Şimdi Ara

Metin2MOD - Her Serverda Çalışan Çoklu Hile [ TR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Kameer1337 yapımı Metin2 TR çalışan Çoklu Hilemizi tanıtacagım. Bu benim ilk paylaşımım olucak. donanımhaber.com'da yüzlerce konu okudum ve yardım aldım. Bu seferde benden siz güzel üyelere bir hediye :) Hilede Balık Botu , Metin Bulma Botu , Hızlı Koşma , Hızlı Vurma , İtem Toplama ( Özellikli ) gibi hileler bulunmaktadır. Ayrıca Ölünen Yerden Dirilme ve Canavarı Takip Etmeme Hileleri de bulunmaktadır.

HİLE EN SON GÜNCEL VERSİYONDUR.
    GÜNCELLEME TARİHİ 08.07.2015 ' DİR.

Hile :http://www.dosya.tc/server2/odgo7g/Metin2_MOD_2015_V4.rar.html

Buradan İndirebilirsiniz. Yeni Upload Ettim.

Virus Total :https://www.virustotal.com/tr/url/f78b7598cdb69cbc5dbc5954e447884c8df5c322a7daf01e793ed1c96ffdd55f/analysis/1436923715/

Burada da virüs total sonuçları.

NOT : Balık botunda 4 saatten fazla kımıldamazsanız ban yeme riskini artıyor. En geç 5 Gün İçinde Ban yiyorsunuz. Fakat diger hilelerin hiç birinde , video'nuz çekilmediği taktirde , ban yeme riski yoktur.
    NOT 2 : Dosyayı indirmeden önce virüs programınızı ve Windows Defenderi Kapatınız. Yoksa Virüs olarak algılıyor. Ama virüs degildir. Virüs total yukardadır.
    NOT 3 : Hileleri çalıştırırken yönetici olarak çalıştırmayı unutmayınız..

NASIL ÇALIŞIR : RAR DOSYASINI İNDİRDİKTEN SONRA İÇİNDE NASIL ÇALIŞTIĞINA DAİR DOSYA MEVCUTTUR. YAZILI VE GÖRÜNTÜLÜ..

RARPASS : RAR ŞİFRESİ YOKTUR. DOSYAYI İNDİRDİĞİNİZ GİBİ ÇIKARTABİLİRSİNİZ.

ARKADAŞLAR HİLEYİ ÇALIŞTIRAN ARKADAŞLARIN SONUÇLARI BURAYA YORUM OLARAK ATMALARINI RİCA EDİYORUM.

BİR TEŞEKKÜR YETER :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mama111 -- 15 Temmuz 2015; 5:29:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.