Şimdi Ara

Lol tr Takım kuruluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tank bulunmakta ne ya ahahaha hiç gülceğim yoktu :) arkadaşım bir çok kişi bu yorumu yapmış tank var takımda diyemezsin solo-mid-adc-supp-jungle oyunda bu 5i var :D istersen adc ye savunma ve can kasarsın tank olur :D yani istersen supp istersen soloya veya herhangi bir line daki adam tank olarak hitap ettiğin şey olabilir biz nerden bilelim senin tankının hangi line da oynadığını . tank var dersen böyle dalga geçerler :(
  • Adam 21 level + master yi ye 2 tane ie kasmış beyler uzak durun bence.Benden size tavsiye
  • dostum sen lol'ü çok yanlış anlamışsın
  • ya siz nasıl uyelersınız anlamıyorum dunyaya dalga gecıp fırca atmak ıcınmı geldınız tamam yanlıs yazmıs olabılırım neden ustume gelıyorsunuz anlamadık kı bı konu acıyoz yardım ıstıyoz yardım etmıyıceksen neden gırıyosun hadı gırdın en d
    ogal hakkın nıye dalga gecıyorsun yardım da mı ıstıyemıyıcez tamam bana support adam lazım baskası basvurmasın nıck;fearlovego

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Biraz daha detay verirsen mesajında oyuncu bulmanız daha kolay olabilir.Nick name'ini yazarsan oyundan da ekleyip konuşursunuz.Sonuçta bölümde misafir tipi kullanıcılarda var.Size mesaj atamayabilirler.

+1
  • Aga takım kurup anca eğlencesine oynarsınız da sen çok citti bir şey gibi anlatıyon. Bu yüzden laf söylüyolar yani, oyunda tank diye bir rol yok mesela. Oyun bilgin pek yok yani öyle diyeyim sana (Bilgin olsa da fazla deneyimli biri gibi gözükmüyosun) -Ha dersen bana 1v1 gel gösterem oyun bilgimi n00b herif- diye, bu sefer ben de dalga geçmeye başlarım. Sen bul arkadaşını takılın reyiz takma burda edilen lafları.
  • ıyı dıyorsun guzel dıyorsun da neden cıddı olmayayım yanı ben normal pwpye gırıp sulaleme kufur ettırtmekten fazla hoslanmıyorum tr sunucusu neden boyle c
    ocuklar ergenler sureklı kufur ss dıye bırsey yok hıc takıım oyunu yok bu yuzden takım kurmak ıstıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.