Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LOL Sezon 2 hesabı - Tüm şampiyonlar - 408 skin Satın Al 14 Şubat 2022 14:19 1 1 LOL Sezon 2 hesabı - Tüm şampiyonlar - 408 skin Hesap çok dolu artık iş güç oyun oynayamıyorum. Skinlerin hepsini beğenerek aldım. 2 ebedi 11 ihtişamlı 26 efsanevi 156 destansı 115 hatıra 72 renk paketi7 Prestij serisi - fiora, mf, ahri, kai sa, leona diana senna2 hextech serisi - annie, ruh sömüren vayneDetaylı fotoğraf atılır. Normalde euw geçirip euro üzerinden satacaktım ama hiç zamanım yok.---------- İstediğim fiyat 3500 tl. -----------Bu hesabı yapmak için çoook daha fazlasını ödemeniz gerekir. Kaldı ki bir sürü önemli kostümü para verseniz de alamazsınız.salty#7154 +905064454375Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LOL Sezon 2 hesabı - Tüm şampiyonlar - 408 skin Steelseries Arctis 1 Kablolu SATILDI ! - Escape From Tarkov EFT Standart Sürüm EU Bloodhound heirloomlu hesap