Şimdi Ara

lol sözlük (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözlüğün fb sayfası: www.facebook.com/sihirdarSozlukCom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazuur -- 23 Ekim 2014; 9:14:40 >
  • İlk jenerasyon yazar alımı kapandı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye oldum
  • Üye oldum.
  • yazar alımı kapanmadı arkadaşlar. asılsız dedikodu
  • Geldim

• Aradığınız herşey aslında bu sitede var,

www.lolakademi.com

Açılalı daha 2 hafta oldu, göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
  • iki sitenin amacı birbirinden çok farklı.

birisinde belli kişiler, editörler profesyonel oyuncular vs. kimse artık birileri guide falan yazıyor, bir olaya dair yorumunu yazıyor köşe yazısı gibi, haber giriyor.
    diğeri ise sözlük, herkes herşeyi yazabiliyor.

durum böyleyken "aradığınız herşey bu sitede" demek dh'ye, diğer lol forumlarına yada sözlüğe haksızlık olur. içeriği belli editörlerin değil de kullanıcıların ürettiği sitelerdeki userlara "stfu and listen" demeye eşdeğerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huargu -- 30 Ekim 2014; 17:40:45 >
  • Site şu an güzel gidiyor umarım ileriki zamanlarda kaybolup gitmez.
  • hayırlı olsun. başarılar lol akademi.
  • güzel
  • bizim de dileğimiz o yönde. sözlüğe dair her ortamda söylediğimiz ve söyleyeceğimiz tek şey var o da "sözlük yazarlarımıza aittir." bu yüzden yazarlar ne derece sahiplenirse ve benimserse o derece kalıcılığı artacaktır.
  • zaten sözlüğü dandik google reklamları ile doldurmamanızdan da bunu anlayabiliyoruz. umarım başarılı olursunuz hocam. düşünceniz bu şekilde kaldığı sürece sizi destekleyeceğim.
  • huargu kullanıcısına yanıt
    sağol dostum.
  • sözlüğe kategori özelliği getirildi. duyurulur

http://sihirdarsozluk.com/
  • Biraz bakındım amelenin birisi tw fb sayfaları açıp caps paylaşmaya başlamış bile. Size kalsın orası
  • Beni dün twitter'dan takip eden, "bu ne la?" desem de hiç araştırmadığım ancak dh'de konusuna rastlayınca girip, üye olmaktan kendimi alıkoyamadığım sözlük.
    Bir sözlüğe yakışır mesaj olsun istedim.
    Meraklısına mahlas; yekovski.

edit: pek tabii, lol oynayan hatun sayısının azlığından, sözlüğünde hatunlar tarafından tutulmayacağı düşünülürse, "harbi adamları" çokça bulabileceğiniz sözlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 2 Aralık 2014; 14:07:18 >
  • kayıt olalım duruma göre takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazuur

Arkadaşlar merhaba,

lol için sağda solda güzel paylaşımlar, bilgiler vs. hep oluyor ama dağınık. şöyle kolektif olarak içerik üretilen, her an girip istersek 15dk, istersek 1-2 saat vakit geçirilebilecek, gündemi takip edebileceğimiz, bildiklerimizi paylaşabileceğimiz, güzel videolar izleyebileceğimiz sabit bir ortam eksikliği var. sözlüklerde takılmayı seven birisiyim. madem bu ortam yok, e dedik yapalım o zaman. league of legends konseptli bir sözlük yaptım. summoner arama lig sorgulama falan da var, merak ettiğimiz kişilere bakarız.

bir yandan üye çok olsun, sitede hep insanın ilgisini çekecek yeni içerikler olsun istiyorum, bir yandan da ortaokullu hatta liseli ama bebe kalmış lamerlerin doluşmasını da istemiyorum. gönül kaliteli ve eğlenceli bir yer olsun istiyor. tam da bu sebepten sizleri sözlüğe davet etmek istedim. YAZAR ALIMI ŞU AN AÇIK. bir süre sonra kapatılabilir belki, bakarız durumlara. sağa, sola, arkadaşlarınıza, prolara, nooblara, rank kasanlara, dota vs. lol muhabbeti yapanlara, cosplay sevenlere, takım arkadaşı arayanlara vs. haber salın. herşey iyi giderse eğlenceli birşey geliyor:

www.sihirdarsozluk.com

hepsini temizledik sanıyorum ama illaki küçük buglar çıkabilir. onları iletişim linkinden yazarsanız, şeaaparız :)

Ekipçe üye oluyoruz, güzel fikir ancak işini bilenlerin elinde güzel bir fikir. Umarım güzel bir ortam olur elinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.