Şimdi Ara

Lolskill'de bulduğum istatistik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: The Judicator

Bu lol skillde skill score'u neye göre veriyor açıklayabilirmisin ?

kda minion sayısı aldığın gold hepsini katıyo diye biliyorum, biraz saçma bi sistemi var, mesela ben poppy ile jungle oynadığım için jungle'da kesilen minionlar gözükmüyor, gözükse puanım daha yüksek olurdu. jungle champların puanları genelde çok dengesiz bu yüzden. jaxta da aynı sebepten 5.sıradayım. jungleları saysa 1.olurdum sanırım.

Çok saçma evet. Lige göre veriyor. Ben Silver iken bir heroya 220 puan vermişti, o heroyla hiç oynamadım ama gold olunca 220'den 280'e çıktı. Adamdan daha iyi skorum var ama adam diamond olduğu için 380 diyor beni geçmiş.

Ne bekliyorsun? Adam Diamond senin seviyende düşmanlarla oynamıyor. O da Gold 2 olsa senin statları 2'e katlar.

yav he he adam ahri ile 8 win 12 lose var 20 oyun atmış ama 370 puan vermiş. benim KDA'm ondan 2 kat daha iyi, 14 win 6 lose oynuyorum bana 240 demiş sırf bulunduğu lige göre değerlendirecekse bunu biz de yapabiliyoruz.

win lose dahil etmiyor hem iyi hem kötü böyle olması

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Judicator

Bu lol skillde skill score'u neye göre veriyor açıklayabilirmisin ?

kda minion sayısı aldığın gold hepsini katıyo diye biliyorum, biraz saçma bi sistemi var, mesela ben poppy ile jungle oynadığım için jungle'da kesilen minionlar gözükmüyor, gözükse puanım daha yüksek olurdu. jungle champların puanları genelde çok dengesiz bu yüzden. jaxta da aynı sebepten 5.sıradayım. jungleları saysa 1.olurdum sanırım.

Çok saçma evet. Lige göre veriyor. Ben Silver iken bir heroya 220 puan vermişti, o heroyla hiç oynamadım ama gold olunca 220'den 280'e çıktı. Adamdan daha iyi skorum var ama adam diamond olduğu için 380 diyor beni geçmiş.

Ne bekliyorsun? Adam Diamond senin seviyende düşmanlarla oynamıyor. O da Gold 2 olsa senin statları 2'e katlar.

yav he he adam ahri ile 8 win 12 lose var 20 oyun atmış ama 370 puan vermiş. benim KDA'm ondan 2 kat daha iyi, 14 win 6 lose oynuyorum bana 240 demiş sırf bulunduğu lige göre değerlendirecekse bunu biz de yapabiliyoruz.

win lose dahil etmiyor hem iyi hem kötü böyle olması

İşte lige göre yapıyor. Adam normal ahri statlarına göre daha fazla ölmüş ve daha az kişi öldürmüş, ama benim ahri statlarım normalden üstte fakat adamın puanı daha iyi

• Bravo.
    Adam Poppy ile 261 oyun atmış benim 180 tane toplam ranked oyunum var kaç yıllık oyuncuyum.
  • Bi Zekent değil
  • Note that this list only contains summoners who have been searched at least once.
  • Asdadsadad . Tr'deki adcler farm yapmayı cidden bilmiyormuş yeni farkettim . Top 20 deki adamların cslere baksana . Çoğu ortalama 200 cs bile yapmıyor. Bir "gcsash" bir "lethilion" bir de "ventron" var cs de ve goldda beni geçen . Kendimi TR'nin en iyi 4. Varus Oyuncusu ilan ediyorum

Lolskill'de bulduğum istatistik

Aha bu da all region .

Yalan ama insan mutlu oluyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 12 Eylül 2013; 16:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

Note that this list only contains summoners who have been searched at least once.

biliyorum bro çaktırma lol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.