Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stamina Heal skillerinde ise yariyordu sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swask -- 10 Aralık 2010; 16:17:44 >
  • Uçma olayını çözebilen var mı?
  • sqezie o npc i acmak icin arkasindan cikacaksin oraya ; at ' a bin ziplaya ziplaya arka tarafa gec ve ondan sonra oraya ziplamaya calis.
    Ilerde boyle degisik gorevler var cok zor bu tur gorevler.
    Ben daha yeni 1 saat ugrasarak bu tip bir gorevi yapmaya calistim.
  • ben oyunun başından beri ata binemedim, o kahverengi "summon spirit mount"a basınca at binmeye hazır değil diyor, birşey mi eksik?

tamam çözdüm. Saddle OFF olması gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezie -- 10 Aralık 2010; 19:20:28 >
  • hoşuma gitmedi cabal devam bu arada oyuna giremeyen varsa benim gibi ilkten siteden giriş yapsın site arkada açıkken oyuna girsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swask

sqezie o npc i acmak icin arkasindan cikacaksin oraya ; at ' a bin ziplaya ziplaya arka tarafa gec ve ondan sonra oraya ziplamaya calis.
    Ilerde boyle degisik gorevler var cok zor bu tur gorevler.
    Ben daha yeni 1 saat ugrasarak bu tip bir gorevi yapmaya calistim.

Hallettim, atla kolay oldu teşekkürler :)
    LVL 39 civarı birlikte kasmak isteyen var mı? Herkes tek tabanca mı oynuyor? Nick: sqezi
  • Yeni okçu açıp kasıcam nicki siteye veriririm

Edit : Nick Alde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 10 Aralık 2010; 22:58:32 >
  • Bende oynuyorum Nick: Captain

Şuan oyun güzel gidiyor.
  • Bu oyundaki party sistemi nasıl ya toplanalım beaber kasalım ?? Ben 24 level im
  • @sqezie 34 levelim 1 gündür girmiyordum yetişirim yarın sana birlikte kasarız ;) msn adresini bırak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 10 Aralık 2010; 23:30:13 >
  • sanırım bütün charları denemem lazım :S içim hiç rahat değil sopa kasıyorum ama en çok aoe yi hangi charda yapabiliyosam onu oynayacağım.
  • girebiliyormu artık herkez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

@sqezie 34 levelim 1 gündür girmiyordum yetişirim yarın sana birlikte kasarız ;) msn adresini bırak istersen

oyundayım, pm atarsan nick: sqezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sqezie

quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

@sqezie 34 levelim 1 gündür girmiyordum yetişirim yarın sana birlikte kasarız ;) msn adresini bırak istersen

oyundayım, pm atarsan nick: sqezi

Ben sana pm attım cevap yazmadın

Bizi adamdan saymıyomusun
  • Dopamine artık giriyormu oyuna
  • sqezi

http://zq.17173.com/loong/simulator/view.php?id=9936

Böyle yap

Geri kalan statlarıda sabrenin stat veren passivesine full yüklen 4 üde açılacak şekilde ama önce bow u hallet
  • @Psc3 yeni üyelik al
  • tmm 2 gundur msn bozuk giremiyorum smdı bi prog buuldm ordan giriyorum acık deılsn galiba
  • oh be girdi neci olsam şimdi :D
  • Beyler biriniz guild kursun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.