Şimdi Ara

LoL Soru Gir İçeri Cevapla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim elimde intel p4 işlemci var agp ve ddr slotlu anakartım var şuanda ram ve ekran kartıyok
    ben diyorum ki 2 gb ram alıp taksam (1gbx1gb olarak) ve 512 lik 128 bit agp bi ekran kartı alsam lol oynayabilirmyiim ?

• oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: manike

benim elimde intel p4 işlemci var agp ve ddr slotlu anakartım var şuanda ram ve ekran kartıyok
    ben diyorum ki 2 gb ram alıp taksam (1gbx1gb olarak) ve 512 lik 128 bit agp bi ekran kartı alsam lol oynayabilirmyiim ?

Girdim içeri cevaplıyorum oynarsın.
  • eyw sağolun .) en kısa zamanda ram ve ekran kartını alıp oyunda yerimi alıyorum .)
  • agp ekran kartı alacağına pci-e slotlu bir anakart + ekran kartı al daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

agp ekran kartı alacağına pci-e slotlu bir anakart + ekran kartı al daha ucuza gelir.

aynısını dicektim
  • Oynar.

• quote:

agp ekran kartı alacağına pci-e slotlu bir anakart + ekran kartı al daha ucuza gelir.

tamam ama anakart alırsam işlemci-ram-ekran kartı almak zorundayım kardeşim benim işlemcinin pininde bi anakart alırsam ki şuanda bi anlamı olmaz çünkü hepsinde agp slotlu oluyo malesef .s
  • zaten 2.el olarak alıcam ucuzdan herkese teşekkür ederim en kısa zamanda alıyorum ramleri ve ekran kartını iyi forumlar Sağolun .)
  • benim sistem p4 işlemci 2 gb ram 256 ekran 40 fps alıyorum % doldurma yerinde en son hep ben doluyorum ama oyun içi çok rahat oynanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

tamam ama anakart alırsam işlemci-ram-ekran kartı almak zorundayım kardeşim benim işlemcinin pininde bi anakart alırsam ki şuanda bi anlamı olmaz çünkü hepsinde agp slotlu oluyo malesef .s

Sen dediklerini alırsan 1 sene kullanırsın sonra çöp, senin yerinde alsam pci-e geçerdim.Ha biraz daha pahalıya gelir ama güncellemesi daha ucuza gelir sonradan.
  • Agp kullanan kaldı mı

• quote:

quote:

quote:

Sen dediklerini alırsan 1 sene kullanırsın sonra çöp, senin yerinde alsam pci-e geçerdim.Ha biraz daha pahalıya gelir ama güncellemesi daha ucuza gelir sonradan.

dostum zaten ben lol ve dota2 den başka bişey oynayan biri değilim yeni sistem toplasam zaten burda p4 işlemciyle bişeyler yapmaya çalışmam evet haklısın ama evimde xbox 360 olduğu için pek pc de oyun oynayan ve sürekli pc ye yatırım yapan biri değilim malesef o yüzdende lol oynatıcak bi pc kurmak istedim hepsi bu agp slotla pci-e slotu tabiki karşılaştırmıyorum ama elimde olan bi anakart varken çok uğraşmadan en fazla 100 tl hatta o kadar bile tutmayan bi sistemle oyun oynamak istiyorum ve verilen cevaplara ve elinde aynı sistem olan kişilerden gelen mesajlara bakılırsa gayet de rahat karşılıyo bu sistem oyunu o yüzden yorumun için çok teşekkür ederim ama malesef 1 senede olsa bu sistemle devam edicem en azından lol sistem gereksinimlerini yükseltene kadar mecburen üzülerek söylüyorum :( ama beni idare edicek bi sistem .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manike -- 2 Ekim 2013; 12:43:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.