Şimdi Ara

LoL türkçe dil desteği DH Toplansın!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Hayırrrrrrrrrrrr. Bi oyunu daha kaybetmeyelim.

Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler.

+123456789

bir zevkimiz var onun da içine etmeyelim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

türkçe olmasıyla beraber oyun çok geçmeden metin2,wolfteam tayfası dolar.geçen yolum internet kafeye düştüğünde yanımdaki önce wolfteam peşi sırada metin2 oynayan kitle zorla benden oyun hakkında bilgi almaya çalışıyorlardı.oyunun bekası için yalan yanlış bilgiler vererek dikkatlerini dağıttım ama ona rağmen oyun hakkında yorum yapmaktaydılar.

Ben bayramda gittiğim bir kafede yakaladım counterdan çıkıp lole giren 3-5 ufak çocuk yavaş yavaş yayılıyomu ne :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

bence oyun oynamak için o kadar çok ingilizce bilmeye gerek yok.Bazı türkçe lol sitelerinde item ve skill açıklamaları yazıyor bence yeterli bile.

+1

Hatta o sitelere bile gerek yok ilkokul ingilizcesi gayet yeterli oluyor.Bu güne kadar hiç ne işe yaradığını anlamadığım item olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

bence oyun oynamak için o kadar çok ingilizce bilmeye gerek yok.Bazı türkçe lol sitelerinde item ve skill açıklamaları yazıyor bence yeterli bile.

+1

Hatta o sitelere bile gerek yok ilkokul ingilizcesi gayet yeterli oluyor.Bu güne kadar hiç ne işe yaradığını anlamadığım item olmadı.

hem komik olur hem de xd tipleri dolar, en iyisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Hayırrrrrrrrrrrr. Bi oyunu daha kaybetmeyelim.

Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler.

Hoş güzel dedinde senin zekan senin bulduğun profil metin 2 ve wolfteam oynayanlarla aynı onu napicaZ? yaş 14?

Anime karakterinin 14 yaş ile ne alakası var ?

Ayrıca oyun böyle iyi. Çok oynamak isteyen zaten gider 2-3 kelime ingilizce öğrenir(Oyunun yararını görmüş olur.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

İngilizce bilmeyen oynamasın o zaman kardeşim.Ben bi kadının ''Samınırs rifte hoş geldiniz'' veya ''minyınların doğmasına 30 saniye kaldı'' demesini istemiyorum

+1
  • Seni öldürürüm

Sil o fikri kafandan ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltelos -- 13 Kasım 2011; 21:54:32 >
  • Bu oyunda ingilizce bilmenin faydasi gelecek patch notlarini anlamakdan baska bir ise yaramaz. Herhangi bir sorun icin ticket atmak isteyenlerede gerek bu forumdaki hazir basliklar gerekse diger sitelerdeki kaliplar oldukca yeterli. Yardim etmek isteyende cok zaten. Yani oyunu turkce oynarsaniz elinize hicbirsey gecemeycek.
    Helebazi kelimelerin cevirisi icin Riot un kadrosuna TDK dan birini almiscasina is yapmasi pekde hos olmaz. Bu konu hakkinda daha once yazmis oldugum yorumlari hatirlayan varsa demek istedigim daha rahat anlasilacaktir.
  • barisatak ilk kanı akıttı
  • Kimse Türkçemize sahip çıkmasın . müthiş arkadaşlar Türkçemiz yozlaşsın. tabelaların yabancı olması sokakların yabancı isimler koyması yetmedi mi arkadaşlar
  • "Merhaba şovelye,

sizler için cz event düzenleyeceğiz yakında."

Berbat, olmasın türkçe filan.
  • Bildiğin Ruslarla bir tutulmuşuz. Ruslara oyunda noob diyince onlar bile çemkirirken biz kendi kendimizi aşağılıyoruz. Bu forumdaki Türkler'in alayı proydu zaten. Oynamasınlarmış. Ne kadar bencil bir düşünce. Acaba lol'den önce ne oynuyordunuz. Ne diyeyim ki size? Helal olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Bildiğin Ruslarla bir tutulmuşuz. Ruslara oyunda noob diyince onlar bile çemkirirken biz kendi kendimizi aşağılıyoruz. Bu forumdaki Türkler'in alayı proydu zaten. Oynamasınlarmış. Ne kadar bencil bir düşünce. Acaba lol'den önce ne oynuyordunuz. Ne diyeyim ki size? Helal olsun!

forum kurallarını okumadan imza yazmaya alışmamı sağlamıcak oyunlar oynuyordum ben kaptan.
  • burda ingilizce cart curt deyip oyunda feedliyorsunuzya o da ayri bir komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Bildiğin Ruslarla bir tutulmuşuz. Ruslara oyunda noob diyince onlar bile çemkirirken biz kendi kendimizi aşağılıyoruz. Bu forumdaki Türkler'in alayı proydu zaten. Oynamasınlarmış. Ne kadar bencil bir düşünce. Acaba lol'den önce ne oynuyordunuz. Ne diyeyim ki size? Helal olsun!

forum kurallarını okumadan imza yazmaya alışmamı sağlamıcak oyunlar oynuyordum ben kaptan.

İlk tecrübem sayılır. O kadarda hatamız olsun artık. Yarın oturur düzeltirim. Ayrıca şu oyuna gerçekten lazım Türkçe yama. Böylelikle o çok bilmiş kibirli insanlar o bebelere laf geçiremeyip üstüne küfürü yiyince sinir küpü olucaklar.

• Arkadaşlar bu dediklerinizden sonra size hak verdim ing. kalsın oyun yeterki +2000 bebeler gelmesin oyuna herkese kolay gelsin
  • Cok gereksiz bir tartisma. bu oyun turkce olsa sizin icin ne degisecek? Yine rakibin ustune atlayip QWER den baska bir tus kullanmayacaksiniz. Play yerine Oyna 5v5 yerine 5e5 gorunce oyunda promu olacaksiniz? Yada Summoner's Rift yerine Cagrisimcinin catlagi diye bir ses tonu duyunca dahami guzel oalcak oyun?
    Hayir, bunlardan hicbiri olmayacak. Cok bilmislerin suan sizden ustunlukleri tecrubedir. Sizde onlar kadar tecrubeli oldugunuzda o bilmisler artik oyunu oynamiyor olacaktir. bu yuzden kendize bahaneler turetmeyin.

hatirlatma babinda yaziyorum
    quote:

dusmani oldurduler (1 kill)
    amanin oburude gitti (double)
    yuh hayvana bak 3 kisi aldi (Triple)
    Hass... (quadra)
    yok artik (penta)

Hain kardes oburunu gafil avladi. Hayirsiz evlat. (Lux,Garen)

Corruk (Surrender)
  • Olsa olsa şu olur Tryndamere veya Xin alırlar.(Master Yi'de olur) ölünce "noob anca exh. anca ignite" veya gank yiyince "nooblar anca 2ye1 nehire gelsene ..." gibi laflardan ibaret olur.Aman onlar metin2 de çar alsın satsın milletin hesabını soysun bizden uzak kalsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

bence japonca olsun daha iyi türkler iyicene azalır ruslaarda oynamaz yunanlarda oynamaz yaşasınn noobsuz oyun

yok ya japonca çok göz yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

bence japonca olsun daha iyi türkler iyicene azalır ruslaarda oynamaz yunanlarda oynamaz yaşasınn noobsuz oyun

Sen oynayacak mısın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.