Şimdi Ara

Lol oynayan kızlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
9.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 oyun ard arda attık 4 kişiyiz 1 kişi dışardan geliyor. İlk oyun geldi mid or feed yazdı , iyi dedik geç , midde sıçtı ama oyunu kurtardık. 2. oyunu atıcaz yine 5 inci arkadaş yok, girdik oyuna bi baktık yine bu mid or feed yazdı , fay arkadaş dedik çattık buna. Meğerse kızmış , yine midde sıçtı ama bişi demedik kız anca okadar oynar zaten diye, o oyunu kaybettik ama 3-13 oynadı yani midde yuh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

3 kız var, biri zaten hayatımı değiştiren biri ._.

nah sana arcade sona
     Lol oynayan kızlar

• Bi twitter hesap açtım. Takip ediyor işte bir iki kişi. Ama %90'ı yabancı. Hepsi de kız drğil tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

LoL oynayan kız iyidir ama benim gibi hem CS hem Dota hem de LoL oynayan daha azdır

Müzeye kaldırmak gerekiyor seni :)

Örnek teşkil etsin diye.

Bizim İÜ'dede varlar ama çoğunlukla Dota,WoW oynuyorlar. Zaten kızıl saçlı siyah giyinimli bir kız gördüğünüzde gidin sorun çoğu buna benzer birşeyler yapıyordur.
    Tarafımdan test edildi. Yüksek ihtimaller içerir :)
  • var skin bile aldı sadece teemo oynuyor ama

• benim bir arkadaşım oynuyor ama pek iyi değil oyunda kolay ölmesin diye tank kolay karakter öneriyorum. :)
    Ama türk serveri kızlara göre değil oynayan arkadaşınız varsa da avrupa serverine geçirin arkadaşlarınızı.Benim türk serverindeki 30 lwl+bazı skinleri açık hesabımı bırakmamın sebebidir.Skype ile bağlanıyoruz 3-4 kişi giriyoruz oyuna daha dakika bir"napıyonuz la a.....q.........i........ beeeppp" bişeyler işte.Ben utanıyorum,sinirleniyorum.Çok var böyle klavye erkeği insan müsfettesi maalesef
  • up
  • Ya olsa ne olacak olmasa ne olacak, öyle de böyle de yalnızız beyelr
  • kezbandır
  • 2 tane var ? Kız kardeşim de başlayacak büyük ihtimalle. GTA'nın bütün serilerini bitirdi oyun istiyorum diye delirdi. En son ben bu oyun istiyorum muhabbetinde lole başlamıştım.
  • ben kız değilim ama oynuyorum
  • Ne o kizli erkekli kiz lol oynuyorlar diye polise mi ihbar edecen bizi

• dokuz eylül hukuk fakültesinde var bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Okuldan arkadaşım + ilkokul arkadaşım, şuan İstanbul Erkekte kendisi Bizim okuldaki plat5

Özelden mesaj attım

• henüz oyunu tam anlamıyla becerebilenine rastlamadım. başta eğlenceli oluyor normal gamelerde filan ama bir süre sonra kill bırakmak, loselar almak sıkıyor insanı. gördüğüm kadarıyla sadece support olarak iyiler. en azından benim arkadaşlarım için geçerli bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 6 Kasım 2013; 13:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy

henüz oyunu tam anlamıyla becerebilenine rastlamadım. başta eğlenceli oluyor normal gamelerde filan ama bir süre sonra kill bırakmak, loselar almak sıkıyor insanı. gördüğüm kadarıyla sadece support olarak iyiler. en azından benim arkadaşlarım için geçerli bu

aynen benim arkadaşımda sürekli teemo oluyor başlarda zevkli ama artık yazdığı zaman cevap atmıyorum afk gibi görüküyorum
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyandalee

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

3 kız var, biri zaten hayatımı değiştiren biri ._.

nah sana arcade sona

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 6 Kasım 2013; 16:54:12 >

• Lol oynayan kız bulursanız kenarda ninja Rammus şapkam var. 2 sini takar gezeriz el ele hani yerim lan düşünsene aşkım bugun buluşmasak duo girsek diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.