Şimdi Ara

Lombak_TR Has Been Banned :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BanLaMışsınız 3 günlüğüne ben kime küfür etmişim. onlar beni tahrik ediyorlar ama sadece " angut " demek küfürmü oluyor ? millet daha çok itibarsızlık yapanlar var.. ! adminlerimiz ban demiş. peki ban olsun. ama bakıyorumda sitede uzaklaştırılmışlar yazı yazabiliyor ama ben yazamyorum o farklı birşeymi oluyor ? anlayamadım... binbaşı arkadaşlar cvp verirseniz seviniriz..... !

• quote:

Orjinalden alıntı: LombakTR

BanLaMışsınız 3 günlüğüne ben kime küfür etmişim. onlar beni tahrik ediyorlar ama sadece " angut " demek küfürmü oluyor ? millet daha çok itibarsızlık yapanlar var.. ! adminlerimiz ban demiş. peki ban olsun. ama bakıyorumda sitede uzaklaştırılmışlar yazı yazabiliyor ama ben yazamyorum o farklı birşeymi oluyor ? anlayamadım... binbaşı arkadaşlar cvp verirseniz seviniriz..... !

Kardeş Adına Cidden Üzüldüm Ama Emin Ol Adminler En Doğrusunu Yapar Bende 2 kere ban yemiştim

Ama Keşke Fake Nick açmasaydın Cezanı Uzatabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 5 Ağustos 2006; 9:31:56 >

• mhmhm yaaaa fake nick diel. ee yazı yazamıyorum bu yüzden. belki bildigim birşeyler vardır arkadaşlarla paylaşım diyorum paylaşamıyorum. banned diyor 1 gün kalmış diyor. tamam banned olsun 1 gün kalsın ama.. uzaklaştırılmış arakdaşlar yazı yazabiliyorlar.. ben neden yazamıyorum.. bu küfür olayına katılmıyorum ben kimseye açı kseçik küfür etmedim " angut " demiştim:(
  • Ya benim de gitti şimdi yeni kasıyorum Banlamak için bahane arıyolar Bence
  • ya al işte ya adam buff almak için diyor ben ne diyimki buna.. ben kimsenin partisine buff almak için girmem. ezik değilim o kadar.. kendi canım bana zaten yeter 4k canım var. senden bir baskasından buff alsam ne olacak ? ama ha olur ya girmişimidir. başkası çağırmıştır giderim. seni tnaımam yada, sen benden party istemişsindir bende sana full demişimdir. sende bunu kendine yedirememişsindir. buda olabilir .. ama emin ol : ++ alıp cıkacak kadar ezik deilim.. .
  • SEN NASIL BİRİNE HAKARET EDERSİN SEN KİMSİN ANGUT DEMİŞ BİŞE DEMEMİŞ BU BİR İNSANA HAKARETTİR VE TANIMADIĞIN BİR İNSANA BURDAN HERŞEYİ DERSİN SEN GİT ONA ANGUT DE BAKAYIM GERÇEK HAYATTA YADA BANA GEL DE BAK KAFANI KOPARMIYOMMU
  • Lombak sana mustahaktır seni keske oyundan banlasalar...Birgün hic unutmam cz de 2 slot Golem kesiyodun arkadas skilini test etmek istedi slotun birinden 1 golem kestik diye Ana avrat bacı sövdün Yok Mersindenim Sıkıyosa gelin bilmem ne yarım saat küfür ettin..Sana az bile sen gibi tiplerle aynı oyunda oldugum icin utanıyorum kendimden..Sen ve senin gibi basit bir oyun icin küfür eden gereksiz diyaloglara giren insanlar bu oyunun bu hale gelmesindeki tek sebep..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahh ahhh komple kıskanc bu adamlar.. ben angut dedim.. evet dedim ama sen sormuyorsunki o adam bana ne dediki ben angut dedim.. ve sen olem muhabbeti yapan arkadaş... test edilecek yer varsa git testini elmoraadda yap.. bu bir ks dir. ve ks cilerin alayına küfür ederim.. ve ezik party demedim ben.. buff almama gerek yok aslında dedim o arkadaşa.. buff alsam ne olacak almasam ne olacak dedim... ben cz de party kendim kurarım başkalarının partisine girmem.. benim bir ekiibim var.. onlar gelirler ve ben partiyi kurarım.. elbetki insanların partisinide girerim ama sadece buff almak için deil.. ++ alıp çıkıcam diyen kişiler " ezik lvl -60" kişilerdir.. ezik kelimesi oyun adına söylüyorum.. ve sana söylüyorum arkadaşım.. ben 22 yasında delikanlı . pislik bir mahallede büyümüşüm ve halende yaşıyorum.. kafamı koparmak benim ? haha gülsem olmaz ağlasam olmaz korksam olmaz.. Mersinde isen gel kopar diyecem ama deilsindir.. klavye erkeği olma derim sana..

polemik yapma benle....

• Binbaşı

@er4serJR BU forumda birine karşı "ezik" demek te ban sebebi. . .

Ban Nedeni: küfür kısaltması.
    Hesabiniz 1 gün içinde giris yaptiginizda otomatik olarak açilacaktir.

Fake nick'ten +1 hafta yiyebilirsin bunu da belirteyim.
  • fake nick deil arkadaşım. ben heryerde her forumda veya üyelik alırken bu nicki kullanırım.. banlanmışım bende nickim deişmesini istemedim sebeb budur yani.. ortamı germek bir dahaa ban yemek deildir.. burdan bu forumdan bilmediklerimizi öğremiytoruz.. bildiklerimizi paylaşıyoruz.. bu güzel birşey ama.. hakkımda iyi yorum yapmıyorlar.." kıskananlar" ve oyunda ise bana " abi party pliz diyorlar... " anlayamıyorum
  • Yok ortam gerilmeden modlar müdahale ediyorlar Çok gerilmiş ortam gördüm.

Tamam, tartışmayı kesin burası tartışma forumu değil. Tamam ban yemiş 71 lvl tk kesen arkadaş forumdan. . .

Yok mu olay çıkartmayacak yorumu olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 5 Ağustos 2006; 10:10:24 >
  • Ben cz de party kendim kurarım başkalarının partisine girmem.. Ulan Ne cok sallıyosun ya Cz Trollde gelip yer varmı diye soran kim o zaman...Sabah sabah az salla...kimin ne mal oldugunu biliyo herkes rahat ol..
  • cz troll de lvl kasarken kurulu bir party bozulmaz.. bu kadar noob olma şimdi.. elbetkne party varmı diyecem.. kendimmi party kuracam.. ben pk da party ben kurarım dedim.. ama sen benim lvl kastıgım zamanları bilmiyorsun demekki.. her sabah b2 de 07,30 da . party baskanı ben olurdum.. sen rahat ol ben 71 im .. sen kasmaya devam et .. ben rahatım sen ekmeğinde ol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LombakTR

cz troll de lvl kasarken kurulu bir party bozulmaz.. bu kadar noob olma şimdi.. elbetkne party varmı diyecem.. kendimmi party kuracam.. ben pk da party ben kurarım dedim.. ama sen benim lvl kastıgım zamanları bilmiyorsun demekki.. her sabah b2 de 07,30 da . party baskanı ben olurdum.. sen rahat ol ben 71 im .. sen kasmaya devam et .. ben rahatım sen ekmeğinde ol...

lvl 71 charının ss sini koysana
  • 1) Bu nickin banlanacak

2) Cezalıyken başka bir nick aldığın için asıl nickinin uzayacak cezası

3) Tekrar yeni bir nick alırsan asıl nickin asla acılmayacak ve fake olduğu tespit edilen tüm nicklerin de 1000 mesaj atmış olsan bile silinecek.

Lütfen cezanın bitmesini bekle.

Bu arada er4serJR de hakaret suçundan cezalıdır. Bir topic içinde 10 defa hararet etmişsin, bir de millete bebe diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 5 Ağustos 2006; 11:03:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.