Charimin Bani Af dolayısı ile açılmıştı. bronz premium aldik:) açıldı felan 2 ay girmedik. pltainyum premium aldik 1 ay kastik 81 lvl oldu. Uniqleri sealden cıkarip pazar yaptik:) sattik uğraştık didindik. tekrar item sahibi olduk. oynuyoruz şuanda pk savaş felan. ama eskisi kadar zevkli değil. hep aynı adamlari kesiyoruz yada ölüyoruz:) eski ko'yu özlüyorum. ezik denen bişe yok serverde:) yenisinemi geçsek ne:), öyle bir yazayim dedim banned felan demeyin:P
Geçmiş Olsun Dostum İnş. daha iyi olur zaman geçtikçe Bu arada Benim Tanıdığım bir Lombak_TR var oda Mersinden oynuyordu,Siz nereden oynuyorsunuz ?
geçmiş olsun. beramustu sanırım
bu arada skill bardaki 1 ve 4. şey nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Bi ara kısa bir süre için ko ya gelen yeni potlar. Suan kalktımı bilmiyorum ama
quote:
Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Bi ara kısa bir süre için ko ya gelen yeni potlar. Suan kalktımı bilmiyorum ama
Kaldırıldı
Chatteki yazışmalar süper ya
hayirli olsun kardeşim.. nick hic yabanci gelmiyor bana hatta ben bu charin sanki civcivlik donemini biliyorum gibi server eskiden beramusmuydu:=)
o L0mbakTR. yan sanayi:) o chari ben satmiştim onlara:) eevet server is beramus:) civciv derken:D benim hiç civcivim olmadi:) chatteki yazişmalar güzel harbiden:D
Öbür itemlerin nelerdir acaba?
LOMBAK COK ESKİDİR YA ESKİDEN İTEMLERİDE COK İYİDİ BİŞEYLER GELMİŞTİ BASINA TAM HATIRLAMIYORUM ...
w.e +1 +2 wp +2 fav +1 dual shell set+8 chtn +8 set bu kadar. fazla birşeyimiz yok. pk yapilir:)
itemlerin iyi sayilir..su koxp olayi kalkarsa bende donmeyi dusunuyorum ama tabiki ilk ve son göz agrimiz beramusa..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bana zamanında cok yardımın oldu abi ban actırma konusunda charın güzel hayırlı olsun yeni itemlerin :)
haklısın cz nin tadı eskisi gibi yok . nedenide bence basenin açılması .
şimdi en aşağı +75 adamlar pk yapıyor czde eskiden 67 68 lvl 60 lvl adamlar bile cz gelir pk atarlardı kalabalık olurdu cz şimdi ise öğle değil
hosgeldın tekrardan charın o zamanlarda ııydı elındekı mırage da yakıyo hanı..neden banlanmıstın ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme