Şimdi Ara

Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamalar uygulanıyor diyor. Bu biraz zaman alıyor. Özellikle boyutu yüksek bir patch indirdi ise. Eğer bir hata veriyorsa arkadaşın dediği gibi diskinde yer olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wsciadam

quote:

Orijinalden alıntı: bulut153

Başka cevaplayacak kımse yokmu yahu???

pbe launcherde aynı sorunu yaşamıştım meğer diskde yer yokmuş 2 3 oyun sildim sonra tekrar açtım şuan launcher sorunsuz yükleniyo bi bak bakim diskde yer varmı yokmu

var kardes 830 gb bos yer war hala C de daha once atan pagech ndn sımdfdı atmasın yahu cıldırmak uzereyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yamalar uygulanıyor diyor. Bu biraz zaman alıyor. Özellikle boyutu yüksek bir patch indirdi ise. Eğer bir hata veriyorsa arkadaşın dediği gibi diskinde yer olmayabilir

kardes ıyı hos guzel dıyorsunda bı gece acık bıraktım pc yı olmadı yıne kımsedemı bole bır hata yok arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut153

quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

Lol patchleri tam olan bir arkadaşından klasörü alıp, kendi lol klasörünün üzerine kopyala tüm dosyaları tekrar yaz. Sorunun düzelecektir.
    Her format sonrası patch yapmamak için normal install yapıp, yedeklediğim klasörü üzerine yazıyorum.

kardes cok haklısın dogru soluyorsun fakat suan o dedıdgını yapcak kımse yok yanı ve cok sıkıldım oyun oynayamamktan upload edıle bılse onlar cok guzel olur o patch dosyaları hem nerede bır bılgınvarmı sen upload edebılırmısın acbaa atıyorum utorrentten fln lınk yapabılırmısın kı acbaa cok acıl lazımda

6.40gb'ı normal adsl'le mi? Hadi sen dl edebilecek olsan bile benim 3-4 gün boyunca upload yapmam lazım. Kısacası imkansız.

Bir internet kafeye gidip usb'ye veya dvd'ye yazdırabilirsin.

•  Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz.
     Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz.

bunun çözümü ne ?

•  Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz.
  • ysf3y33 Y kullanıcısına yanıt
    Çok kolay şimdi sana bir site vericem o lölün cd nin içindeki kurulumu malesef biraz bekletiyo ama sonunda işe yarıyor

link aşagıda ::::::::::::::::::::::::::::::::::

https://yadi.sk/d/WC6kWuT-gHHsC

burda kurulum msi çıkacak o lölün cd kurulumu yani cd deki kurulumu

Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz. Lol Patch Sorunu acıl ulasaılırmısınz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mta12tlh -- 27 Nisan 2015; 20:09:13 >

• olduu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mta12tlh -- 27 Nisan 2015; 20:11:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.