Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda balık nasıl tutuluyor? bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Tek server var zaten

Hardcore msn versene özelden oyun hakkında rahatsız edicem.
  • PM attım açarım birazdan. Buyur sor elimden geldiğince yardım ederim
  • düştüm, server gitti mi ben mi giremiyorum? balık tutmak için bi vazo var ona tıklıosun falan kaç saatlikse o kadar tutuyor.
  • ..... ziya d,e bi npc var drogan castle da . ona tıkla balık avlama sahasına ısınlıyor. orda sana 1 olta veriyo . suya gir oltaya tıkla tmm . gerisi otomatık. olta boş ta gelse sana moob kesmış gibi exp weriyo ayrıca balık yakalanırsa balga tıkla degısık hedıyeler var
  • banlandık mı ne ya? ilk account açılmadan önceki gibi hata verio. giren var mı şu an?

EDIT= Girdim. server down olmuştu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 12 Aralık 2010; 20:23:48 >
  • Failed to connect hatası almaktan bıktım daha oyunu deneme fırsatım bile olmadı.
  • Çok fazla kasmıyorum levelim 30 nickim Alde

Not: Şimdi oyundan çıktım
  • arkadaşlar oyunda yardım edebilecek varmı 25 lvl sword oldum hangi stat pointlere vericeğimi anlayamadım şimdiye kadar 104 physics 76 str oldu yanlışmı yaptım dogrumu yaptım cozemedim oyunda nickim Zıpır biri gelip yardım edene kadar chara dokunmayacağım bozulmasını istemiyorum
  • Failed to connect to the server.please try later hatası neyden kaynaklanır arkadaslar bılen varsa yazarsa ıyı olur pls
  • sitesinden yeni account al düzelir büyük ihtimal sorunun.
  • Arkadaşlar ''Failed to connect to the server.please try later'' hatasıyla karşılaşmamak için accountunuzu oyunun ana sitesinden Loong'a kayıt ettirmeniz gerekiyor. Biraz kurcalayın bulursunuz. Sonra rahatlıkla oyuna girebilirsiniz.

3x level Bow/Sword kullanıyorum (hızlı kastığım için net birşey söylemedim)

Nick AssaS oyundan ulaşabilirseniz her konuda yardım edebilirim.
    Ayrıca Türk guildimiz açılmıştır girmek isteyen benle iletişim kursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Arkadaşlar ''Failed to connect to the server.please try later'' hatasıyla karşılaşmamak için accountunuzu oyunun ana sitesinden Loong'a kayıt ettirmeniz gerekiyor. Biraz kurcalayın bulursunuz. Sonra rahatlıkla oyuna girebilirsiniz.

3x level Bow/Sword kullanıyorum (hızlı kastığım için net birşey söylemedim)

Nick AssaS oyundan ulaşabilirseniz her konuda yardım edebilirim.
    Ayrıca Türk guildimiz açılmıştır girmek isteyen benle iletişim kursun.

Pm attım

The character does not exist

diyor...

• Oynayanlar maruz görsün ama hiç bukadar kötü bir oyun gormemiştim gerçekten.

Başlayacaklar için su sekilde bir yorum yapmadan geçemedim

Metin2 den kotu oyun olurmu diyordum hep varmış LooNG :))) 2gb indirdim boşuna zooNG olsa daha iyi olurmuş oyunun adı bu etkiyi yarattıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneraksu22 -- 14 Aralık 2010; 4:27:56 >
  • Dopamine, bazı yaptığım hatalar yüzünden o karakteri silip yeni karakter açtım. Yeni adım Monster . Pm atarak ulaşabilirsin.

caneraksu22, neden böyle düşünüyorsun açıklarsan sevinirim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama yinede yeni başlayacaklar için sebepsiz yere bu kadar kötü yorumlar yazmasan daha iyi olur.
  • polemiğe girmek istemiyoerum caneraksu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

Oynayanlar maruz görsün ama hiç bukadar kötü bir oyun gormemiştim gerçekten.

Metin2 den kotu oyun olurmu diyordum hep varmış LooNG :))) 2gb indirdim boşuna zooNG olsa daha iyi olurmuş oyunun adı bu etkiyi yarattıda

Aynen katılıyorum denemek gerek demiştim başta ama sadece boşa zaman kaybıymış bu oyun
  • Arkadaşlar nedeninide yazabilirseniz memnun kalırım. Böyle hiçbir neden yazmayarak direk oyunu kötülemeniz yeni başlayacak arkadaşların hevesini kırabilir..
  • hardcore begenip oynuyorsanız saygı duyarımda şahsım adına oynadıgım en kötü oyundu bunca yıldır metin2 den neden ornek verdım en begenmedıgım oyun oydu suanakadar ama malesef 2. sıraya geriletti bu oyun beklentılerım yuksekti ama tam bi hayal kırıklıgı oldu benım adıma gemingo nun guzel oyunlarıda var 2 sene once oynadıgım neosteam bırde vakıt bulursanız bunu ındırıp oynayın loong a en az 10 basay oynanbılırlık grafık ve sıstem bakımından
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

Oynayanlar maruz görsün ama hiç bukadar kötü bir oyun gormemiştim gerçekten.

Ben mmorpg oyunlarının %70 ini indirdiğim gibi silmişimdir bu oyunu silmediysem bi güzelliği var demek
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.