Şimdi Ara

LOL'Ü BIRAKIYORUM (KÖKTEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi riota ticket attım, şuana kadar oynamış olduğum ve para harcamış olduğum 3 hesap var. Biri sezon 1 den beri oynadığım hesap, diğer ikisi smurf. Sezon 1 dekinin içerisinde yok yok. Ama oyunu bıraktığım için hesabımı komple sildiriyorum. Veritabanında filan hiçbir şey bıraktırmayacağım. (Deaktif değil komple silinecek, deaktif seçeneği de varmış fakat ben silin diye mail attım support söyledi bunu)

Şunu fark ettim. LOL oynadıkça Toxicleşiyorum, Toxicleştikçe lol oynuyorum. Döngü içerisine girdim. Üzüm üzüme baka baka kararır. Artık hayatımda daha faydalı şeyler yapacağım. Single oyunlarda takılacağım. Çiçek böcek screenshotları alacağım.

Kalın sağlıcakla.

Not: Hesap satışı ve devri yasak olduğu için kimseye vermiyorum, istemeyin.

• @Cruella

Benim olmadığım yerde artık kimi şikayet edip mesajlarını takip edip sildirirsin, bilmiyorum. Kolay gelsin bro.

@Revanty @6Heimer6DONGER6 @etrafınabakançocuk @shinra tenseii

Şimdiden huzura kavuştum. Artık kendime anime izlemek için daha çok vakit ayırabileceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Bölümün saygın üyelerini etiketledim.
  • Kardeşim gel bırakma ver id pass güneş açsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: League of DDY

Kardeşim gel bırakma ver id pass güneş açsın.
    Sana belediye versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni kimse anmamış, kalbim kırıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Beni kimse anmamış, kalbim kırıldı.
    Hocam seni bir yerden hatırlıyorum ama sen lol bölümüne uğrar mıydın? Bilmiyordum bak sanki Konu Dışı diye hatırlıyorum ben seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal çılgın vladimir main
  • Eskiden buralardaydım, psikopat trollerin olduğu zaman.

Sonra konu dışında gezinmeye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan madem bırakıyon neden hesabı devretmiyorsun sildiriyorsun zaten banlansa ne olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Lan madem bırakıyon neden hesabı devretmiyorsun sildiriyorsun zaten banlansa ne olur.
    Hesaplarımın elden ele gezmesi hoşuma gitmiyor. Ne 2. el hesap alırım ne de satarım hangi oyun olursa olsun. Ayrıca yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Helal çılgın vladimir main
    Üzüldüğüm tek şey, başka oyunda Vladimir gibi bir karakter yok bildiğim.

Elder Scrolls Online'da var mesela magicka nightblade bir de onu vampir yapınca tam kan alıyor adamdan ama o oyundan da sıkıldım çok para gidiyor hem hemde sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Hesaplarımın elden ele gezmesi hoşuma gitmiyor. Ne 2. el hesap alırım ne de satarım hangi oyun olursa olsun. Ayrıca yasak.

Alıntıları Göster
    Oyunu tamamen kökten bırakmıyor musun ha başkasına gitmiş ha silinmiş ne fark edecek. Yasak derken cezası ne olabilir ki banlanır en fazla, zaten siliyorsun.

Şu hareketin hiçbir mantıklı açıklaması yok, bari rasyonalize etmeye çalışma. Keyfim öyle istiyor de geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Oyunu tamamen kökten bırakmıyor musun ha başkasına gitmiş ha silinmiş ne fark edecek. Yasak derken cezası ne olabilir ki banlanır en fazla, zaten siliyorsun.

Şu hareketin hiçbir mantıklı açıklaması yok, bari rasyonalize etmeye çalışma. Keyfim öyle istiyor de geç.

Alıntıları Göster
    Kişisel bilgilerimi kullandığım hesapları, özellikle kredi kartı vs, silme imkânım varsa siliyorum. Yoksa da birine devretmem zaten, o bilgiye ulaşamayacak olsalar bile.

Prensip meselesi.

• Hocam, bende bir zamanlar (1 yıl önce) bu oyunu internet kafede oynadığım için sıkmıyordu çünkü 1,2 maç attığım (az oynadığım için) oyunu oynaması çok keyifli geliyordu. Ama şimdi bilgisayarım olduğu için cıvığını çıkarana kadar oynuyorum ve artık zevk vermemeye başladı. Eğer bundan sonra oyundan hiç zevk almamaya başlarsam ben de hesabımı biraz daha geliştireceğim, kostümleri ganimetlerden açıcam sonra hesabı satacağım. Dostum bence sende sat ya hesaplarını, para kazanırsın iyi olur senin için, ama senin kararın tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 20 Ağustos 2018; 1:10:17 >
  • bundan bizene
  • Sadece anime izleyerek değil daha birçok farklı aktivite yaparak kendi gelişimine katkı sağlamış olursun

Mesela ben bıraktım çünkü aynı senin gibi düşünmemden dolayıydı fakat artık oyunu çokta takmadığımı farkettiğim için birkaç hesabım ban yedi en son birkaç el daha atayım dedim ve bu sefer kendimde kötü şeyler gördüğüm için oyunun bana yaramadığını farkettim ve farklı şeylere yöneldim

Umarım diğer arkadaşlarımız oyunu hala belirli bir çizgi seviyesinde eğlenerek tadında oynarlar oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Sadece anime izleyerek değil daha birçok farklı aktivite yaparak kendi gelişimine katkı sağlamış olursun

Mesela ben bıraktım çünkü aynı senin gibi düşünmemden dolayıydı fakat artık oyunu çokta takmadığımı farkettiğim için birkaç hesabım ban yedi en son birkaç el daha atayım dedim ve bu sefer kendimde kötü şeyler gördüğüm için oyunun bana yaramadığını farkettim ve farklı şeylere yöneldim

Umarım diğer arkadaşlarımız oyunu hala belirli bir çizgi seviyesinde eğlenerek tadında oynarlar oyunu.
    Şu sıralar starcraft single ını baştan oynuyorum hikayesini valla güzel sardı özlemişim bitirip multisine geçeyim coop takılayım diyorum. Onun dışında ilk 24 saatte vücudumda bir çekilme oldu yoksunluğunu hissettim böyle ama vücudum artık toxic zehrini dışarı atmaya başladı, 1 ay içerisinde bağımlılığım biter muhtemelen bir daha lole başlamam. 5 yıl sonra da vücudum, hiç lol oynamamış sağlıklı biriyle aynı seviyeye gelecekmiş doktorun söylediğine göre.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.