Şimdi Ara

LOL ram kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar bugün ARAM da oyun oynarken fan'ın aşırı derecede çalışmaya başladı.

ters giden ( virus, veya açık başka bir uygulama ) olduğu düşüncesiyle görev yöneticisini açtım.

rutin uygulamalar haricinde ( ve LOL ) hiçbir uygulama çalışmıyordu.

oyun içinde takım arkadaşlarıma sorduğuma 200-300 ram kullanımı olduğunu söylediler.

ama bende resimde görüldü gibi bir durum var. daha önce böyle bir sorrun yoktu,

neden böyle olduğu ve çözüm önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/58/03/92/580392c5b6bc211bf16f07acebe63723.png&size=6&border=1&bound=3
     LOL ram kullanımı

• benimde cpu yüksüz haldeyken şu anda mesela 50derece lol oynarken 80lere cıkıyo 2 oyun girdikten sonra 3.sünde pc kendini kapatıyo termal macunun değiştirdim pek bişey fark etmedi 2 haftadır böyle gidiyo ne yapcm bilmiyorm
  • Şu svchost a sinir oluyorum ben lolden cok. 80k nedir ya 80k o.O
  • daha önce bukadar ram kullanımı olup olmadığından emin değilim ama bugün şu patch den sonra bu fan sesi artışı ( yüksek cpu kullanımından ) oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzardd

selamlar arkadaşlar bugün ARAM da oyun oynarken fan'ın aşırı derecede çalışmaya başladı.

ters giden ( virus, veya açık başka bir uygulama ) olduğu düşüncesiyle görev yöneticisini açtım.

rutin uygulamalar haricinde ( ve LOL ) hiçbir uygulama çalışmıyordu.

oyun içinde takım arkadaşlarıma sorduğuma 200-300 ram kullanımı olduğunu söylediler.

ama bende resimde görüldü gibi bir durum var. daha önce böyle bir sorrun yoktu,

neden böyle olduğu ve çözüm önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/58/03/92/580392c5b6bc211bf16f07acebe63723.png&size=6&border=1&bound=3
     LOL ram kullanımı

Aynısı bendede oluyor oyun ilk açılışta leagueoflegends.exe 150 mb kullanıyor ram'den.Aradan bi 10 dk geçiyor 1 gb'dan fazla kullanıyor sadece leagueoflegends.exe bunun lolclient.exe'sini söylemiyorum bile.Total'de 2 gb ram'im var LOL+TS 1.8 GB ram kullanıyorlar haliyle FPS düşüyor.

• ben 500 800 arasi kullaniyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ram değil cpu işlemci kullanımı muhtemelen bilgisayarında brontok virüsü var lsass.exe isimli windows bileşenini kopyalayarak çalışıyor google'dan nasıl silceğine bak

• sscarecroww kullanıcısına yanıt
    açıkçası virüs olacağını düşünmüyorum çünkü dün format atmıştım.

ve slass.exe virus olması için kullanıcı oturumu ( system olmayan ) olması gerekiyormuş. oysaki bende sadece bir tane var o da sistem komutu olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

benimde cpu yüksüz haldeyken şu anda mesela 50derece lol oynarken 80lere cıkıyo 2 oyun girdikten sonra 3.sünde pc kendini kapatıyo termal macunun değiştirdim pek bişey fark etmedi 2 haftadır böyle gidiyo ne yapcm bilmiyorm

Havalardandır aşırı sıcak kasasını açık bırakabiliyorsanız öyle yapın açık kalsın 2-3 oyundan sonra yarım saat bir saat arası dinlendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

benimde cpu yüksüz haldeyken şu anda mesela 50derece lol oynarken 80lere cıkıyo 2 oyun girdikten sonra 3.sünde pc kendini kapatıyo termal macunun değiştirdim pek bişey fark etmedi 2 haftadır böyle gidiyo ne yapcm bilmiyorm

Havalardandır aşırı sıcak kasasını açık bırakabiliyorsanız öyle yapın açık kalsın 2-3 oyundan sonra yarım saat bir saat arası dinlendirin

gerçekten sıcaklardan heralde yarım saat dinlendirmeyi denedim everestten gözlemledim 48lere kadar düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: HecqiixZ27

Şu svchost a sinir oluyorum ben lolden cok. 80k nedir ya 80k o.O

Ram sorunu yasiyorsan svchostlardan biri kalacak sekilde diger hepsini sonlandirabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.