Şimdi Ara

Lombak_TR Got Hacked (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala onun aleyhine mesaj atıyorsunuz ne diyebilirimki. inş sizde hacklenirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::PaLaDiN::::

hala onun aleyhine mesaj atıyorsunuz ne diyebilirimki. inş sizde hacklenirsiniz

ağır ol kardeş.. gördüün gibi hacklendiği için üzüldük ama çok hava attı ... bunu dio herkez alla alla inş. sizde hacklenirsiniz dio ben hacklenirsem ozaman reelden karşıma çıkma tmm ?
  • quote:

üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum bu laf ı söylüyebilecek kadar karektersizsin biz sadece yanlılşları olduğunu söylüyorduk. iyi olmuş.
  • Artık bu olaya rahat rahat sevinebilirim bu lafı duyduktan sonra bakın sevindirik oldumazuahshasuahsasuahsasuasha

• Üzülme üüzl diyen yokdu zaten..
  • ne yaparsan yap kendine kimseyi düsman etme burda bi tek sen sonu sawunuosun kimse sewmio demekki sana bikac item wermiş yalakalık yapıon ben kimsenin hacklenmesini istemem ne olursa olsun bu benimde basıma gelebilir ama kimseye inş. haclenirsin diemezsin o senin bilcegin iş yiyosa haclenirsin deilde hacklerim seni de we yapabiliosan da yapta bizde görelim
  • quote:

Üzülme üüzl diyen yokdu zaten..

ozaman neden koydun buraya örenelim üzülelim die deilmi ?
  • bu hacklenme olayında bir iş var bu günlerde çooook kişi hacklendi nasıl oluyor tek lombak_tr için söylemiyorum herkes için söylüyoum bu hack olayları iyice aştı artık şimdi kardeşim msn den yazdı 23 lvl magedeki +8 wizard ı almışlar gitmiş o char ı evden başka bi yerde oynamazda nasıl aldırlarsa ben aynı pc den 62 lvl charımı oynuyorum ve ondan hiç bir sorun yok anlamış değilim trade hack yok diyolar benim pc de trojan vs. olsa başta benim charım gitmişti şaşırdım kaldım anlamış değilim hala bu arada lombok_tr geçmiş olsun
  • Hay Allah üzüldüm ya i Gecmiş olsun
  • Beramustan bir kayıp daha.Çok Çok geçmiş olsun.
    Çok üzüldüm walla..
  • bu arkadaşa o kadar saydınız ki burda....Geçmiş olsun lombak

• quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum bu laf ı söylüyebilecek kadar karektersizsin biz sadece yanlılşları olduğunu söylüyorduk. iyi olmuş.

+1
  • geçmiş olsun ınsallah en kısa zamanda charı toparlar
  • Uruklarda koxpla kasılırken ki resmi olan warrior deil mi bu?
    eğer oysa sevindim (boşuna yalan söylemiyeyim).

Domainhaberde; topic acardı Aksine laflar söylenler olurdu. hiç sinirlenmezdi. tebessüm ile yaklaşırdı.
    Afedersin ama, yaklaşırken orda mıydın?

edit: o değilse de geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 8 Eylül 2006; 9:31:46 >
  • ii olmuş..
  • uheuheuheuhue
    zuhahahaha
    puhuahua
    muhaha

bak çok üzüldüm yazık olmuş
  • BENDE BILIORUM BI KERE HARPY KESERKEN EXE KIZMISTIM SENDE BENI ATMISTIN
    NOT:BENIM LVL 61 :D wert_49
  • şu geçenlerde koxp kullanırken ss leri çekilen kişi mi
    o zmn bide benden
  • WOLFU OLMADIĞI ZAMAN NE GÜZEL SİNİLENİRDİ,HELE HELE DEBUFF YEDİĞİNDE ÇOK GÜZEL SÖVERDİ...burda güldüm,gerisi acıklı tabi
    geçmiş olsun
  • banada öle oldu 68 lvl battle priest elinde +8 ıron impact full +12 str takı wede +10 priest takım we bankada 1 milyar üstümde 500m wardı girip baktığımda üstükleri bırakmışlar silah yook bankaaki herşiyi gitmiş wede şerefziler insala dalga geçmek için üstümde 1 coin bırakmışlar :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.