Bildirim
LOL Montage video'm
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aman aman bişi göremedim ama hevesin kırılmasın güzel olmuş. -
kusura bakma ama çöp, maini adc olan rahat anlar 54. saniye , 2:27. dakika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 15 Ağustos 2016; 5:20:28 > -
anlamadım hocam neyi anlıyoruz -
hemen hemen aynı maçtan hepsi. ama olsun :D -
arkadaş haklı 54. saniyeyi izledim berbat pozisyon maksimum silver 1 gold sun -
quote:
Orijinalden alıntı: hi im Hellsing
arkadaş haklı 54. saniyeyi izledim berbat pozisyon maksimum silver 1 gold sun
hadi onuda geçtim o dediğim saniyelere bak, A ile kite mantığı ile vurmaya çalışmış adamlara üzerlerine, yakınlarına bile tıklayamamış üstüne tıklamış herhalde kendisinin en yakındaki minyona düz atak atmış 54. saniye ve 2.27 de -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Me
quote:
hadi onuda geçtim o dediğim saniyelere bak, A ile kite mantığı ile vurmaya çalışmış adamlara üzerlerine, yakınlarına bile tıklayamamış üstüne tıklamış herhalde kendisinin en yakındaki minyona düz atak atmış 54. saniye ve 2.27 de
çok sık yapılan bir hata ama içlerindeyse yapılıyor bu hata bu baya değişik olmuş :D -
Minyon arasında kite zor oluyor sadece rakibe odaklı kite daha üst seviye pratik gerektiriyor. Ama Cassi yi arkasında alıp pozisyon alması ileri derece fail olmuş ve sadece feedlendiği tek maçtan montaj yapması apayrı bir efsane hareket -
quote:
quote:
hadi onuda geçtim o dediğim saniyelere bak, A ile kite mantığı ile vurmaya çalışmış adamlara üzerlerine, yakınlarına bile tıklayamamış üstüne tıklamış herhalde kendisinin en yakındaki minyona düz atak atmış 54. saniye ve 2.27 de
plat 5 blok -
quote:
Orijinalden alıntı: b00mbastic
quote:
quote:
plat 5 blok
bana mı plat 5 dedin anlamadım -
Platlar bizi eleştirmiş çıldırıyorum tryhard oynamadığım bir maçtı zaten amaç sadece kill almaktı. Youtube kanalımı kapatmış video gitmiş :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgxxxxxx -- 16 Ağustos 2016; 15:07:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
video silinmişti yeniden yükledim -
Eline sağlık çok süper bi hareket yok ama öylesine bi montage zaten galiba . -
montaj yok zaten ama devam et ilerde daha iyi olursun
Montaj dediğin luviana'nın yaptıklarıdır -
aynen hocam zaten 1-2 maçlık kullandım -
izlenceğini bilsem uğraşırım onun gibi yapmaya :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X