Superbox modem vs telefon hızı
Arkadaşlar merhaba
Turkcell superbox 400GB limitli ve 4.5G sınırsız hızlı olan pakete sahibim. Ancak turrkcell telefonla modem yanyana dururken arada 7-8 kat hız farkı var. Sanki turkcell bu hattı 10-13mbps hıza sabitlemiş gibi. Müşteri hizmetleri klasik, "bölgedeki coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonun uzaklığa göre alınan hız değerleri değişkenlik gösterebiliyor" deyip çözüm üretmiyor. Sizde de aynı sorun var mı? Bunun için hiç bi çözüm üretilemez mi?
Ekteki resimdede de cok net hız farkı görülüyor. Bilgisayar modeme lan kablosu ile bağlı.
LOL Support AutoSupport Deneme
Merhaba arkadaslar,
Tam olarak bilmedigim bir sebepten hesabim banlandi. Gecmisteki konusmalardan olabilirmis ki genelde kufretmem. Sonra ben ne yapsam bunu bulurum diye dusundum. Sonra kimseyi kizdirmayacak sekilde goy goyuna chatte komik seyler yazdim. Sonrada insanlardan rahatsiz olmus gibi raporlamasini istedim.
Bakin nasil banlanabilirsiniz...
Bu (**) da yerlerde hakaret etmisim. Evet okumazsan hakaret gibi duruyor. O kadar cok rencide edici laflar yazanlar arasinda bu test amacli yazilmisti ve 14 gun cezalandirildim. Alelen kufredenler, trolleyenler ise hic ceza almadan gezebilir.
Tesekkurler
|
Actionscript MP3 Player küçük sorun
|
ALC889A optik bağlantı sorusu
|
MSSQL çözemediğim sorgu
|
sanırım Javascript cache, ie ile sorunlu
|
ps/2 fare, msi k9agm3-fih
|
MP3 playera adaptör bağlamak
|
hp 1018 yazıcı hatası
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.322 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar