Şimdi Ara

Londra'ya uçak bilet 15 Euro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ülke'nin değeri kira ve ekmek fiyatıyla mı ölçülüyor, nedir bu yoğun Türkiye karalama kampanyası? Evet ekonomik olarak yönetimi ben de beğenmiyorum, en çok etkilenen insanlardan biri benim hatta, fakat bu benim ülkemi kötü yapmaz, Gülse birsel denen şahsın yaptığı gibi İngilterelere bile gidip ekmek yediği pislenmez! Kaldı ki tüm dünya pandemi ve diğer unsurlardan zorluk yaşıyor belki bizim ülkemiz ilk 3'te olabilir bu durumda ama bunun çözüm kin kusmak mı? Siyasette de bir kurtarıcı yok özellikle muhalefet denenlerde, kimse kusura bakmasın. Bugün ülkemizde bakıyorum (sadece bugün değil geçmişten beri) çoğu kişi fırsatını buldumu birbirini kazıklıyor, daha TV'de kira yardımı, maaş zammı, 2.el araç fırsatı vs. duyulur duyulmaz bir bakıyorsun 7'den 70e herkes malını mülkünü astronomik rakamlara çıkarıyor, bir muhalif çıkıyor ay sonu sıvı yağ 1000tl olacak diyor millet yağları yağmalıyor 300-400tl oluyor, dolar 90tl olacak diyorlar, sonra döviz patlıyor TL değer kaybediyor vs.. vs.. vs.. bizim bizden başka düşmanımız yok, "dayyıp yaptı herşeyi" diyip işin kolayına kaçmamak lazım, ÖNCE AHLAKIMIZI DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALDIRIP KAZANMAMIZ GEREKİYOR.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Hocam ulaşımdan ziyade konaklama pahalıya gelecek gibi.

İki kişi vizeye de aşağı yukarı 12 bin gidecek bir de red verirlerse..

uçak 70tl ye de var şu an ama gerisi sakat  

• dekareme kullanıcısına yanıt

Alakası yok. Avrupa şu an Türkiye'sen ucuz ve Euro dollar aşırı ucuz. Insanlar burada berbat hizmet görmek yerine daha ucuza daha kaliteli hizmet görüyor. Vize 500 Euro da olsa gidilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Aktif olan birkaçını paylaşır mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/ucuza.ucak/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.