Şimdi Ara

LoL Ts3 veya Skype Kullananlar İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım yeni başladım derken 3-4 günü kasdediyorum.Oyunu tek başına yabancılarla oynamak beni çok sıkıntıya sokuyor.Ne güzel TÜRK arkadaşlarımız varken onlarla oynayayım.Şimdi konumuza gelirsek ben bu oyunu tek oynamaktan sıkıldım bana yardımcı olabilecek oyunlarına bazen beraber katılabileceğim arkadaş veya arkadaşlar arıyorum.Ancak Ts3 ve Skype kullanırlarsa benim için daha iyi ve faydalı olur.Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekür ederim.

• Pm attım.
  • Pm attım ben de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts3 kullananlar Pm atabilirmi server IPsiyle..
  • Nordicteyim 30 lvlim My Possion eklersen ts3 kullanıyoruz arklarda var lvlin sorun olmadan oynarız cok boyle oyuncu yetiştirdik o yüzden sorun olmaz nordicdeysen ekle :)
  • Vallahi bana yabancılardan çok noob ve feeder'lardan gına geldiç Maç geçmişimin anasını ağlattılar. Bende Nordicteyim ekleyen olursa seve seve oynarız. BlackSeaStorm61 level 30
  • Çocukların fazla olmadığı server hangisi beni biraz bilgilendirseniz iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konudaki herkese pm attım tekrar.
  • bence ne güzel yabancılar varken türklerle oynama
    oha aga ya hep ben dalıom sen ks atıon derler sonra
    bide türkler genelde twitch alır :)
  • twitch ne ? bi den iyice açıklayayım Beraber oynayacağım bi oyuncu grubu arıyorum oyunu bana öğretebilecek ts3 ile veya skype ile.east te west te north america da olur fark etmez daha sv seçmedim.
  • elimden geldiğince sana yardımcı olurum kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alieren7676

twitch ne ? bi den iyice açıklayayım Beraber oynayacağım bi oyuncu grubu arıyorum oyunu bana öğretebilecek ts3 ile veya skype ile.east te west te north america da olur fark etmez daha sv seçmedim.

Oyundaki bir heronun ismidir twitch

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angone

Vallahi bana yabancılardan çok noob ve feeder'lardan gına geldiç Maç geçmişimin anasını ağlattılar. Bende Nordicteyim ekleyen olursa seve seve oynarız. BlackSeaStorm61 level 30

feederlardan sıkılınca profilne bir bakayım dedim bakmaz olaydım 10 maçında 1 tane pozitif skorun var dostum 6-3-24 gerisi pert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 24 Mayıs 2012; 18:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

Orijinalden alıntı: Angone

Vallahi bana yabancılardan çok noob ve feeder'lardan gına geldiç Maç geçmişimin anasını ağlattılar. Bende Nordicteyim ekleyen olursa seve seve oynarız. BlackSeaStorm61 level 30

feederlardan sıkılınca profilne bir bakayım dedim bakmaz olaydım 10 maçında 1 tane pozitif skorun var dostum 6-3-24 gerisi pert

Ya vallahi bir insana her oyun 4 tane abuk subuk hero seçen ve oynatamayan insanlar denk gelir mi? Bana geliyor işte. O skor tanıdığım arkadaşlarla takımca girince oldu. Takım halinde oynamak istememin sebebide bu. Bir şeyler yapmaya çabalıyorum ama tek başına girince gerçekten oyundan soğuyorum. Zaten iddialı değilim tek istediğim şey kendimi geliştirmek ama onun içinde fırsatım olmuyor. Şans...

• ben de istiyorum arkadaş...
  • Ben de oyunda yeni sayılırım, bana da pm atabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.