Şimdi Ara

Lombak_TR Got Hacked (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kamaşullah

banada öle oldu 68 lvl battle priest elinde +8 ıron impact full +12 str takı wede +10 priest takım we bankada 1 milyar üstümde 500m wardı girip baktığımda üstükleri bırakmışlar silah yook bankaaki herşiyi gitmiş wede şerefziler insala dalga geçmek için üstümde 1 coin bırakmışlar :(

• Yaa Rollback olmuş sanırım.. Daha dün gördüm.. Sordum ve rollback olduğunu söyledi..

Onun adına sewindim
  • bi soru soru sordum geçende birşeyi bilmiyordum cevap yazmadı..çok g.tü kalkan insanların sonu böle olur işte...
    sadece lwl kasmak için deil item için deil az da milletin bilmediklerine yardımcı olun. açıkçası pek üzümlmedim ama iyi bi waryordu Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakfroyd -- 8 Eylül 2006; 10:35:54 >
  • Geçmiş olsun ne diyek..Herkesin charının sonu bu..
  • lombak aşkım ben angel üzüldüm valla ya bende 2 hafta önce hacklendim warrior açtım :'( artık kafayı yemekle meşgulüm
  • daha önce bi sohbetım olmadı ama gecmiş olsun
  • Geçmiş Olsun O kadar Emek VermişSE
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: numand

zamanında gelip foruma hava atıyordu kıskananlar catlasın die ilk orda tanımıstım hatta acık acık gıcık kaptımda diyebilriim ama kim olursa olsun hacklenmesi kötü olmus

Bende çok gıcık almıştım hatta baya bir atışmıştık genede üzüldüm sonuçta emek vermiş ama artık anlamıştır bu işlerle hava atılmayacağını.

emek mi ? Boy Boy KOXPla kastığının ss lerini werdiler o emekten mi bahsediyorsun Koxpla Kasan adama acımam we üzülmem ben ama geçmiş olsun...

not : eklenti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 8 Eylül 2006; 15:34:06 >
  • biri forumlara koyuyo trade hack , koxp , pm hack vs konular açıyo çoğu kişi atlıyo kesin sende öyle bişeye kurban gitmişsindir :]
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: numand

zamanında gelip foruma hava atıyordu kıskananlar catlasın die ilk orda tanımıstım hatta acık acık gıcık kaptımda diyebilriim ama kim olursa olsun hacklenmesi kötü olmus

Bende çok gıcık almıştım hatta baya bir atışmıştık genede üzüldüm sonuçta emek vermiş ama artık anlamıştır bu işlerle hava atılmayacağını.

emek mi ? Boy Boy KOXPla kastığının ss lerini werdiler o emekten mi bahsediyorsun Koxpla Kasan adama acımam we üzülmem ben ama geçmiş olsun...

not : eklenti...

+1 Kendisine İyi olmışuzhzhz

• of of bende severdim nerde görsem hep lwl kasardı çok uğraşmıştı apos larda yani ben hep apos da görürdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE

Üzüldüm bee

geçmiş olsn
  • Hacklenmeyen insan lar için başkasının hacklenmesi çok önemli bişey deil... Ama bi sabah kalkıp ko ya girince charının bomboş oldugunu görünce insan şoke oluo.. Ben bu duygu yu tattım o yüzden arkadaşı anlayabiliorum geçmiş olsun... Diorum
  • geçmiş olsun
  • dostum 2 gun once 500 mılyon ytl real ıtemım hacklendı
    tek ıstedıgım adalet.bana delı dıyın manyak dıyın ama bunu yapanlar buyuk clan baskanları ve yandakcıları
    ama hackleyenı buldum 17 yasında cocuk yakında yanında olcaz
    ADALETTTTTTTT
  • uzuldum gecmis olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

Orjinalden alıntı: ::::PaLaDiN::::

hala onun aleyhine mesaj atıyorsunuz ne diyebilirimki. inş sizde hacklenirsiniz

üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum bu laf ı söylüyebilecek kadar karektersizsin biz sadece yanlılşları olduğunu söylüyorduk. iyi olmuş.

+1 kardeş walla doğru dion hiç de üzülmedim bu aradaböle hawaya girenlerin sonu bu olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.