Şimdi Ara

LoL Yazıları Türkçe, Sesleri İngilizce yapmak isteyen içeri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
30
Favori
37.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Güzelmiş yapayım =)

Edit: Oyunu bozdum repair forevır

o yüzden yedeği alın diyom

bende 3 oyun klasörü var LoL ingilizce, Lol Türkçe ve LoL:EN-TR (bu yazdıklarımı yaptığım klasör)

Hard diskte pek yer olmadıgı için alamıyorum malesef =) Ama dilim yandı bundan gerçi vizeler nedeniyle girmedigim için sıkıntıda yok
  • yeni patch geldi olmuyor yapan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

yeni patch geldi olmuyor yapan var mı

yeni patch de bi sıkıntı çıkmadı bende. dediğim gibi malesef her yeni patch geldiğinde bunları 0 dan yapmak gerekiyor
  • Peki tam tersini nasıl yapabiliriz? Bu yöntem tam tersi için geçerli mi? Yazılar İngilizce ve sesler Türkçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Peki tam tersini nasıl yapabiliriz? Bu yöntem tam tersi için geçerli mi? Yazılar İngilizce ve sesler Türkçe.

denemek lazım :) olur gibi aynı mantık sonuçta
  • Ergen lee gitti olgun lee geldi .
  • Abi sesler karıştı kayleden kha sesi çıktı Eski haline döndürdümde düzgün yapmanın yolu varmı ?
    Ctrl+4 yaptığımda khanın repliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyojin Art

Yararlı konu ama şahsen ben direk ingilizce tercih ediyorum bu kadar ugraşmaya degmez gibi

+1
  • çok iyi oldu bu şimdi yaptım sonunda türkçe ama yazıların türkçe olduğu bir lole kavuştum :))
  • beyler bölge seçeneklerinden dili ingilizce seçme şansımız yok mu ? yani server türkiye dil ingilizce ?

edit: ilk mesajı adam akıllı okumamışım teşekkürler şu an güncelleme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 23 Şubat 2014; 12:21:03 >
  • Güzel bilgi teşekkürler
  • gerçekten faydalı bir paylasım
  • Hayla çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydger

Hayla çalışıyor mu ?

çalışıyor ama güncelleyince sıkıntı olabiliyor. en iyisi şuan ki oyun dosyalarını kopyala o dosyalar üzerinde dene
  • Hazır yapılmışı yokmu bunun çok uğraştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Washimira

Hazır yapılmışı yokmu bunun çok uğraştırır

Uğraştıran birşey yok ki kopyala adını değiştir yapıştır mantık bu
  • Uğraştırıcı olmasa direk yapardım da şimdi uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Her gelen yeni patchten sonra aynı işlemi tekrarlamanız gerekir. Bazı durumlarda ( başıma geldi) sesler karışıyor yeni patchten sonra lulunun sesi lucian oluyo luxun khazix oluyo falan...

Çok süper olur lan öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

! Önce yedeğini alın !

Oyununuzu tr_TR ve en_GB olarak pacthlerini tamamlayın yani bu 2 dilde oyunu 1 kez oynayın. bunu;

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system dizinindeki locale.cfg dosyasını not pad ile açıyorsunuz ve locale = tr_tr yazan yeri locale=en_Gb diye değiştirerek yapabilirsiniz

--------------------

Aşağıdaki Değişiklikleri yaparken oyununuz tr_TR olsun

Ses için;

(İngilizce Olandan) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.*enbüyüksayı*\Data\Sounds\FMOD
    Buradaki VOBank_en_US.fsb'yi alıyorsun. Adını VOBank_tr_TR.fsb yapıyorsun sonra

(Türkçe Olana) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_tr_tr\managedfiles\0.0.0.*enbüyüksayı*\DATA\Sounds\FMOD dizinine atıyorsun. Dosyaları değiştiriyorsun.

ve aşağıda ki dosyaya da sahip iseniz;

(İngilizce Olandan) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.*enküçüksayı*\Data\Sounds\FMOD
    Buradaki VOBank_en_US.fsb'yi alıyorsun. Adını VOBank_tr_TR.fsb yapıyorsun sonra

(Türkçe Olana) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_tr_tr\managedfiles\0.0.0.*enküçüksayı*\DATA\Sounds\FMOD dizinine atıyorsun. Dosyaları değiştiriyorsun.

Karakter seçerken dili ingilizce yapmak için;

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.56\deploy\assets\sounds\en_GB dizinin içindeki klasörleri (cahmp.,howl.,tutor.) kopyalayıp

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.56\deploy\assets\sounds\tr_TR nin içindekilerini silip buraya atıyoruz

Hadi kolay gelsin Hepinize iyi oyunlar

Not: Malesef her yeni patch geldiğinde oyun güncellendikten sonra aynı işlemi tekrar yapmak gerekli. Aksi taktirde eksik veya ses karışıklığı olabilir!
    --------------------
    Bende 3 oyun klasörü var: LoL:inglizce, Lol:türkçe ve ikisinin karışımı olan bu anlattıklarım :) size de bunu tavsiye ederim güncellemede kolaylık oluyor

Kanıt:

http://youtu.be/HRAPU7iXqxs

Saolun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.