Şimdi Ara

Lol tr Takım kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lol'tr de kendi takımımı kurdum katılmak istiyenler forum üzerinden mesaj atabilir takımda tank bulunmakta 1 support 1 jungle kasıcak arkadaşlarımıza duyrulur.Lol hakkında yardım için Mesaj atabilirsiniz.

• Biz sizi sonra ararız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlovego

Lol'tr de kendi takımımı kurdum katılmak istiyenler forum üzerinden mesaj atabilir takımda tank bulunmakta 1 support 1 jungle kasıcak arkadaşlarımıza duyrulur.Lol hakkında yardım için Mesaj atabilirsiniz.

Oyunda tank diye rol yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yok?
  • quote:

" kendi takımımı kurdum "

Kendi takımını mı kurdun,arkadaşlar yancı galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoverbang -- 11 Şubat 2013; 20:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

Biz sizi sonra ararız.

Derken ne demek istiyorsun?
  • nerde oynuyor o tank
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha detay verirsen mesajında oyuncu bulmanız daha kolay olabilir.Nick name'ini yazarsan oyundan da ekleyip konuşursunuz.Sonuçta bölümde misafir tipi kullanıcılarda var.Size mesaj atamayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

quote:

" kendi takımımı kurdum "

Kendi takımını mı kurdun,arkadaşlar yancı galiba?

xover bang Yancı diye kelimeleri sevmem hepimiz kurucuyuz ve hepimiz aynı rütbede sayılırız oyunda kötü oynasada farketmez gelicek kişinin öğretirim
  • Nickimin arasında boşluk yok; iyi sana kolay gelsin hehe öğretirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

nerde oynuyor o tank

Bu soruya cevabım çok basit Tank Team figthlara ilk giren karakter olur hasar emip Yüksek damageli kişilerin ölmemesini saglar tank karakter öldürmek için değiş ölmek içindir biraz item kasarsa Kolay kolay ölmez bu yuzden team figthlar kazanılır tanksız takım hiçbirşeydir son olarak tanklarda alan sersemletmesi bulunması lazımdır.Örneğin sağlam tanklardan=Alistar,amumu
  • quote:

Nickimin arasında boşluk yok; iyi sana kolay gelsin hehe öğretirmiş.

ben yardımcı olmaya çalısıyorum nedn çocukca seylerle ugrasıyorsun ki
  • quote:

Lol'tr de kendi takımımı kurdum katılmak istiyenler forum üzerinden mesaj atabilir takımda tank bulunmakta 1 support 1 jungle kasıcak arkadaşlarımıza duyrulur.Lol hakkında yardım için Mesaj atabilirsiniz.

Kasıcak?

Ben kat gideyim sen orman git, soo ya okçu aranıyor...
  • Nick=Fearlovego
    Oyun içinde Ekliyebilirsiniz
    Aradığım kriterler geniştir illaha ki support veya jungle deyil ama en çok support ve jungle gerekiyor ama takımda adc bulunuyor.adc lazım değil
  • quote:

quote:

nerde oynuyor o tank

Bu soruya cevabım çok basit Tank Team figthlara ilk giren karakter olur hasar emip Yüksek damageli kişilerin ölmemesini saglar tank karakter öldürmek için değiş ölmek içindir biraz item kasarsa Kolay kolay ölmez bu yuzden team figthlar kazanılır tanksız takım hiçbirşeydir son olarak tanklarda alan sersemletmesi bulunması lazımdır.Örneğin sağlam tanklardan=Alistar,amumu

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Kasıcak?

Ben kat gideyim sen orman git, soo ya okçu aranıyor...

İletişime Geç Fearlovego ekle Bugün giremiyiceğimi bildiriyim

• Tekrar alıntı yapmıycam,güldüm.
    Aferin sana küçük mücahit!
  • Arkadaşlar bu konuyu ciddiye almanızı isterim eğer takıma katılırsanız oyun içinde bir program arayıcığıyla konusucaz ve birbirimize sürekli yardım edicez Gereksiz kişiler yorum bile yapmasın
  • quote:

Tekrar alıntı yapmıycam,güldüm.
    Aferin sana küçük mücahit!

Bi kusurum olduysa affola Yorumların için teşekkür ederim,Her türlü eleştiri beni dahada geliştireceğini düşünüyorum.
  • quote:

nerde oynuyor o tank

Ya ne kadar noobsun... joker oyuncu tank 6. oyuncu teamfightlarda oyuna giriyor sadece sonra çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.