Şimdi Ara

LOL Support AutoSupport Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tam olarak bilmedigim bir sebepten hesabim banlandi. Gecmisteki konusmalardan olabilirmis ki genelde kufretmem. Sonra ben ne yapsam bunu bulurum diye dusundum. Sonra kimseyi kizdirmayacak sekilde goy goyuna chatte komik seyler yazdim. Sonrada insanlardan rahatsiz olmus gibi raporlamasini istedim.

Bakin nasil banlanabilirsiniz...

LOL Support AutoSupport Deneme

Bu (**) da yerlerde hakaret etmisim. Evet okumazsan hakaret gibi duruyor. O kadar cok rencide edici laflar yazanlar arasinda bu test amacli yazilmisti ve 14 gun cezalandirildim. Alelen kufredenler, trolleyenler ise hic ceza almadan gezebilir.

Tesekkurler

• Sistem tamamen AI şeklinde işliyor. Raporların okunması veya banlanma tamamen otomatik işleyen bir şey.

Bu sistem, oyunculardan gelen raporları inceliyor. Bu raporlardan gelen, çoğunlukta olan ve sürekli kullanılan kelimeleri seçiyor. Bazıları küfür tamlamaları olunca, o tamlamadaki kelimeler de küfür olarak algılanıyor, senin yazmış olduğun "allahını/kitabını" gibi. Sen o cümleyi tamamlamasan da onu küfür olarak algılıyor. Mesela "Kürt müsün?" den dolayı da ceza alabiliyorsun, hiç bir şekilde hakaret içermese de.

Buraya kadar normal her şey. Asıl üzücü olan şey, bilete cevap veren yetkililerin zeka seviyesinin, raporlara bakan algoritmadan daha düşük seviye olması. Raporlar otomatik bir sistem tarafından bakıldığı için, hata olması kaçınılmaz. Bu hatalar olduğu zaman da, oyuncunun buna itiraz edip bunların manuel olarak incelemesi gerekiyor. Dediğim gibi zekaları yetmediği için okuduklarını da anlamıyorlar.

Sezon 4 de, challengerda ilk 200 in 150 sinin script ile yükselmesinden dolayı bi ban furyası başlamıştı. Hiç kullanmadığım halde ben yemiştim ve bilet attığımda bu gerizekalı(nymeriaydı sanırım emin değilim) çıkıp bana da aynı şeyleri demişti. BaŞkAlArI kEnDi EMEkLeRiYlE oRaYa UlAşIRkEN SeN HiLe iLe çIkTıĞIn ZAmAn Bu SeNi gErÇEkTeN mUtLu eDİyOr Mu????soru işareti?? UmArIm bİr DaHa BuNu YApMaZsIn demişti. Aklıma geldi sinirlendim yine LOL Support AutoSupport Deneme  Daha yetkili kişilerle konuşunca hesabım açılmıştı ve özür niyetine o zaman yeni çıkan popstar ahri hediye olarak gelmişti LOL Support AutoSupport Deneme 

• Cruella kullanıcısına yanıt

asıl problem ana hesabım sdc aptal yazdığım için kalıcı olarak banlandı. 11bin rp yi iade etmemek ve ya başka hesaba aktarmamak için ellerinden geleni yaptılar. 300 lirasında değilim. Haksızlığı uğradım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonstiq

asıl problem ana hesabım sdc aptal yazdığım için kalıcı olarak banlandı. 11bin rp yi iade etmemek ve ya başka hesaba aktarmamak için ellerinden geleni yaptılar. 300 lirasında değilim. Haksızlığı uğradım.

Adc aptal yazan herkesi banlamaya başladılarsa oyun için iyi olabilir. En ufak hakarette bulunan kişiler bile bence banlanmalı, bu yapılırsa gerçekten kaliteli bir ortam oluşur. Ama çifte standart uygulandıysa bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 17 Ağustos 2021; 16:6:54 >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Sadece kanka gibi oç yazılan bir ortamda artık yapılan hakeretleri sadece aptallıkla ölçebiliyorsunuz. Oralarda söylenenler yanında bu kadar masumların önemsenmesi garip geliyor. Takip etmek için raporladığım kişilerin maçlarına bakıyorum hala aktifler. Saniyede bir akla hayale gelmeyecek küfürler yazmalarına rağmen.

peki bir şey daha sorayım. Bu tek maçtan ban nasıl oluyorda 11 kere raporlanmış. Maçtaki biri prem olmak üzere 8 kişi var. Her şeyin düzmece olduğu nasıl belli :) adamın biri gidiyor discord tayfasına raporlatıyor sinir olduğu birisi varsa. Çok komik yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonstiq -- 18 Ağustos 2021; 12:2:45 >
  • benim 2018'de bi hesabim vardi hiç konuşmuyordum sıfırdan açtim sırf deneme amaçli. hesap sinirsiz banlandi ve son konuşma dökümü bomboştu. çok kafaya takmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 18 Ağustos 2021; 13:48:27 >
  • Valla haklısınız. 15k rp gitti :) olan o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meta quest 3 VPN Kurmak
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dil din ırk içeren nefret söylemlerinde bulunursan ve ticket yersen en fazla 2 gün içinde 14 gün ban yiyorsun. Bu olay yapay zekadan bağımsız ve %100 garantili. Haftada 5-6 adam banlatıyorum hepsinin bildirimi geliyor hesaplarını da takip ediyorum 14 gün girmiyorlar.

Nefret söylemi + ticketın garanti ban attırdığını çoğu kişi bilmiyor. biraz baitleyerek neredeyse herkese nefret söylemi ettirebiliyorum canımı sıkan çoğu kişi ban yiyor. Ayrıca direk küfürü etmelerine de gerek yok. Dün banlattığım adama senin ananı... yazmışlardı cevap olarak ben de şehitlerini yazdı. Oyun boyunca başka chat yapmadı bildirimini bu sabah aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 20 Ağustos 2021; 19:23:47 >
  • Graviton G kullanıcısına yanıt

Valla ben sürekli hesap açarak her türlü pisliği yapıyorum. Dünya varmış. Artık böyle banlasınlar. 10 lira verir yeni hesap alırım. Onlrda ban bitmez bende hesap. Adam gibi oynadığımızda bunu yaşıyorsak hakadetim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.