Şimdi Ara

Lonovo mu Asus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun yarın notebook alıcam biraz araştırıyorum. 2 ürün şimdilik hoşuma gitti, fiyatları birbirine çok yakın. Bunlar;

Asus F3SC CORE2 DUO T7500 2.2 GHz
    LENOVO 3000 N200 0769-B2G 2.0 GHz

Lenova malum kalitesi belli ama özellikleri asusda özellik olarak çok iyi ekran kartı ve çözünürlülük hariç

Birde asusular çok çabuk yıpranıyor diye düşünüyorum.

Sizce hangisini seçmeliyim ?

• özelliklerini de yazarsan daha kolay cevap alabilirsin.
  • Lenovo'daki 1680x1050 piksel çözünürlüğü hiçbirşeye değişmem...Diğer notebooklara artık bakamıyorum bile...Çok basit görünüyorlar..WSGA çözünürlüğü hakikaten orjinall.....
  • Lenovo bence daha mantıklı gibi asuslardan çok şikayet olduğunu duydum gerçi lenovo kullanan pek fazla olmadığından şikayet oranıda azdır ancak her geçen gün lenovo kullanıcıları artıyor.Bana sorarsan lenovo al derim notebooklarının kasası çok sağlama benziyor.
  • Bu arada başlığa lonovo yazmışsın...Düzelt istersen...=))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

Lenovo'daki 1680x1050 piksel çözünürlüğü hiçbirşeye değişmem...Diğer notebooklara artık bakamıyorum bile...Çok basit görünüyorlar..WSGA çözünürlüğü hakikaten orjinall.....

1280*800 ün 13.3" ten büyük ekranlarda kullanılmaması lazım artık hatta 12" 15.4 için 1680*1050 çözünürlük ideal çok iyi piyasadaki 15.4" 1280*800 tüm diz üstüleri atın çöpe görüntü kalitesi netlik namına hiç bişey yok parlak ekranmış 200 nit ekrana parlak diyolarya pes !! satıyolarda yalnız millet de gidip alıyor... neyse lenovo yu kutlamak gerek bu konuda...

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

Lenovo'daki 1680x1050 piksel çözünürlüğü hiçbirşeye değişmem...Diğer notebooklara artık bakamıyorum bile...Çok basit görünüyorlar..WSGA çözünürlüğü hakikaten orjinall.....

1280*800 ün 13.3" ten büyük ekranlarda kullanılmaması lazım artık hatta 12" 15.4 için 1680*1050 çözünürlük ideal çok iyi piyasadaki 15.4" 1280*800 tüm diz üstüleri atın çöpe görüntü kalitesi netlik namına hiç bişey yok parlak ekranmış 200 nit ekrana parlak diyolarya pes !! satıyolarda yalnız millet de gidip alıyor... neyse lenovo yu kutlamak gerek bu konuda...

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    11 ay önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: koug

Lenovo bence daha mantıklı gibi asuslardan çok şikayet olduğunu duydum gerçi lenovo kullanan pek fazla olmadığından şikayet oranıda azdır ancak her geçen gün lenovo kullanıcıları artıyor.Bana sorarsan lenovo al derim notebooklarının kasası çok sağlama benziyor.

ben 3 senedir ıbm kullanıyorum ve bilgisayarımdan oldukça memnunum.kasası oldukça sağlam.ve klavyesi ve aletin içide oldukça sağlam.ben ıbmi tavsiye ederim kendi adıma.
  • LENOVO LG ASUS ORTA , TOSHİBA , HP , ACER

Sıralamayı arıza çıkma ihtimallerini düşünerek yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 31 Ocak 2008; 13:29:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.