Şimdi Ara

LoL Yazıları Türkçe, Sesleri İngilizce yapmak isteyen içeri ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
30
Favori
37.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımları için teşekkürler arkadaşa faydalı ve çoğu kişinin aradıgı bir konu up :)
  • Emeğine sağlık güzel paylaşım
  • takip şimdi uraşmıcam 4 sezonda yaparız sağol
  • Yararlı konu ama şahsen ben direk ingilizce tercih ediyorum bu kadar ugraşmaya degmez gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve gidince denerim,yararli konu tşk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıvırlalım şuraya
  • Yaptım fakat ilk tr'yi gb yapıp patch attım. Daha sonra da dili tekrar tr yapıp sadece

''C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.151\Data\Sounds\FMOD
    Buradaki VOBank_en_US.fsb'yi alıyorsun. Adını VOBank_tr_TR.fsb yapıyorsun sonra
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_tr_tr\managedfiles\0.0.0.68\DATA\Sounds\FMOD dizinine atıyorsun. ''

kısmını yaptıktan sonra oyuna girdim ve dil tr seslerde eng olmuştu, diğer adıma gerek kalmadı. Çok teşekkür ederim dostum, tam olarak istediğim şey buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuspwnz

Yaptım fakat ilk tr'yi gb yapıp patch attım. Daha sonra da dili tekrar tr yapıp sadece

''C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.151\Data\Sounds\FMOD
    Buradaki VOBank_en_US.fsb'yi alıyorsun. Adını VOBank_tr_TR.fsb yapıyorsun sonra
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_tr_tr\managedfiles\0.0.0.68\DATA\Sounds\FMOD dizinine atıyorsun. ''

kısmını yaptıktan sonra oyuna girdim ve dil tr seslerde eng olmuştu, diğer adıma gerek kalmadı. Çok teşekkür ederim dostum, tam olarak istediğim şey buydu.

eğer oyunu çok önceden yüklü olanlar, eski patch dosyalarına sahip olanlar için yazmıştım o kısmı. O kısmı oyunu yakın zamanda yükleyenlerin yapmasına gerek yok zaten o dosyalar orada olmayacaktır. Mesajın için saol konuyu editledim

• sorması ayıp avatardaki kızın adı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

sorması ayıp avatardaki kızın adı ne

Chloe Moretz
  • C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.151\Data\Sounds\FMOD bu klasörün içi boş bende @IDeoxysI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.151\Data\Sounds\FMOD bu klasörün içi boş bende @IDeoxysI

oyuna yeni güncelleme geldi konuyu düzenliyecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.151\Data\Sounds\FMOD bu klasörün içi boş bende @IDeoxysI

oyuna yeni güncelleme geldi konuyu düzenliyecem :)

tamamdır hallettim ben hocam diğer dosyaları değiştirdim

• Güzelmiş yapayım =)

Edit: Oyunu bozdum repair forevır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArfMatematik -- 14 Kasım 2013; 0:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Güzelmiş yapayım =)

+1 Repair :)
  • LOLCILENT_EN_GB YOK
    yabanci serveren cekek mi smdi
  • Güzel konu mesajım bulunsun
  • şurda bi otlansın denedim guncelliyo şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Güzelmiş yapayım =)

o yüzden yedeği alın diyom

bende 3 oyun klasörü var LoL ingilizce, Lol Türkçe ve LoL:EN-TR (bu yazdıklarımı yaptığım klasör)
  • fena
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.