olan RP'yi 60 TLye almanızın bir kuralı olmalıydı. Yapacak bir şey yok malesef, elimden gelen bir şeyde yok.

50.000 RP çöp olup gitmiştir. Satış yaptığım 1-2 kişinin mağduriyetlerini şuan için gideremiyorum malesef maddi sıkıntılardan dolayı. Zamanı gelince bana dolandırıcı niteliğini durduk yere konduran herkesin geri ödemesi fazlasıyla yapılacaktır.

İyi forumlar.
    Kimse senden ödeme felan istemiyor. 50-100 liraya muhtaç da değilim fakat enayi yerine koymaya çalışmak farklı. Ben hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde de etmeyeceğim geri ödeme yapsan dahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bLaxp B kullanıcısına yanıt
    Demistim. Sikayetci olun cc ile alip satmis size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.