Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

Oynayanlar maruz görsün ama hiç bukadar kötü bir oyun gormemiştim gerçekten.

Başlayacaklar için su sekilde bir yorum yapmadan geçemedim

Metin2 den kotu oyun olurmu diyordum hep varmış LooNG :))) 2gb indirdim boşuna zooNG olsa daha iyi olurmuş oyunun adı bu etkiyi yarattıda

Ben mmorpg oyunlarının %70 ini indirdiğim gibi silmişimdir bu oyunu silmediysem bi güzelliği var demek

Offf

• bu oyun güzel çözmek için az daha zaman lazım . lvl almak kolay silah ve item sorunu yok . lvl 30 dan sonra iş karışıyo PK olup dalmaya basladı elemanlar bir an once guclenmek gerek .

• Bende bugün başladım 23 lvl ım türk guildi varsa benide alırsanız sevinirim.

Nick:MrZeRo
  • arkadaslar benım söyle bır sorunum var questlerle ılgılı yardımcı olabılıcek varsa sevınırım aynen yazıyorum msg yı you have activated the quest fılters change fılter settın to unfiters quests ne yaptıysam duzeltemedım questlerde gıdıcem moblara felan tıklayamıyorum yanı kısaca lvl kasmamı engellıyor son olarak nıckım Okiban TR guıldını kurdu bı arkadas msg atın alalım guılde
  • Türk guildinin başı kim
  • Bir arkadaş ama bana devredecekler gibi gözüküyor. Başlamak isteyen arkadaşlara her zaman yardım edebiliriz. Gittikçe büyüyoruz..

40 Level Sword/Sable'yim nick Monster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe
    Offf

belivmi de gizli longçulardan , ama belli etmio hep içine atıyo , çok üsülüom ben bu çocuga
  • bide bu oyunu deniyelim arkadaşlar şu yorumlarınızı direk pat kut cat şeklinde yazmayın ne güzel heves yapmıştım sizin yazıları görünce direk caycaktım ama Hardcore nin sözleri daha etkili geldi bi girip denemek lazım oyunu grafik vs şeklinde düşünmüceksiniz oyun Toplulukla güzel olur biraz Düşünün hangi oyunda takım olmadan oynuyorsunuz?

Tr Guildi için gelirim pantera saga da türkçe konuşup gmlerden laf yiyeceğime o oyun yerine burda oynar çatır çatır vatanımın dilini konuşurum.
  • bide site acılmıyor?
  • Evet şimdi baktım site açılmıyor. Çalışma yapıyorlardır yakın zamanda açılır.

Oyunu denemeni tavsiye ederim gitgide sarmaya başladı. 42 level oldum. 4-5 arkadaş beraber kasıyoruz, bayağı eğlenceli oluyor.

TR guildinin başkanı son zamanlarda oyuna girmiyor. Yeni bir guild kurucaz(büyük bi ihtimalle master ben olcam) oyun içinden bana ulaşırsan yardımcı olurum. Şimdi çıkıyorum yarın akşam online olurum
  • download linkini verseydiniz bari yaw indireydim şimdiden
  • Hocam link yok malesef bendede. Bekle, beklemeye değecek bir oyun
  • ıyı bakalım pvp canlısı karakter hngisi saber mi?
  • Valla herkesin derdi kasıp sıralamaya girmek olduğu için pek pvp olmuyor. İleride belli olacak ama Sword/Sable/Bow daha iyi pvpci olcak gibi.
  • bide girebilsek varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Valla herkesin derdi kasıp sıralamaya girmek olduğu için pek pvp olmuyor. İleride belli olacak ama Sword/Sable/Bow daha iyi pvpci olcak gibi.

Bu oyunda magic classlarda var neden hiç biriniz onları adamdan saymıyor

Not: Kaçıcak yerin olursa Bow iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 17 Aralık 2010; 1:15:17 >
  • sonunda oyunu indirdim bakalım beklediğime deyicekmi uyumadım varya bayadır mmorg oynuyamıyordum 3 gündür bakıyorum yeni çıkan oyunlara oynanış tarzı kötü bide tutturmuşlar anime anime oyun anlamadım gitti
  • oyun ob olmamışmıydı hala CBT fln yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

sonunda oyunu indirdim bakalım beklediğime deyicekmi uyumadım varya bayadır mmorg oynuyamıyordum 3 gündür bakıyorum yeni çıkan oyunlara oynanış tarzı kötü bide tutturmuşlar anime anime oyun anlamadım gitti

Haydi oyuna girde nickini söyle
  • oyuna girebilsem bide failed diye hata veriyo bi türlü giremedim 5 tane acc aldım biri bile olmadı ne iştir bu yaw?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.