Şimdi Ara

LOL ustalarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çoğunlukla sihirdar vadisinde oynarken 5 seviyeden sonra jungle dalıorum daha 15 seviyeyim sizce doğru mu yapıyorum ayrıca master yi, janna, jax, quinn ve katarina en sevdiğim champler onlara neler kasmalıyım

• Bak sana olayı anlatıyım : 30 level olduğunda ve dereceli - ranked oyunlar attığında anlayacaksın ki jungler-ormancı-jung-jun adı altında tipler olacak. Bunlar bir sihirlerini çarp-smite olarak kullanacaklar ve ormandaki yaratıkları öldürerek para ve seviye atlayacaklarki böylece hem yukarıdan giden adam tek kalacak ve daha hızlı xp kasacak ve tüm minyon paraları ona kalacak, hemde hep ormanda takılan bir adam olduğu için bu adam, her tarafa yardıma yani "gank" e gidecek. Bu orman bir seviyeden sonra onlara kalır(30 lvlda işte) ve o adamlar maviyi MANALI bir mid lanera eğer mid laner manasızsa(örneğin akali-katarina-zed) o zaman MANAYA İHTİYACI OLAN bir top laner şampiyonuna verir(Örneğin Yorick-Malphite-Gangplank). Eğer oda manasızsa(Örneğin garen) o zaman kendisine alır bu maviyi. Peki sana bunu neden anlattım? Çünkü şuan ormana gidip canavarları kesmende sorun yok ama sonra ormancılar çıkınca yani, adamların ormanındaki kurtları-cadıları kesersen sinirlenirler

• Öncelikle buildlerini internetten rahatça bulabilirsin. Doğru mu yapıyorsun onun hakkında yorum yapayım. Karşındakine göre biraz kötü durumdaysan yaptığın doğru birşey. Bir de yalnız bıraktığın adam tek başına dayanabilecek mi önemli olan o. Eğer sen biraz kötüysen ve yalnız bırakacağın kişi dayanabiliyorsa yaptığın en doğru şey. Az riskle kasmış oluyorsun. Fakat karşıdakilerden biraz üstünsen bunu yapmak yerine karşıdakilere üstünlük kurup daha da geriye düşmelerini sağlaman senin için daha rahat olur. Üstünlük kurduktan sonra onların kulelerinin dibine kadar geldiysen dönüp kendi ormanını temizleyip dönebilirsin. Böylece hem onlardan çok paran olur hem de zaman kazanmış olursun.
  • @ThePsych0 30 lvl olduğumda söylediklerin kafamda bulunsun

@UnforgivenIII o söylediklerim karşımdaki champe ve benim champime göre değişio

yorumlarınız için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    6 ay önce açıldı
    Metin2 Para Kasma Taktikleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.