Şimdi Ara

LoL'mü HoN'mu DotA'mı Avo Heroes'mu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
6
Favori
46.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok aşırı oynuyorsundur anca öyledir kardeş yoksa ilk gün zaferi 200-250 ıp veriyor yani ıp kolay kasılmıyor kendini adaman gerekiyor adeta
  • şu soruyu sormayın artık...
    yeteneğe dayalı tek oyun dota dır...
    diğerleri hep paraya dayalı oyun...
    Ayrıca lol de 8-9 yaşından küçükleri bile görmeniz mümkün...

dota tek geçerim...
    tabii , oyuna para basıp profesyönel olarak başlayamadığınızdan ve ilk başladığınızda noop olduğunuzdan dolayı ruslardan küfür yeme ihtimaliniz çok yüksek
  • Ne tartışıyorsanız tartışın ama Artık Dota Lol kıyaslaması yapmayın Lütfennnnn

Dota bu oyunların Büyükbabasıdır Atasıdır biraz saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur23231

şu soruyu sormayın artık...
    yeteneğe dayalı tek oyun dota dır...
    diğerleri hep paraya dayalı oyun...
    Ayrıca lol de 8-9 yaşından küçükleri bile görmeniz mümkün...

dota tek geçerim...
    tabii , oyuna para basıp profesyönel olarak başlayamadığınızdan ve ilk başladığınızda noop olduğunuzdan dolayı ruslardan küfür yeme ihtimaliniz çok yüksek

HON da para vererek yapılabilcek bir şey yok herkes oyuna eşit başlar parayla sadece avatar falan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar +1 lesem azdır
  • High Hopes. H kullanıcısına yanıt
    O zaman dota vs HON tartışması yapalım
    Lol ü baştan eledik
  • LoL'ü kafadan eleyin bir defa
    Paranın oyunu etkilediği bir oyun benim gözümde her zaman 1 seviye düşüktür.
    Hon'u oynamadım ama streamlerini izlemiştim bir ara doğrusu çok hoşuma gitmedi.
    Şahsen benim favorim Dota 2'dir.Betadan beride oynuyorum.Tek sorun ingilizce svlerinde sürekli rusça konuşan ruslar ve tabikii feeder Türkler :)

• mares626 kullanıcısına yanıt
    Ruslara Cyka yazıyorum başlıyorlar sövmeye nasıl hoşuma gidiyor sırf dota ya giriyorum arada ruslarla uğraşmaya

PLs English yazıyorum bu sefer amerikaya küfrediyorlar falan baya eğleniyorum aslında
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Bazılarıyla uğraşmak aşırı derece keyifli oluyor ama bazıları cidden sinir bozuyor ya adama Rusça bilmiyorum diyorum hala Rusça bişey anlatmaya çalışıyor.Hani küfür falan etse anlarım adamlar sayesinde küfürlerini ister istemez öğrendik.En azından az çok ingilizce bilsiler yeter.Yine arada iyi kötü ingilizce bilen çıkıyor

• İlk ve tek moba türü oyunum lol oldu, onda da daha yeniyim. Dotanın grafikleri çok kötü gelmiştir bana hep.
    Diğerlerini de ilk kez duyuyorum, o yüzden objektif yorum yapamam.
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    bende ilk başta ılımlı yaklaşıyorum ama adamlara pls english yazınca bile deliriyorlar madafaka diyen duydu bu kulaklar yani

o yüzden ruslar bişi anlatmaya calıstımı Cyka yazıp geçiyorum
  • english diyince american dog yazan ruslari tek gecerim.. sayelerinde rus alfabesini ogrendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta yapmamanız gereken 3 şey
    1 sigara içmeyin
    2 intihar etmeyin
    3 hiçbir oyunda ruslarla ve kanadalılarla kavga etmeyin. o kadar fena sövüyorlar ki Türklerinkinden beter
    tabii ruslara sinirlenip feedlemek sanırım Türklere has bir özellik
  • quote:

Lol ü baştan eledik

qnq kim sana LoL de para ile oyun içi ek birşeye sahip olunabildiğini söylemişse iyi keklemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Lol ü baştan eledik

qnq kim sana LoL de para ile oyun içi ek birşeye sahip olunabildiğini söylemişse iyi keklemiş

yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur23231 -- 28 Mayıs 2014; 20:18:08 >

• quote:

quote:

Lol ü baştan eledik

ek birşeye sahip olamazsın, ama yine de büyük bir avantajın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Honda kimin eli kimin cebinde belli değil. Grafikleri çok karanlık. Minyonlar hero boyutunda ve item sistemi çok karmaşık. Herolar arası denge 0

Ayrıca honda şu arkadaşın nickindeki olay çok önemli bir yere sahiptir. 2 dakikada bir runelar çıkar. Double damage, illusion, regen ve haste. Bunları kontrol edersen lane i kazanırsın. Stratejiyle oynamak isteyen arkadaşların bir guild bulması gerekiyor. rasgele bulunan takımda tabiiki strateji zor yapılır. Ama strateji yok diye bir şey yok.

Strateji nasıl yok abi bir daha düşündüm de? Her oyunda strateji vardır. Sizce honda rasgele mi hero seçiyoruz biz? 5 carry alın da nasıl bir fail takım olunur görün. Ya da 5 range alın. Deneyin deneyin. Lolde alırsınız ama yenersiniz de.

Şu videoyu da izleyin. Gülme garantili.

Of biliyorum o videoyu yaa .Adam çok pis rage bağlıyo git öl ya .

ne rage yaptı be

• quote:

Orijinalden alıntı: meert11

quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Honda kimin eli kimin cebinde belli değil. Grafikleri çok karanlık. Minyonlar hero boyutunda ve item sistemi çok karmaşık. Herolar arası denge 0

Ayrıca honda şu arkadaşın nickindeki olay çok önemli bir yere sahiptir. 2 dakikada bir runelar çıkar. Double damage, illusion, regen ve haste. Bunları kontrol edersen lane i kazanırsın. Stratejiyle oynamak isteyen arkadaşların bir guild bulması gerekiyor. rasgele bulunan takımda tabiiki strateji zor yapılır. Ama strateji yok diye bir şey yok.

Strateji nasıl yok abi bir daha düşündüm de? Her oyunda strateji vardır. Sizce honda rasgele mi hero seçiyoruz biz? 5 carry alın da nasıl bir fail takım olunur görün. Ya da 5 range alın. Deneyin deneyin. Lolde alırsınız ama yenersiniz de.

Şu videoyu da izleyin. Gülme garantili.

Of biliyorum o videoyu yaa .Adam çok pis rage bağlıyo git öl ya .

ne rage yaptı be

rage olayı yok, kişiliği o. maçlarda hep böyle bağırırdı bilerek, bir tür eğlendirme şekli.
    ama artık bu tür videoları yapmayacağını söyledi, kendisi şu an profesyonel Dota 2 takımı eHug'un carry oyuncusu Jigglebilly

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Lol ü baştan eledik

Ben 1 sene LoL oynadım, 90 küsür skinim var ve bana hiçbir katkısı yok

Ayrıca DotA>LoL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Lol ü baştan eledik

Ben 1 sene LoL oynadım, 90 küsür skinim var ve bana hiçbir katkısı yok

Ayrıca DotA>LoL

karakter + rün olayı var, oyuna herkes eşit başlamalı.
    ben bir heroyu oynamak istersem oynayabilmeliyim

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.