Şimdi Ara

LOL'Ü BIRAKIYORUM (KÖKTEN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Şu sıralar starcraft single ını baştan oynuyorum hikayesini valla güzel sardı özlemişim bitirip multisine geçeyim coop takılayım diyorum. Onun dışında ilk 24 saatte vücudumda bir çekilme oldu yoksunluğunu hissettim böyle ama vücudum artık toxic zehrini dışarı atmaya başladı, 1 ay içerisinde bağımlılığım biter muhtemelen bir daha lole başlamam. 5 yıl sonra da vücudum, hiç lol oynamamış sağlıklı biriyle aynı seviyeye gelecekmiş doktorun söylediğine göre.

Alıntıları Göster
    Fps oyunlarını seviyorsan internette çeşitli half life mod paketleri var çoğu ücretsiz oyuinuyabilirsin istersen kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Fps oyunlarını seviyorsan internette çeşitli half life mod paketleri var çoğu ücretsiz oyuinuyabilirsin istersen kanka

Alıntıları Göster
    İstisnalar dışında fps pek sevmem genelde rpg, strateji veya simülasyon

Football Manager 2019 dan başkası kesmez artık beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Multi aramıyorsan bence single oyunlara yönelebilirsin gerçekten film senaryolarından daha güzel kaliteli oyunlar var. Elder Scrolls serisi, Fallout serisi, Witcher serisi, Half Life - GTA filan zaten biliyorsundur, Portal serisi, Max Payne serisi (özellikle 1-2) Mafia 1 ve Mafia 2, Metro serisi, Mount & Blade, Tomb Raider oyunları, Dark Souls vs... daha bir çok oyun var şimdilik bunlar aklıma geldi. Strateji oyunlarını seviyorsan, Civilization serisi, Starcraft serisi (hikayesi çok güzel bence) Command & Conquer serisi vs...
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Toplam 982 bin vardı ve reinere önerebileceğimin aynısını öneririm fps seviyorsan internette bir sürü half life modu var şayet sevmiyorsanda başka oyun türü oynamanada gerek yok

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Günlük 3,4 maç atıyorum az mı sayılıyor ?
  • Adın öktem mi

• Lole başladığımda tr sunucusu yoktu senelerdir westte oynayan birisi olarak şunu söylüyorum son 3-4 senedir lol = çöp

r6 başla muazzam bi oyun

• Overwatch öneririm hala multiplayer oynuyorsan.İki senedir sıkılmadan oynadığım tek oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Overwatch öneririm hala multiplayer oynuyorsan.İki senedir sıkılmadan oynadığım tek oyun.
    Arada giriyorum güzel oyun.

• En guzeli

• He he ağla.
  • Hesabı satsaydın cebine biraz para girerdi. Yazık etmişsin.
  • bir feederdan daha kurtulduk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.