Şimdi Ara

Lolskill'de bulduğum istatistik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasılım

• hll spr valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Nasılım

• Bu lol skillde skill score'u neye göre veriyor açıklayabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Judicator

Bu lol skillde skill score'u neye göre veriyor açıklayabilirmisin ?

kda minion sayısı aldığın gold hepsini katıyo diye biliyorum, biraz saçma bi sistemi var, mesela ben poppy ile jungle oynadığım için jungle'da kesilen minionlar gözükmüyor, gözükse puanım daha yüksek olurdu. jungle champların puanları genelde çok dengesiz bu yüzden. jaxta da aynı sebepten 5.sıradayım. jungleları saysa 1.olurdum sanırım.
  • helal kardeş türkiyenin gururusun.

• Adam Best Poppy EU'dan daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cs niye 27 gösteriyor jungle mı oynadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Cs niye 27 gösteriyor jungle mı oynadın

evet jungle tüm oyunlar
  • tebrikler Auspexa

çamur atmak gibi olucak ama :D (sana değil lolskille) lolskill hikaye gibi duruyor.

top liste şurdan bakıcak olursanız

http://www.lolskill.net/top?filter_champion=&filter_realm=&p=1

en çok skille sahip oyuncu tr de oynuyormuş. adı Chonegha Namiyle oynamış genel olarak tr de diamond 5
    http://www.lolskill.net/summoner-TR-Chonegha

aynı adam weste Silver 4 en son oyununu 5 ay once oynamış weste aynı adam diyroum çünkü oda nami manyağı :D adam ya 5 ayda kendini aşmış uçmuş gitmiş yada tr serveri kolay oldugu için kolayca yukarılara çıkmış güzel statlar yapmış.

http://www.lolskill.net/summoner-EUW-Chonegha

şimdi cidden bu adam dünyanın en iyi nami oyuncularından birimi? bence lolskill değerlendirme yaparken ülkeye göre puan kırmalı tr, br, rusya gibi ülkelerin puanları daha düşük olmalı yoksa sitenin inandırıcılığı hiç kalmaz. zaten top listin ilk sayfasında bir tane tanınmış oyuncu bile görmedim yani boş bir site gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 12 Eylül 2013; 6:18:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

tebrikler Auspexa

çamur atmak gibi olucak ama :D (sana değil lolskille) lolskill hikaye gibi duruyor.

top liste şurdan bakıcak olursanız

http://www.lolskill.net/top?filter_champion=&filter_realm=&p=1

en çok skille sahip oyuncu tr de oynuyormuş. adı Chonegha Namiyle oynamış genel olarak tr de diamond 5
    http://www.lolskill.net/summoner-TR-Chonegha

aynı adam weste Silver 4 en son oyununu 5 ay once oynamış weste aynı adam diyroum çünkü oda nami manyağı :D adam ya 5 ayda kendini aşmış uçmuş gitmiş yada tr serveri kolay oldugu için kolayca yukarılara çıkmış güzel statlar yapmış.

http://www.lolskill.net/summoner-EUW-Chonegha

şimdi cidden bu adam dünyanın en iyi nami oyuncularından birimi? bence lolskill değerlendirme yaparken ülkeye göre puan kırmalı tr, br, rusya gibi ülkelerin puanları daha düşük olmalı yoksa sitenin inandırıcılığı hiç kalmaz. zaten top listin ilk sayfasında bir tane tanınmış oyuncu bile görmedim yani boş bir site gibi duruyor.

biliyorum site zaten öylesine yapılmış bi şey böyle bi liste yapmak mümkün değil

• Best poppy eu ya mesaj at zaaaa ezik XD diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzanı degistir,best poppy eu ya da "xd xd xd" diye mesaj atıp link yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye bi bakayım dedim OBA LOL renekton sıralamasında 6. TR de. Chaoslord noobu yukarda adam combo yapmasını bilmiyor. Özet site hatalı zaten KDA ya göre skillscore hesaplamak kadar saçma birşey olamaz ortalamaya göre puan veriyor site çok saçma.
  • best zed world faker yok
  • quote:

quote:

kda minion sayısı aldığın gold hepsini katıyo diye biliyorum, biraz saçma bi sistemi var, mesela ben poppy ile jungle oynadığım için jungle'da kesilen minionlar gözükmüyor, gözükse puanım daha yüksek olurdu. jungle champların puanları genelde çok dengesiz bu yüzden. jaxta da aynı sebepten 5.sıradayım. jungleları saysa 1.olurdum sanırım.

Çok saçma evet. Lige göre veriyor. Ben Silver iken bir heroya 220 puan vermişti, o heroyla hiç oynamadım ama gold olunca 220'den 280'e çıktı. Adamdan daha iyi skorum var ama adam diamond olduğu için 380 diyor beni geçmiş.

• quote:

Nasılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

quote:

Çok saçma evet. Lige göre veriyor. Ben Silver iken bir heroya 220 puan vermişti, o heroyla hiç oynamadım ama gold olunca 220'den 280'e çıktı. Adamdan daha iyi skorum var ama adam diamond olduğu için 380 diyor beni geçmiş.

Ne bekliyorsun? Adam Diamond senin seviyende düşmanlarla oynamıyor. O da Gold 2 olsa senin statları 2'e katlar.

• quote:

quote:

quote:

Karşısındaki adam da Diamond olduğu için olabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyorsun? Adam Diamond senin seviyende düşmanlarla oynamıyor. O da Gold 2 olsa senin statları 2'e katlar.

yav he he adam ahri ile 8 win 12 lose var 20 oyun atmış ama 370 puan vermiş. benim KDA'm ondan 2 kat daha iyi, 14 win 6 lose oynuyorum bana 240 demiş sırf bulunduğu lige göre değerlendirecekse bunu biz de yapabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 12 Eylül 2013; 15:56:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.