Şimdi Ara

LOL Şampiyon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
38.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkan254

Ben Yeni şampiyon alıcam şimdiye kadar jax la oynadım.
    şimdi aatrox ve darius un arasında kaldım ama sizce ne almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

bencede yii en iyisi
  • quote:

zed darius aatrox kha'zix diana draven tryndamere den hangisin alırdınız

Diana
  • Zed iyi ama zor hero, elin yatkın değlse hemen alışamazsn. Ama oynaya oynaya çözersn, kolay sıkılmazsında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz İçin Teşkkürler gaza gelip Zed aldım ama botlara karşı 4 oyun falan oynadım çok ölüyorum çok güçlü hero ama Nunu gibi yavaşlatan karakterlerden falan kaçamıyorum sizce değiştirip uzaktan vuran karakter mi alıyım yoksa oynuyarak alışır mıyım ? ve iyi build bulamıyorum.
  • berkan254 B kullanıcısına yanıt
    O slow atan şampiyonlarla arandaki mesafeyi korumalısın. Baktın seni çok rahatsız ediyorlar. Gölge koyup E ile ya da direk Q ile farm yap. Doğru an geldiğinde de atla kafalarına. Bence oynadıkça alışırsın
  • konuyla alakası yok ama bi ara bunlar için bi üst konu var dı noldu ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatbjk

konuyla alakası yok ama bi ara bunlar için bi üst konu var dı noldu ona

O üst konu kapandı.

[Free to Play - MMO] » League Of Legends » Champion ve Skin Tavsiye » LOL Şampiyon Tavsiyesi

Böyle bir alt konu açıldı.
  • Evet Alışıyorum git gide w ile kaçmayı öğrendim ozaman iyi oluyor.Zed de pro ların videosunu izliycem Türk var mı biliyor musun ?
  • quote:

Evet Alışıyorum git gide w ile kaçmayı öğrendim ozaman iyi oluyor.Zed de pro ların videosunu izliycem Türk var mı biliyor musun ?

ben
  • quote:

Önerileriniz İçin Teşkkürler gaza gelip Zed aldım ama botlara karşı 4 oyun falan oynadım çok ölüyorum çok güçlü hero ama Nunu gibi yavaşlatan karakterlerden falan kaçamıyorum sizce değiştirip uzaktan vuran karakter mi alıyım yoksa oynuyarak alışır mıyım ? ve iyi build bulamıyorum.

alışırsın zed op. gölgeyi iyi kullanmayı öğrenirsen sıkıntı olmaz :)
  • Videoların var mı ? @Fulctrum

Gölge gerçekten süper bir şey :) @KadirSahin™
  • Darius vs Aatroxa saibim 2side cok kllay darius can + hasar cik rahat kill alirsin indiremezler seni aatroxa hasar + can calma cikman lazim birde w skili can caliyor aatrox bu sekilde rahat 2 kisi arasina girebiliyorum.2sinide cok severek oynuyorum tercihim 2sinide alman.
    Mobilden yazdigim icin hatalar olursa k.bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 28 Haziran 2013; 3:18:14 >
  • fizz al
  • Dari al qnq tek atyo xdé
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endişeli_Panda *

Dari al qnq tek atyo xdé

Her yere bunu yazmaktan sıkılmadınız mı artık ?

• Ben birde hareket ve saldırı hızı iyi yetenekleri iyi ve basit bir hero istiyorum onun için tavsiyeleriniz neler olur ?
  • quote:

Ben birde hareket ve saldırı hızı iyi yetenekleri iyi ve basit bir hero istiyorum onun için tavsiyeleriniz neler olur ?

master yi ve tryndamere. ucuz herolar zaten. kasınca akarsın ama kasana kadar zorlanırsın sanki.
  • Tristina , qsu %90 as veriyor

• Master Yi aldım ama iyi bir build bulamadım.bide ben uzaktan vuran hero seviyorum ya :)
    Tristina da var onuda sevdim bn
  • quote:

Master Yi aldım ama iyi bir build bulamadım.bide ben uzaktan vuran hero seviyorum ya :)
    Tristina da var onuda sevdim bn

2 kanasusamış 1 ebedi kılıç 2 hayalet dansçı 1 savaş çizmesi gg wp

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.