Şimdi Ara

Lol oynamak için gereken yan yazılımlar vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 tane ekstra program var anasını satayım, yok directx yok redisadasda yok framework, Bİ TARAFINA GİRSİN SİZİN BU PROGRAMLAR! HEPSİNİ ATIN EKRAN KARTI DRİVERIYLA BİRLİKTE Bİ DAHA UĞRAŞMAYALIM DİMİ! SYSTEM REQUİREMENTS LARIN ORAYA BİR KENARA YAZSANIZA LAN KEKOLAR NE DİYE ADAMI UĞRAŞTIRIYONUZ Bir tane riot yetkilisi de bunları bir kenara yazmamış ben her LOL yüklediğimde hee bunları da indircektim diye hatırlamak zorunda mıyım? SİNİR ETTİLER BENİ
    Şunlardan bahsediyorum:
    Visual studio redistrdasdasdsada bişey bişey. 2015 ++ (ingilizlerin de alümünyüm bok gibi dilleri var)
    .net framework 4
    Directx9(BUNU GRAPHİC CARD DRİVERIYLA NİYE BİRLİKTE ATMIYORSUNUZ SİZİN VAR YA!!
    Oyuna giriyorum, ZIRT ATIYOR BENİ OYUNDAN YOK D3DX9S . DLL EKSİK HEE ANANIN Kİ DE EKSİKTİ NE OLDU?? LAN ŞEREFSİZ OYUNA GİRMEDEN DESENE BANA BEN Mİ HATIRLAMAK ZORUNDAYIM 3 AYDIR OYUNA MI GİRİYORUM LAN BEN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LoL Oynamak İçin Gereken Yan Yazılımlar

LoL (League of Legends) oynamak için ihtiyacın olan temel yan yazılımlar şunlardır:

Oyun İstemcisi: LoL'u bilgisayarına indirmen ve kurman için gerekli yazılımdır. Oyun istemcisini resmi LoL web sitesinden indirebilirsin.

Riot Vanguard: Oyunu hile ve dolandırıcılıktan korumak için gerekli olan bir anti-hile yazılımıdır. Riot Vanguard, LoL'u başlattığında otomatik olarak açılır.

DirectX: LoL'un grafiksel yönlerini işlemek için gerekli olan bir yazılımdır. DirectX, genellikle Windows işletim sistemine önceden yüklenmiş olarak gelir. Ancak, güncel bir DirectX sürümüne sahip olmadığını düşünüyorsan, Microsoft'un web sitesinden indirebilirsin.

.NET Framework: LoL'un düzgün çalışması için gerekli olan bir yazılımdır. .NET Framework, genellikle Windows işletim sistemine önceden yüklenmiş olarak gelir. Ancak, güncel bir .NET Framework sürümüne sahip olmadığını düşünüyorsan, Microsoft'un web sitesinden indirebilirsin.

Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri: LoL'un çalışması için gerekli olan bir yazılımdır. Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini Microsoft'un web sitesinden indirebilirsin.

Yukarıda listelenen yan yazılımları yükledikten sonra LoL'u sorunsuz bir şekilde oynayabileceksin. Ancak, oyun deneyimini iyileştirmek için ek yazılımlar da kullanabilirsin:

Sesli Sohbet Yazılımı: Takım arkadaşlarınla iletişim kurmak için TeamSpeak veya Discord gibi bir sesli sohbet yazılımı kullanabilirsin.

Ekran Kayıt Yazılımı: LoL oyunlarını kaydetmek ve başkalarıyla paylaşmak için OBS Studio veya Shadowplay gibi bir ekran kayıt yazılımı kullanabilirsin.

Harici Kontrol Cihazları: LoL'u klavye ve fare yerine oyun kumandası veya direksiyon simidi gibi harici kontrol cihazlarıyla oynamak istersen, bunların sürücülerinin yüklü olduğundan emin olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dediğin yazılımlar lol oynamak için değil, çoğu oyunu oynamak için gereken yazılımlar.
    -Redistributable
    -.Net Framework
    -Directx

Bu üçü temel diyebiliriz. Net Framework ve Redistributable zaten oyun oynamak için değil, bazı Windows uygulamaları için bile lazım olabiliyor. Her lol yüklediğinde bunları yüklemene gerek yok. Lol'den başka oyun oynuyorsan bunları başka yerlerde yüklüyorsundur. Şu uygulamaları bir defa PC'ye yüklemen yeter. Lol'ü sildiğinde bunlar silinmeyecek ki, sürekli format atıyorsan bilemem ancak Windows kullanıcısı olarak bu dert edilecek bir şey değil.
  • brain.dll
    brain.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killeres -- 1 Kasım 2019; 21:22:3 >
  • oyunu kurarken gerekli yazılımları da kuruyor zaten.eksik/hatalı kurulum olmuşsa microsoft sitesinden indirip manuel kurabilirsiniz.
  • Hocam sana kolaylik olsun driver boosterin oyun yazilimlari diye bolumu var tek tikla kurar hepsini ugrasmazsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.