Şimdi Ara

LoL türkçe dil desteği DH Toplansın!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğin Ruslarla bir tutulmuşuz. Ruslara oyunda noob diyince onlar bile çemkirirken biz kendi kendimizi aşağılıyoruz. Bu forumdaki Türkler'in alayı proydu zaten. Oynamasınlarmış. Ne kadar bencil bir düşünce. Acaba lol'den önce ne oynuyordunuz. Ne diyeyim ki size? Helal olsun!

Acaba lolden önce ne oynuyordunuzdan kastın ne? Bizim metinci tiplerin evrim geçirmiş versiyonu olduğumuzu mu düşünüyorsun.Bizim amacımız LOL'un da metin 2'nin geldiği hale gelmesini engellemek.Metin 2 asla kötü bir oyun değil hatta eskiden LOL kadar severdim.Belki bilmezsiniz o zamanlar sadece Alesta vardı savaşçının kadın, ninjanın erkek hali yoktu.O kadar eskiden bahsediyorum.O zamanlar metin 2 kaliteli bir oyundu türkçe desteği de olduğu için.Önemli olan şu ki ben metin2'nin reklamını görüp oynamamıştım.Çünkü reklamı yoktu.Bir oyunun oyuncu kalitesinin de üst düzey olmasını sağlayan şey reklamdır.Çünkü şu anki WOLFCU, METİNCİ tipler ya arkadaşdan duyma ya da reklamdan görme oyuncular.Ki genelde niteliksiz oyuncular reklamda gördüğü her şeyi alıp oynar.Nitelikli oyuncu ise araştırırıp normalden uzağa yönelir.Siz hiç LOL'un reklamını gördünüz mü herhangi bir popüler sitede.Olmadığı için bu oyunu böyle bir kitle oynuyoruz.Çoğumuz internette araştırırken bulmuşuzdur bu oyunu.Metin 2'nin bu hale gelmesine o reklamlar sebep oldu.Aniden oyuncu sayısı yüzlerce kat arttı.8-10 yaşındaki çocuklar oyuna doldu.Artık o oyun o dakikadan sonra oynanmaz.Şanslıyız ki Riot Games reklam yapmıyor.Ki Türkiye'de reklam yapsa bile oyun Türkçe olmadığı için pek tutulmaz.Şimdi oyun Türkçe olursa Metin2'nin geldiği hale gelir büyük ihtimal.Bir de oynamasınlarmış düşüncesine bencil demişsin.Tabii ki bir oyunu oynamak herkesin hakkıdır ama mümkünse gerçekten oyuna değer verenler oynasın.Şimdi 8-10 yaşındaki tipler LoL'e gelirse hem oyunu trollerler hem de gerçekten oyuna değer veren kişiler için oyunu zindan ederler.O çocuğun bu oyunu oynayıp oynamaması pek sorun değil 3-5 gün sonra unutur belki ama gerçekten bu oyunu sevenlere ne olacağı var bi de.O yüzden Türkçe Oyunculuğa hayır!!!

Türkçe dil desteği ya da Türkçe reklamlar değil ki o çocuk kitleyi bu oyundan uzak tutan. Bu oyunda hile yok. Kimseye kazık atamaz ya da kandıramazsın. Eğer strateji yapamıyorsan, elin bir türlü alışmamışsa tuşlara ya da bir türlü yapamıyorsan başkalarının yaptıklarını yani kısacası sıfırsan oynayamazsın bu oyunu. Ve normal gamede bile bir elo var. Sen bu çocuk kitleyle aynı maça düşüyor ve onu hor görüyorsan bu senin sorunun. Ayrıca kimse seni zorlamıyor onunla konuşman için engelle gitsin. O saçma sapan rus bebeleriyle uğraşıcağıma en azından derdimi lafımı anlayacak internet kafe çocuklarına anlatırım. Hem bende Metin 2 oynadım. Online oyun olarak ne bulduysam denedim. En son Dc Unıverse ıle LoL oynuyorum. Ama LoL'u çekici kılan hiçbir zaman o elit oyuncu kitlesı (!) olmadı benim gözümde. :)

Tabii ki hile yok(bu da büyük bir etken) ama o kitle bir gelsin o da olur.

Yok ya inanmıyorum ben o kadar. Küçücük çocuklar.

Zaten hileyi yapacak olan çocuklar değil hackerlar.Çocuklar tüketici toplum oluyor.Çocuklar nereye yönelirse hackerlar oraya

Türkçe oldu diye hile mi çıkarıcaklar yani?

Dolaylı olarak öyle

Aman efendim. Yemezler oyunumuzu. Rahat olun azıcık. Nedir sizi bu kadar korkutan anlamıyorum. Çok ciddiye almışsınız bence onları. :D

• ikiyüzlülüğüne böylesi. bu baslikta hic knight online metin2 oynamamis tipler var mi ki. kimi yiyosunuz. o iki uc laf sokacagim diye kliselesmis cumleleri puskurttugunuz velet dediginiz tiplerden bi farkiniz yok. hepiniz aynisiniz. yemeyin birbirinizi simdi. belki biraz akli melekeleri gelismis, az biraz da ingilizce kelime haznesi gelismis versiyonlari olabilirsiniz sadece. tonla adam sayarim suan metin2 forumunda hesap alim satim basliklari acmis ayni sizin o velet diye nitelendirdiginiz adamlari. gecin bunnari. hayir gorende adamlar turk degil turkiyede yasamiyor sanacak. knight online metin2 iste ulke nufusunun oynadigi baslica oyunlar bunlar degil mi zaten, nedir bu kasinti cumlecikler cok komik gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Definitely Not Blitzcrank -- 15 Kasım 2011; 4:38:36 >

• Türkçe içerik istemiyoruz iyi böyle (ki benimde ingilizcem iyi falan değil sözlükle birazda cümle bilgisiyle oynanıyor bu oyun ) yeterince trol var zaten oyunda.
  • Oyun büyük ihtimal Türkçe oluyor arkadaşlar. Kaynak :http://www.wahrenheit.com/genel/league-of-legends-turkce-mi-oluyor
  • Biraz bencil bi tavır bu. "Oyun noob dolar." tarzı argümanlar gerçekçi değil. MM - Tribunal boşuna yok.

Ki istek olursa, RIOT seve seve yapar bunu. Şirket poliçeleri bu yönde.
  • Noob diye söyleyip duruyorsunuz merak ediyorum siz Oyuna başladığınızda Pro olarakmi giriş yaptınız adı üstünde oyun bu oynamadan öğrenebileceğin bisey değil noob istemiyorsanız ileride Pro oyuncu nasıl yetişmiş olucak?
  • ALLAH KORUSUN.
  • Polski bile çıktı diyorsun da deli gibi polonyalı var bu oyunda her oyunumda en az 1 polona rastlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kqpeli

Noob diye söyleyip duruyorsunuz merak ediyorum siz Oyuna başladığınızda Pro olarakmi giriş yaptınız adı üstünde oyun bu oynamadan öğrenebileceğin bisey değil noob istemiyorsanız ileride Pro oyuncu nasıl yetişmiş olucak?

Yaani ilk mesajını te bilmem kaçıncı sayfalardan bu konuyu bularak mı attın? İlk mesajın son mesajın olsun mu istiyorsun ? Kaç aylık konu bi bak bakalım.
  • quote:

Noob diye söyleyip duruyorsunuz merak ediyorum siz Oyuna başladığınızda Pro olarakmi giriş yaptınız adı üstünde oyun bu oynamadan öğrenebileceğin bisey değil noob istemiyorsanız ileride Pro oyuncu nasıl yetişmiş olucak?

Geçen yılın konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

LOL oynayan bütün DH liler hard pro olduğundan başka türke gerek yok.

Not: İroni

Ek olarak hepsi akademik seviye de İngilizce çevirisi yaptığı için gerek yok böyle şeylere. Şahsen Türkçe dil desteği isterim. Bu ülkemin artık önemsendiğini gösterir gururlandırır beni...
  • sakın ya :)) hatta çince olsun bazı trollerden kurtulmuş oluruz .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

Yaani ilk mesajını te bilmem kaçıncı sayfalardan bu konuyu bularak mı attın? İlk mesajın son mesajın olsun mu istiyorsun ? Kaç aylık konu bi bak bakalım.

Turkce oyunlarla ilgili araştırma yaparken tesadüfen karşıma çıktı bende üye olup cvp verme zahmetine girdim bunun icin son msj iması cok saçma...
  • DH deki lol oynayanların hepsinin 15 lvl ve üstü olduğunu varsayıyorum. Dediğiniz metin2 falan oynayan tayfa size denk gelmez onlar birkaç maç attıktan sonra oyunu bırakırlar zaten.Birde item skill isimlerin değişmesine gerek yok item skill açıklamaları market profil falan türkçe olsa daha mantıklı
  • Dota 2 nin betası türkçe valaha çok hoş
  • Metin2den daha kötü bir ortam olur riotun yapcağı türk gms operatörleriyle anlaşip kontorle rp alinabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisatak

Arkadaşlar ing çok iyi olan bir arkadaşımız adam gibi bir metin hazırlasa hepimiz bu metini atsak ne kaybederiz kolları sıvıyalım ve yapalım şu işi Polski bile çıktı neden Türkiye olmasın !!! [

Ya Türkçe Olsa İtem İsimleri Falan Çok Karışır Ama İtem İsimlerine Karışılmayacaksa Olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

böyle bişey olursa karşı atak olarak bende istemiyoruz diye mail atarım. item ve champion isimlerini tükçe düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.

Examp: Rod Of Ages : Yılların çubuğu
    Zhonya's Armor : Zhonya'nın Zırhı
    Mejai's Soul Stealer : Mejai'nin Ruh hırsızı
    Phantom Dancer : Dansçı fantom
    trinity force : Üçlü güç

Yeterli sanrım konuyu kapatalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SainTx -- 8 Ocak 2012; 19:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Hayırrrrrrrrrrrr. Bi oyunu daha kaybetmeyelim.

Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler.

Alakası yok LoL bir Wolfteam yada Metin 2 değil.

LoL yeteneğe bağlı arkadaşım wolfteam ve metin 2 ise ne kadar paran var o kadar güçlüsün.

He ayrıca bu yaptığınla cidden cool değilsin.
  • Benim oyuna yeteneği ve İngilizce'si olmayanlarla bir derdim yok ama aşağı yukarı 2 yıldır Metin2 ve Wolfteam oynayan şu anda 11 yaşında olan yeğenimi şu oyunda benim takımımda görmek istemiyorum açıkçası. Daha ne item alacağını bile bilemeyen yavrucakların bu kadar zekâ, taktik ve tecrübe gerektiren bir oyunda takımını ne hale sokabileceğini hayal bile etmesi korkunç. Bırakın Metin2'de yaratık kesip, Wolfteam'de dan dan birbirlerini vursunlar. Büyüyünce zaten biz davet ederiz kendilerini oyuna. İki kelime İngilizce bilen 10-13 yaş arası veletleri de görüyoruz. Tek yaptıkları Xin Zhao alıp full DPS kasmak veya Master Yi ile BD yapmak. Her BD yapan Master Yi'yi gördüğümde oyundan biraz daha soğuyorum inanın.

Kısacası benim derdim kültür ve IQ seviyesi değil de yaş seviyesini korumak. Yoksa o kadar da egoist ve ayrımcı bir insan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 10 Ocak 2012; 13:23:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.