Şimdi Ara

Lol Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lolde hic bir sikinti yokken guncelleme geldi ayni anda nvidia ekran kartimida guncelledim bu olaylardan sonra lol kasmaya basladi kasma derken orta yuksek ayarlarda kasmadan oynadigim oyun en dusuk ayarda bile ufak ufak takilamalar meydana geliyor ve bu can sıkıyor oyunu yukledim sildim herseyi yaptim olmadi.İsletim sistemim windows10 bu olaylar windows 8.1 de gerceklesmisti format atip w10 gectim duzelir diye ama yine ayni sorun devam ediyor nolur yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar özelliklerinizi yazar mısınız? Keşke Windows 10 geçmeden önce sistem geri yükleme yapsaydınız.
  • Nvidia gt 420m i5-460m 8 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay14 -- 12 Aralık 2015; 20:17:30 >
  • alpay14 A kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla notebook kullanıyorsunuz. Büyük ihtimal yüklediğiniz Nividia sürümü sorunluydu. Bazen böyle şeyler olabiliyor. Size tavsiyem bazen güncellemeleri hemen yapmayın. Yüklemiş olanların yorumlarını okuduktan sonra yapın.
    Şuanda kullandığınız Nvidia sürümünü tamamen kaldırırsanız sorununuz çözülür. Ancak size temiz bir Nvidia sürümü bulmamız lazım. Ben nette biraz araştırayım size PM atarım.
    Diğer bir olasılıkta ekran kartınızın çalışmaması. Kontrol panelinden açık olup olmadığına bakar mısınız?
  • Ekran kartim acik dediginiz gibi driver sorunu olabilir bana yardimci olabilirmisiniz uyugun surumu bulup cok tesekkur ederim tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Anladığım kadarıyla notebook kullanıyorsunuz. Büyük ihtimal yüklediğiniz Nividia sürümü sorunluydu. Bazen böyle şeyler olabiliyor. Size tavsiyem bazen güncellemeleri hemen yapmayın. Yüklemiş olanların yorumlarını okuduktan sonra yapın.
    Şuanda kullandığınız Nvidia sürümünü tamamen kaldırırsanız sorununuz çözülür. Ancak size temiz bir Nvidia sürümü bulmamız lazım. Ben nette biraz araştırayım size PM atarım.
    Diğer bir olasılıkta ekran kartınızın çalışmaması. Kontrol panelinden açık olup olmadığına bakar mısınız?

Yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.