Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delirmek üzereyim sabre de 1 tane alan skilini vurmuyor need wind-fire stone to cast this skil diyor bilen varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

Delirmek üzereyim sabre de 1 tane alan skilini vurmuyor need wind-fire stone to cast this skil diyor bilen varmı??

wind-fire stonesabre skilleriyle ilgili değil, özel skill o.. sabre skillerini vurmuyorsa önce içlerinden bir skile basıp sonra diğerlerini kullanman lazım.
  • Ben de bıraktım sqezie'nin dediği gibi görevler çok karışık ve görevsiz kasılamıyor.
  • bende bıraktım gecmiş olsun bi oyun maceramız daha sonlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

Ben de bıraktım sqezie'nin dediği gibi görevler çok karışık ve görevsiz kasılamıyor.

Divine Souls indiriyor şimdi, 1,4 gb akşama anca biter.. Başlarsam oynamaya forumdaki Divine Souls başlığına yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezie -- 11 Aralık 2010; 14:18:49 >
  • obt ye girmemiş daha
  • dvine soul güzel gelmedi bana inince deneyımlerini söylersin oynarım blki
  • benden de pes. questlerin çoğunu anlayamadım yaptıklarımda, denk geliş. npc önünde sap gibi beklemekten bıktım. skillere bende basamadım. talent sistemide değişik, rehber olmadan bu oyun en azından bana göre zor. dvine soul danda çok beklentim yok. 2 gün önce maile uyarı gelmiş. oyunu indirdiydim. 14 pzt başlayacak. odacıklı sistem tek güzel tarafı non target oluşu eğer gameped i çalıştırablirsem dvine yi bu oyun yokluğunda oynarım die düşünüyorum.

edit: kontrol ettim 1-2 görev pass geçmişim. elime swordu takmadığımdan sword skillerine basılamıyormuş alan skili inventorydeki bişeyi kullandım belli süreliğine aeo skili geldi. alt point olarak str ve physique (galiba can) paylaştırarak verdim. talent skill olarak aşağı doğru açılabilmesine dikkat ederk verdim şimdilik vurma gücü iyi 5-6 lwl üst mobları kesmek mümkün oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 11 Aralık 2010; 22:57:56 >
  • Ben size demiştim oyunu çözmek oyuna girmekten daha büyük sorun ama dinleyen olmadı
  • oyunda sadece oynayacak karakter bulmak için sıkıntı yapıyorum..

stat ları nasıl dağıtacağınızı talent kitabınız size söylüyor zaten.. atıyorum kılıç oynayacaksınız (tamamen misal üzerine) main str second hp diyor ama kaça kaç vereceğinizi size bırakıyor..
    yani statlarınızı biriktirdiniz diyelim 10 tane statınız bekliyor. siz bu statları birincil ve ikincil olarak dağıtıyosunuz..

STR / HP
    9 1
    8 2
    7 3
    6 4

gibi main e yani str yada size talent penceresinde ilk söylenen main ve second talente göre ağırlıklı dağıtıyosunuz.. şuana kadar açtığım ve 30 olduğum hiçbir charda talent ve skill problemi ile karşılaşmadım diyebilirim..
  • Meele karakterlere Physique veya Strength

Magic karakterlere Physique veya Spirit

Bu kadar basit

Hp her karakterde işe yarar
  • Oyun ingilizce mi?
  • Evet.

Ben devam ediyorum oldukça iyi gidiyor.
  • ben sabrenin alan skilini vuramıyorum onu vurmadanda moblar zor kesılıyor wind-fire stone um bitmiş nerden temin edicemki onu
  • wind fire stone lar gorevlerle geliyor. gorevlerı yapın . oyun grafıkler guzel. anlayamıyoruz ve takılıp kalıyoruz bendede depo sorunu var . depoda bı ton quest ıtemı var silinmiyor ve atılmıyor da
    lvl atlaması kolay bol bol quest var
    ama kas kas nereye kadar bi etkinlik yok varsada ben bılmıyorum . bı de su sılah ve ıtemlere ozellık ekleme olayını cozen varsa anlatsa super olcak
    yabancı forumlar vardır bu konularda sanırım gıdıp bı arastıralım . oyundaki nıck im HavuC BI ARAYA TOPLANIRSAK BU ISI COZERİZ VE COK DA ZEVKLİ OLUR.

HAAA son bı sey . dıyelim 1 char acıp depoya o char a ait esyaları koydunuz. ve o char ı sildiniz . diger char la gelip onu alamıyorsunuz . o char ı silmeden once ıtemlerınıde depodan alın

hem depo hemde sırtcantanız genısleyebılıyor .

birde talent da melee ci isenız en son sıradakı battle skillerinide acın
    int ci iseniz magic skillerini iyi oyunlar

bu arada TR isimli guild imiz acıldı pm atın mumkun olan yardımı yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher_tr -- 12 Aralık 2010; 11:17:46 >

• ilk başlarken binek sandığım bişi vermişlerdi meğer o bankaymış. aradım taradım bulamadım. bu skil kayboldu. galiba attım ya bug yada o görevi yapmamış olabilirim . yeni deneme karakterde var 35 lwl olanda yok çaresi varmı?
  • oyunu kısa süre cb de oynamıştım. stat olayı zaten kasacağınız talent sisteminde birincil ikincil diye belirtiyor. talent sistemine bakmıştım. bir tane vuruş skilline etki eden pasif skilleri kasıyordun o kadar karışık gelmemişti.

quest sistemi aşırı kolaydı tıkla gideceğin yere bırakıyor zaten o da olmadı kesmen gereken mob atlas ta çıkıyordu...

Bu arada talent similatoru korece yada çince sanırım ingilizce bulamadım o similatör işe yaradımı, iyice çorba olur bildiğinide unutur insan
  • Hangi serverdasınız?
  • Tek server var zaten
  • oyunda balık nasıl tutuluyor? bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.