Şimdi Ara

lol sözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lol için sağda solda güzel paylaşımlar, bilgiler vs. hep oluyor ama dağınık. şöyle kolektif olarak içerik üretilen, her an girip istersek 15dk, istersek 1-2 saat vakit geçirilebilecek, gündemi takip edebileceğimiz, bildiklerimizi paylaşabileceğimiz, güzel videolar izleyebileceğimiz sabit bir ortam eksikliği var. sözlüklerde takılmayı seven birisiyim. madem bu ortam yok, e dedik yapalım o zaman. league of legends konseptli bir sözlük yaptım. summoner arama lig sorgulama falan da var, merak ettiğimiz kişilere bakarız.

bir yandan üye çok olsun, sitede hep insanın ilgisini çekecek yeni içerikler olsun istiyorum, bir yandan da ortaokullu hatta liseli ama bebe kalmış lamerlerin doluşmasını da istemiyorum. gönül kaliteli ve eğlenceli bir yer olsun istiyor. tam da bu sebepten sizleri sözlüğe davet etmek istedim. YAZAR ALIMI ŞU AN AÇIK. bir süre sonra kapatılabilir belki, bakarız durumlara. sağa, sola, arkadaşlarınıza, prolara, nooblara, rank kasanlara, dota vs. lol muhabbeti yapanlara, cosplay sevenlere, takım arkadaşı arayanlara vs. haber salın. herşey iyi giderse eğlenceli birşey geliyor:

www.sihirdarsozluk.com

hepsini temizledik sanıyorum ama illaki küçük buglar çıkabilir. onları iletişim linkinden yazarsanız, şeaaparız :)

• Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben facebooktan öğrenmiştim, bi kaç gün önce üye oldum, kaliteli bir yere benziyor. Ancak üye sayısı arttıkça kaliteyi bu seviyede tutabilecek misiniz, göreceğiz.

LoL gibi sürekli yeni birşeylerin çıktığı ve dinamik bir oyun için sözlük güzel olur.
  • İyi fikir.

• Hayırlı olsun

• Harika olmuş ama sözlük büyüyünce dizginlemek lazım üyeleri çoluk çocuk gelmesin

• veletlerin toplancağı yeni bir ortam
  • velet sweeper isimli bir adminimiz var.
  • Üye oldum

• Katildim forum adiyla ayni sekilde

• Manyakdeliçükroketi benim

• İstemsizce güldüm
  • zamanla bebeler gelicek uye sayisi 10.000e cikicak adminler bebelere yetisemicek gibime geliyor ya haydi neyse not:BASARİLAR QNQ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlas CN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, genel görüş bir süre sonra üye alımının kapatılması ve sadece mevcut üyelerin yazarlık yapabilmesi yönünde
  • en hayirlisi bizim icin not:uye oldum ortam iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni inci sozluk

• biraz önyargılı bir yorum olmuş.
  • güzel güzel
  • 2 kere daha denemişti bu proje ve çöpe gitmişti.
  • Bi arkadas yazmis ki atalarin buyrugunun pasifi kaldirilmis trde var gozukuyor bu gercek mi arkadaslar?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.